Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

celý deň sa povaľuje po byte a vyžiera misku, strava pravidelnejšia jak ja a úderom 21:00 vyráža do ulíc s časom návratu okolo siedmej hodiny ráno............. To boli časy občas mu závidím 😂

IMG_20250901_194434903_HDR.jpg

• Like 4
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Jo, nekdy je to rychly. Kocka Snehurka, pet let, v patek takova apatictejsi, v sobotu taky nic moc, malo zrala a pocurala se, dnes rano spatna, tedy veterinarni pohotovost, dehydratace a hlavne nizka teplota kolem 34. Udelali testy, ledviny nic moc, nizky ionty (at to znamena cokoli), pres den v inkubatoru na kapacce, ted jsem si ji byl vyzvednout.. a bohuzel se vubec nezlepsila, nekolik zachvatu za sebou (mela epilepsii) tedy doporucena eutanazie. Tyjo kdyz se mi vloni zastrelil deda a ja u toho byl prvni, tak jsem vlastne skoro nebrecel, ted jsem si pred tou veterinarkou prisel jak debil.. je to zajimavy, jak ten nevinnej bezmocnej tvorecek je.. dojimavej. A ted mi to tady oplakava mladsi dcera. Mno, tak jsem se vypsal a du si dat panaka. Kdybych chtel delat cerny humory, napisu neco jako ze sem si za sedm litru uz parkrat koupil uzitecnejsi vec, nez mrtvou kocku..

IMG_3923.jpeg

• Sad 8
Odesláno
před 24 minutami, Micey napsal:

Jo, nekdy je to rychly. Kocka Snehurka, pet let, v patek takova apatictejsi, v sobotu taky nic moc, malo zrala a pocurala se, dnes rano spatna, tedy veterinarni pohotovost, dehydratace a hlavne nizka teplota kolem 34. Udelali testy, ledviny nic moc, nizky ionty (at to znamena cokoli), pres den v inkubatoru na kapacce, ted jsem si ji byl vyzvednout.. a bohuzel se vubec nezlepsila, nekolik zachvatu za sebou (mela epilepsii) tedy doporucena eutanazie. Tyjo kdyz se mi vloni zastrelil deda a ja u toho byl prvni, tak jsem vlastne skoro nebrecel, ted jsem si pred tou veterinarkou prisel jak debil.. je to zajimavy, jak ten nevinnej bezmocnej tvorecek je.. dojimavej. A ted mi to tady oplakava mladsi dcera. Mno, tak jsem se vypsal a du si dat panaka. Kdybych chtel delat cerny humory, napisu neco jako ze sem si za sedm litru uz parkrat koupil uzitecnejsi vec, nez mrtvou kocku..

IMG_3923.jpeg

Před pár lety jsme takhle museli řešit 10 - ti letého kocourka - taky ledviny. V krematoriu jsme brečeli všichni.

Drž se.

Odesláno

Kočka je člen rodiny kolikrát bližší než kdejakej člověk. Jsou tady pro nás za všech okolností a s bezpodmínečnou láskou fungují jako kamarád a terapeut. 

Držte se, až mě jednou tohle potká, složím se jak domeček z karet.

Odesláno (upraveno)

Loni na jaře jsem to řešil s Máňou po patnácti letech. Bylo to těžký, ale moje holky se rozloučili, já ji tam odvezl a počkal chvíli s ni. Pak jsme to doma obrečeli, ja teda predtim v aute a pres léto jsme si vybírali a těšili se na novou a ted máme rok Rózinu a je to super a život běží dál 🙂 Kočka musí bejt 🙂 

0b0b6c33-4089-463c-82ab-19d1d44fafa0.jpeg

Upraveno uživatelem Frantik
  • Like 4
  • Dát hlas 1
Odesláno

Diky za pochopeni, panove. Ted uz nam zbyl jen kocour Knedlik.. mno a prijde faze ukecavani manzelky, ze dve kocky sou o moc lepci nez jedna kocka:)

Jinak teda blby je jak o tom clovek premejsli.. meli jsme jet k veterinari driv.. meli jsme tu epilepsii resit jinak.. i kdyz chtela bejt pres noc venku ve svym domecku, mel jsem ji udrzet doma.. a tak.

Odesláno
V 20. 8. 2025 v 18:25, FantasticFabio napsal:

Ta malá trubka za ní dolejzá 

IMG_2774.jpeg

Už je to o mnoho lepší …. Občas si ta malá na ní troufne…..což je dobře ! Konflikty už jsou mírnější ….. velká jí začala tak trochu tolerovat ….. 

IMG_2890.jpeg

• Like 3
Odesláno

Jen sem chtěl poznamenat, že to kotě skáče děsně daleko a vejš než ta dospělá kočka, bez rozběhu myslím….. a s takovou lehkostí . Ta větší potvora , ta je prostě asi víc distingovaná 😁bohužel se to nedá nijak pořádně vyfotit …. 

IMG_2694.jpeg

• Haha 1
Odesláno

Asi jí začnu řikat noční běs ! To když se v noci nad vámi ozve škrabání …. Jinak teď je kapku marod , škrkavky , ale tolik ! To sem ještě neviděl ! Museli jsme na pohotovost ….. dostala pastu…. Tu doma vyblila …. Tak znovu tam a dostali jsme pipetu ….. už to z ní leze mrtvý !!! Ale teď nechce moc jíst ….ale řádí …. Tak snad to bude cajk ! 

IMG_2911.jpeg

IMG_2924.jpeg

• Like 1
Odesláno
V 22. 9. 2024 v 18:17, Frantik napsal:

Tak po tom, co odešla naše Máňa jsme dneska přivezli Rozárku 🙂 Konečně zase kočka doma 🙂 

IMG_6873.jpeg

IMG_6874.jpeg

V 22. 9. 2024 v 18:19, Bert napsal:

Jak roztomilé koťátko, a taková bestie z toho vyroste 🙂

Frantiku, ať vám doma dělá radost!

V 22. 9. 2024 v 18:20, Frantik napsal:

Tak tahle snad bude normální 🙂 

V 22. 9. 2024 v 18:27, Bert napsal:

Do diáře jsem si na datum 22.9.2025 poznamenal: Zeptat se Frantika, co dělá koťátko ....

No tak se po roce pochlub!

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, Bert napsal:

No tak se po roce pochlub!

Modelka a miláček to je 🙂 

9be6fe67-913b-47b4-884b-bcb9a11e51e8.jpeg

Upraveno uživatelem Frantik
  • Like 5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...