Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

Tak k tématu: pořizoval jsi kromě škrabadla i takový ty odpočívací tunely a plošinky?

Kocour vyžadoval Beobachtungstelle, takže chodil v kuchyni na stůl, jinde po parapetech a brutálně shazoval kytky v cestě. Po pořízení a novém smontování (pomocí závitových tyčí M8) velkého škrábadla je z nejvyšší plošiny nad parapetem pozorovatelna - lehárna a z dolní části drápárna. Prostředek zrzoun nepoužívá jinak, než jako přístupovou cestu.

Dobře lze vytvořit vlastní kreaci z kanalizačních šedých trubek a tvarovek, velkého kluba sisálového provazu, dřevotřískových desek přiměřené velikosti a kusu tzv. koberce typu Kovral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kocour vyžadoval Beobachtungstelle, takže chodil v kuchyni na stůl, jinde po parapetech a brutálně shazoval kytky v cestě. Po pořízení a novém smontování (pomocí závitových tyčí M8) velkého škrábadla je z nejvyšší plošiny nad parapetem pozorovatelna - lehárna a z dolní části drápárna. Prostředek zrzoun nepoužívá jinak, než jako přístupovou cestu.

Dobře lze vytvořit vlastní kreaci z kanalizačních šedých trubek a tvarovek, velkého kluba sisálového provazu, dřevotřískových desek přiměřené velikosti a kusu tzv. koberce typu Kovral.

jo, to právě potřebuju vědět, mám doma kytek jak v zahradnictví. Půka musí pryč kvůli jedovatosti, druhou chci zachránit.Lešení s B-Stelle bude zároveň basová past k hifi :)
Odkaz ke komentáři

Aaale houby! Kočka ví, které může okousat. Ani lešení bych nedával. Musíte je naučit, že NESMÍ okousávat kytky. Jsou chytrý a po kytkách dou jen koťata. Už i Šmudlík je nechal na pokoji.

Jo, Šmudlík... Dneska mne kamarádka Holmesové o něj slušně požádala, pak i sebe jako naturálii nabídla :D To jí (netuším proč) hned zatrhla Holmesová ačkoliv já jsem se těšil na smlouvání...). Stát se to před měsícem tak jsem se zaradoval, že se kotě dostane do dobrých rukou ale já ho teď prostě nemůžu dát pryč... Jsem si ho ochočil, vyléčil, naučil jej zdravit a vůbec... On by mi to neodpustil. Navíc rozhodla Prozřetelnost,ne? Když se zčistajasna objevil u nás, to není jen tak. TO má vyšší účel! Nevím tedy jaký ale má. Basta!

Čímžto máme dva kocoury, kočku a Šmudlíka o psu ani nemluvě. Místo prasete máme mne...

Odkaz ke komentáři

Takže s ostatníma kočkama už je to lepší ???

Holmesová si Tě pěkně hlídá, koukám :lol2: Jestli ta kamarádka nabízela sebe, jako naturálie, tož vám mohla doma pěkně navařit, vyšůrovat...děti ukaučovat a uložit a vy jste mohli s Holmesovou mít pěknej den. No nic , no :lol2:

Odkaz ke komentáři

Gillius: Lepší ani ne, mrňous teď trénuje to kočičí kung-fu a na ostatní skáče, ukousává jim uši a podobně :D Začali ho mlčky tolerovat. Ono se to vsákne. Divná je jiná věc-on se bojí být venku. Fakt bych moc rád věděl, co se s ním dělo, než se (kdoví jak) ocitnul u nás, myslím, že ho tam někdo hodil, podezření mám. Ono je to už fuk ale má "zvláštní" strachy. Když jsem ho vzal do náruče tak se nejdřív děsně bál, pak se mi schovával do podpaží, teď už je to dobrý. Vztáhls na něj ruku že ho pohladíš a on se začal třást jako osika. Vůbec nevěřil lidem, mám pocit, že nebýt tak hladový a nemocný měli bychom divokou kočku.

Ale jo, jsou vážnější problémy...

Ona si ta kamarádka dělala prču, věděla, že jak dostaneme zvíře už ho nevydáme. Horší jak peklo... Ale seženu ji jiného zrzka, vím o dalších dvou koťatech :D

Odkaz ke komentáři

Dneska jsme si od rodičů žijících na horách přivezli několik dní odstavené kočičí slečny. Jejich napůl toulavou matku zbouchnul místní revírní maxikocour. A proč obě? Zkrátka jsme se nemohli s manželkou dohodnout, která je krásnější a protože to jsou sestry bylo nám i líto je od sebe oddělovat. Tak doufám, že budou sekat latinu..:o))

post-5779-051460300 1319659787.jpg

post-5779-033124000 1319659798.jpg

post-5779-006202300 1319659811.jpg

post-5779-026841600 1319659825.jpg

post-5779-082336700 1319659834.jpg

Odkaz ke komentáři

A vono by vás to kotě, co byste případně nevzali chodilo strašit... Jsou krásný. Kdyby to tak chtělo vydržet prťavý nafurt.

Mláďata jsou bezva všechny. Aji u lidí... ;)

Alino, nám kotě zkoušelo akorát muškát. Jiné ne.

A já se těším až Modroočka dovezete a Vy sem za pár dnů napíšete, že se to uvelebilo ve vaší manželské posteli a pan Alin musí spát na kanapi :whistle:

Odkaz ke komentáři

Dneska jsme si od rodičů žijících na horách přivezli několik dní odstavené kočičí slečny. Jejich napůl toulavou matku zbouchnul místní revírní maxikocour. A proč obě? Zkrátka jsme se nemohli s manželkou dohodnout, která je krásnější a protože to jsou sestry bylo nám i líto je od sebe oddělovat. Tak doufám, že budou sekat latinu..:o))

Jsou krásný. Dneska se mi o dvou přesně těhle kočičkách zdálo:-) Už mi tady z toho vašeho kočičího vlákna totiž jebe:-) Upraveno uživatelem Mike-72
Odkaz ke komentáři

Tak doufám, že budou sekat latinu..:o))

Latinu sekat budou. Do doby prvního mrouskání, pak to budou až do vysokého věku koťata 2x ročně. Vypadají obě kočuly zdravě, genetický fond bude vzhledem k původu určitě v pořádku.

2Alina: kytku typu difenbachie kočka obejde obloukem, výcvik typu "fuj, to nesmíš" na kočku moc nefunguje. Když květináče překážely v postupu po parapetu, prostě milášek prošel mezi nimi a okenní tabulí... :grrr: Delší dobu to vydržel kocour, než máti uklízející zeminu z podlahy. :taz:

Odkaz ke komentáři

Já bych byl za...je to fakt o něčem jiném. U dvou koček starosti moc nenarostou, jen žrádlo. Jinak je to pohodička....a fakt se holky zabaví spolu, nevyžadují toliko pozornosti, jako kdyby byla doma jedna sama.

Důležité je, aby si sedly.....a nedělaly si naschvály - třeba ta dominantnější může bránit té druhé v přístupu na záchůdek...ale to se stává málokdy.

Jo...a dělaj "bordel" hlavně , když se jde spát....setmí se, lidi zalezou a mrchy mňoukavé se začnou honit, hrát si atdatd....ale to je o zvyku. Mně osobně už to ani nepřijde...spíš to kvituju s povděkem, když nemohu spát, že vylezu a pozoruju je, jak si hrají, blbnou.....a pak , když zjistí, že jsem vzhůru, se jdou obě mazlit. Salma je zatím pořád kotě, opatrná...takže si jen lehne vedle mne a vrní, přede a nechá se hladit. Linda si bezostyšně vyleze na mne a "drbej, hlaď a vůbec....dělej mi potěšení....miluje hlazení a mnutí oušek...to už není předení, ale kňourání".....:lol:

Odkaz ke komentáři

jůůů, nádherné Jak se jmenují a jsou to určitě kočičky?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...