Vit Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Vítku ne.er Tessina byla ještě štěně (podle fotky počítám cca 10 měsíců, a je fakt, že do jídla jsme ji museli nutit... ale u chrta to jde hrozně poznat... žebra má zalezlé a jdeš na delší procházku, vrátíš se a kilo dole a žebra lezou... teďka už vypadá líp, ale je to prostě chrt.... = nemá na sobě ani gram tuku navíc... (a jako štěně neměla naprosto žádný) si vzpomeň na Spasitele ze Simpsonových tomu bys na žebra taky zahrál jak na valchu... Promiň Martine, já měl rotweilera, a bojovali jsme na jiné straně barikády. Snad v životě nebyla nažraná. Žrala i vařenou cibuli z polévky ...(s (našima) kočkama byla vždy kamarádka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 k nam sa po roku vratila macka. jak keby sa nechumelilo, vyzrala co sa dalo a treti den sa pretrca na gauci. zrejme mysi uz pokapali od zimy tak toto je jednoduchsia schema obzivy.Inac je fantasticky lovec a mam tajne podozrenie, ze zachlostila zatulaneho jazvecika a teraz je zasita vnutri aby mala alibi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 k nam sa po roku vratila macka. jak keby sa nechumelilo, vyzrala co sa dalo a treti den sa pretrca na gauci. zrejme mysi uz pokapali od zimy tak toto je jednoduchsia schema obzivy.Inac je fantasticky lovec a mam tajne podozrenie, ze zachlostila zatulaneho jazvecika a teraz je zasita vnutri aby mala alibi...a má vyloženě mazlivej výraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 k nam sa po roku vratila macka. jak keby sa nechumelilo, vyzrala co sa dalo a treti den sa pretrca na gauci. zrejme mysi uz pokapali od zimy tak toto je jednoduchsia schema obzivy. Inac je fantasticky lovec a mam tajne podozrenie, ze zachlostila zatulaneho jazvecika a teraz je zasita vnutri aby mala alibi...Na tvojom mieste by som niekam zamkol mobil a pred spaním si dal na krk tučnejší obojok s cvokmi (snáď niečo v skrini máš). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 (upraveno) mazliva je, ale je to pan ulice, vymlatila vsetky macky v okoli, zije v susedovej šope na konci a ak ju cez rok vidim tak len po poliach lovi mysi. Je aj taka dost velka na macku, resp dobre stavana. K nam ked pride - kde je legitimne "doma" - tak sa len povaluje a zere (edit: v pripade ze toto cita moja zena: zaujimave ze v jej pripade to zrazu nikomu nevadi...!). Niekedy nosila mysi na prah ale zrejme raz ich ochutnala a zistila ze nam uz viac neda. Ma taky zvyk dupat po mne. Sedim na gauci tak na mna vyleze a preslapuje prednymi labami a tne pazury, a licami sa mi obtiera o tvar (jakoze sme chlpati obaja rovnako..). vraj to macky robia ked su spokojne. no brucho mam dodrapane jak keby som nocoval na dievcenskom internate. Upraveno 18. prosince 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Ještě bych potřeboval trošičku pomoci s výběrem-nebo spíše s rozhodováním,líbí se nám všechna .Máme v hledáčku pár koťat a zajímal by mě názor zkušenějších chovatelů. První je mainská mývalí-kříženec.U ní se bojíme velikosti dospělého jedince . Dále whiskaska,nebo klasická modrá britka a poslední je kříženec nějakých výstavních koček,jen musím zjistit jakých. Kterou by jste doporučily,nebo popřípadě po jakém plemeni se poohlédnout-nebo o nějaké víte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 doporučuji přečíst něco o povahách různých plemen koček..jelikož mam SPH tak s těmihle plemeny nemam moc zkušeností.. u mývalky počítej že jsou to skutečně velké kočky..a britky jsou jak bych to řekl.. dámičky.. u křížence bez pp pak zas nevíš co kupuješ a co z toho nakonec bude .. Pokud nechceš chceš kočku skutečně zakoupit tak by to chtělo něco s PP, určitě bych nešel do něčeho typu " po rodičích s PP" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Mainku, určitě mainku ))) Ale i ta whisky vypadá nádherně... Ale záleží co chcete a co čekáš...taky bych radši koupil s PP, ať máš jistotu, i ohledně genetických vad atd... (ale my máme 3 pouliční, a jsou taky úplně super Ještě bych potřeboval trošičku pomoci s výběrem-nebo spíše s rozhodováním,líbí se nám všechna .Máme v hledáčku pár koťat a zajímal by mě názor zkušenějších chovatelů. První je mainská mývalí-kříženec.U ní se bojíme velikosti dospělého jedince . Dále whiskaska,nebo klasická modrá britka a poslední je kříženec nějakých výstavních koček,jen musím zjistit jakých. Kterou by jste doporučily,nebo popřípadě po jakém plemeni se poohlédnout-nebo o nějaké víte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Tyyyy Vitku neomlouvej se ja to myslel ze srandy (proto tam byl ten smajl) - jsem se do Tebe nechtěl navážet!! Ty chrti jsou prostě vychrtlí a s tím nic nenaděláš... a tu naši jsme fakt museli do jídla nutit, když byla štěně... ale s rotvíkem věřím, že to je právě opačný boj... to naše kočky, ty jsou nenažrané neskutečně... u toho zrzavého Matýska mám pocit, že kdybych mu nechal kýbl granulí, tak by byl schopnej žrát tak dlouho, dokud by neprasknul Promiň Martine, já měl rotweilera, a bojovali jsme na jiné straně barikády. Snad v životě nebyla nažraná. Žrala i vařenou cibuli z polévky ...(s (našima) kočkama byla vždy kamarádka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Ještě bych potřeboval trošičku pomoci s výběrem-nebo spíše s rozhodováním,líbí se nám všechna .Máme v hledáčku pár koťat a zajímal by mě názor zkušenějších chovatelů. První je mainská mývalí-kříženec.U ní se bojíme velikosti dospělého jedince . Dále whiskaska,nebo klasická modrá britka a poslední je kříženec nějakých výstavních koček,jen musím zjistit jakých. Kterou by jste doporučily,nebo popřípadě po jakém plemeni se poohlédnout-nebo o nějaké víte? Kup ragdolla :-) Jsou to klidný a mazlivý kočky s výrazně flegmatickou povahou. A navíc, nebudeš mít doma nic pokrábaný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 mazliva je, ale je to pan ulice, vymlatila vsetky macky v okoli, zije v susedovej šope na konci a ak ju cez rok vidim tak len po poliach lovi mysi. Je aj taka dost velka na macku, resp dobre stavana. K nam ked pride - kde je legitimne "doma" - tak sa len povaluje a zere (edit: v pripade ze toto cita moja zena: zaujimave ze v jej pripade to zrazu nikomu nevadi...!). Niekedy nosila mysi na prah ale zrejme raz ich ochutnala a zistila ze nam uz viac neda. Ma taky zvyk dupat po mne. Sedim na gauci tak na mna vyleze a preslapuje prednymi labami a tne pazury, a licami sa mi obtiera o tvar (jakoze sme chlpati obaja rovnako..). vraj to macky robia ked su spokojne. no brucho mam dodrapane jak keby som nocoval na dievcenskom internate.To "šlapání zelí" mají kočky zafixované z "dětství" kdy si šlapáním mámě po břiše pomáhaly při kojení. A na žgraních má pachové žlázy, takže tím otíráním si tě značkuje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 tím otíráním si tě značkuje :-)..a naopak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 ..a naopak! jakože je instant kočičák? Spíš mi přišel blíž k Wolverinovi podle fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 To "šlapání zelí" mají kočky zafixované z "dětství" kdy si šlapáním mámě po břiše pomáhaly při kojení. A na žgraních má pachové žlázy, takže tím otíráním si tě značkuje :-) jj, tzv. mléčný krok.... (mimochodem ten feromon (tekutina ve které je?) který vylučují ty jejich pachové žlázy na "obličeji" pěkně smrdí...alespoň u našeho kocoura... ale ten když masivně vrní, tak mu to z těch žlázek přímo odstřikuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Xmas cat:-) Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Dnes ráno se furt kočky ometaly kolem nohou, málem jsem kvůli nim spadnul ze schodů..donutili mě jako první věc po ránu jim nasypat obě misky granulí..a ten malej terorista tu starší skoro nepustil nažrat... Začal normálně žrát jako prase...celou hubu zanořil do misky a luxoval granule. Neuvěřitelný co u toho dělal, ještě hýkal jak je nadšenej a když viděl, že starší si taky dává do nosu, tak jí ještě vyštval od její misky a pustil se do její. Jsem si nemyslel, že mám doma otesánka..a odpoledne samozřejmě odpadli oba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 jakože je instant kočičák? Spíš mi přišel blíž k Wolverinovi podle fotek ja nie som jej oblubenec. to ze je ku mne vlezla pripisujem vianociam. inac sa mi neda ani chytit do ruky, zenske s nou mozu trepat jak s plysakom. ja som proste "ten od psa" a tym to hasne. a je fakt ze tato nasa je mrcha zakerna falosna, ale tak nejak ju mam rad, no jj, tzv. mléčný krok.... (mimochodem ten feromon (tekutina ve které je?) který vylučují ty jejich pachové žlázy na "obličeji" pěkně sm.dí...alespoň u našeho kocoura... ale ten když masivně vrní, tak mu to z těch žlázek přímo odstřikuje... To "šlapání zelí" mají kočky zafixované z "dětství" kdy si šlapáním mámě po břiše pomáhaly při kojení. A na žgraních má pachové žlázy, takže tím otíráním si tě značkuje :-) to ze si znackuju to viem, ale s tym slapanim som netusil preco. tak uz viem, zrat to k nam chodi, tak to ma spojene. cely tyzden mi pes skriabe na dvere, mam pokusenie ho pustit a nafilmovat to... lubia sa, no,, jak pes a macka ..a naopak! tomu ver, ze o co sa ja poobtieram uz je moje nafurt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Xmas cat:-) Bite my shiny metal *** with TapaKrasaveeec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Když venku mrzne, tak se nás snaží přesvědčit, že není outdoor, ale indoor cat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Bych chtěl u Vás být kočkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se