Americkej Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Jasně, vždycky je to o komunikaci. Kde je vůle, cesta se najde. Tu chemii by mohl i chytrej soused cálnout a aplikovat. Furt lepší než eskalovat problém o hovně. Tuhle věc jsem vyřešil se svým sousedem letos bez krveprolití, normálně se dál bavíme, jen šlo o psy.
kupko Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Tak Kofoluv styl je asi nejhumannejsi a snad i vseobecne ucinnej. Ja ale taky nevim, co bych rek sousedoj, kdyby me jebal za moje kocky.. Asi bych se vomluvil a souhlasil i s tou airsoftovkou. Kdyby je zabil, zapalil bych mu barak.strilet kocky to snad ne ale sosedovi jsem rekl jestli neumi nejak vyresit problem s tim jeho kocky se chodi k nam vencit bylo mi jim receno jsou to nase venkovni kocky tak se venci venku tal ze nic moc komunikace :-( asi si poridim psa :-) a ten je prozene.
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Kocky taky nenavidej chlast ale moc nevim, jak s touhle informaci nalozit.
Moty Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Ne vždy je u kočky znamej majitel, naše kočky miluju, ale po cizích, hlavne od ty doby co jedna zavinila smrt našeho Mourka, střílím airsoftovkou, a pamatujou si to docela dlouho
sta Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 To Sta: Je to kocour, nebo kočka? Snažím se zjistit, zda by ho případně někdo chtěl adoptovat a toto je vždy první otázka.Ja to nepoznam Kdyz nam klepe na dvere tak tam nic neni videt jak je chlupatej.
sta Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 (upraveno) To je zajímavý, jak sveřepě se drží předsudek, že kočka má žrát mlíko. Pak se lidi diví, že mají posranou zahradu Vsak ja znam kocky jen z vecernicku Zena mu rano a vecer dava na misku takovy ty kapsicky pro kocky, nevim jak se to jmenuje. Chodi uz dost pravidelne, ten hajzlik presne vi kdy vstavame Upraveno 21. října 2015 uživatelem sta
USER47 Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Tu mainku bych tipoval na kocoura. Zaprvý jen velmi málo ženskejch může bejt celozrzavejch a navíc ten výraznej čumák se taky projevuje spíš u kocourů, co jsem tak viděl.
tano Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 Nas kocour, ty krabice proste miluje:). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 Naše krasavice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klotzman Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 To jí ho někdo ukous nebo co? To přece není rumpy manka?
montemar Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 .. jednou rano odesla na obchuzku kolem baraku a vratila se polomrtva.. nevim, co ji potkalo.. nikde jsem zadnou krev nenasel a zeptat se ji nemuzu.. mozna "lidska prace", mozna vlezla nekam, kam nemela.. ale nakonec prezila, vylizala se z toho a ted je v pohode, zadnou psychickou ujmu to na ni nezanechalo. je vitalni, sebevedoma...
Klotzman Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Já už se lekl, že to je nějaká nová móda, takže jen krvavá historka s dobrým koncem. Zajímavý, že ráno, tohle věci se většinou odehrávají po nocích. No aspoň už ji za něj nikdo nebude tahat Sranda je, že to vypadá jako že nikdy žádnej neměla.
gerhard Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Sme sami doma dvaja,jeden už napráskaný a ja varím divinu na víne. Deliť sa nebudem ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se