Radimk Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Pánové, nějaký tip na škrabadlo?Malá si usmyslela, že na narozeniny dostane naše modelka nějaký sloup s domečkem, a já nevím čím.. V obchodě se mi to zdálo nějaké vachrlaté..
Frostie Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Nechci ti kazit radost, ale muze se take stat, ze tebou koupene skrabadlo, byt treba za tisicovku, kocka/kocour bude zcela ignorovat a v zivote o nej neotre ani ocas. Koupili jsme celou konstrukci asi 3.000, siamek na to koukal neduverive, abychom nakonec zjistili, ze mu nejvice vyhovuje obcas meneny jeden typ kartonove krabice a jako vyhlidky pouziva skrine...
straspol Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Pánové, nějaký tip na škrabadlo?Malá si usmyslela, že na narozeniny dostane naše modelka nějaký sloup s domečkem, a já nevím čím.. V obchodě se mi to zdálo nějaké vachrlaté..Je to úplně fuk. Nejlepší škrabadla jsou stejně kožené křeslo a perský koberec.
Micey Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 A moje taška do práce, kdyžtak ti ji na pár dní pučim..
Lu2cz Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 tomu říkám zkušenosti... Naše kočky dělaly snad všechno možné, čím mě byly schopné vytočit, ale kupodivu všechna 3 škrabadla používaly přesně k jejich účelu a vživotě nikdy jinde neškrábaly.....
FrantisekH Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 mam ze zoohitu model atlas po ctyrevh letech je uz jety ale ok..
Lu2cz Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Jete skrabadlo znamena rozsekany ten sisalovy provaz.... ten se da na netu koupit, cele klubko, nebo konopny, nebo nejaky podobny hruby /obrovske klubo cca 400,- Kč/ a ty sloupecky jen pekne znova omotas a mas klid!
Radimk Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Tak že by jsme měli problém se škrábáním to ne, jenom pokud se madam zdá, že jí nevěnujem dostatek zasloužené pozornosti, tak provokativně brnkne drápkem do sedačky. A má jistotu pozornosti.Půjdem obejít zveráče tak uvidím.Díky za zkušenosti.Jenom doufám, že když dosmýčím nějaké to heblo domů, že jí bude po chuti. Jinak na něj asi paní bytná nastěhuje mně.
mlsoun1 Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Tak tady ten kocourek chodil k bábince celé léto,až si ho nakonec nechala.Tak jsem si ho blejsknul
laskajefajn Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Chlapi: co to muže být? Myslíte že se s někym poprala nebo nějaká nemoc?
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 To neni krev, to ma jen nalakovany.
Moty Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 kdyby se poprala bude tam mít zákus zubů, spíš bych zašel na veterinu, možná rozbor krve, může mít nedostatek nějakejch látek a nebo taky stres, naše kočka při stresu dost intenzivně pelichá a to i třeba proto, že nejsme doma (dovolená)
laskajefajn Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Moty: díky! Ted jsem našel na netu že to muže být plísen a veterinář by měl vzit nějaké vzorky.
mondeo2 Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 ten rysák je suprovej, to musí bejt občas mazec co ?
Lu2cz Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 JJ, je to sice pořád jenom kočka :-) ale přeci jenom není úplně domácí....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se