Frantik Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Je to blby, na svém pozemku muze mit co chce. I když to ma asi nejake legislativni omezeni, tezko mu někdo zakaze tam mit sklopec a když tu kocku chyti, tak s ni něco udelat. Asi bude lepsi domluva, i když je to tezky. Jako třeba, ze mu das 2 kila pokazde, když ti kocku vrati, nebo tak něco. To by ho mohlo motivovat a kocka uz tam podruhe nevleze.
Moty Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Nez nám kocoura zajelo auto tak tam chodil, lovil, chytil se a tak sme jim koupili 10 ryb, cca rok byl pokoj a teď ji vytáhli znova, asi mu to navrhnu s téma penezma Bite my shiny metal ass with Tapa
Frantik Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) Po dobrym to bude nejlepší. Tady proste valka nepomuze, respektive nemuzes vyhrat. Když je soused debil, zacne tam pak házet otraveny maso nebo burty s rybarskejma hackama uvnitř a musel bys ty zvířata porad hlidat.Edit: to s téma rybama mi prijde super, aneb "za kazdou vylovenou od kocky, dve nové do rybnicku" :-) Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem Frantik
skalis Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 cca rok byl pokoj a teď ji vytáhli znova, asi mu to navrhnu s téma penezmaTo je tezky. Kocka si pujde, kam bude chtit, ale tezko sousedovi vycitat, ze mu to vadi. Pokud by to resil likvidaci kocky, pak je to fakt debil, ale obcas se to stane (zazil jsem to). Kdyz bude svolnej k nejaky kompenzaci napr. 1-2x za rok pausalne basa piv na revans, tak to bude asi nejjednodussi a budes to mit bez stresu. Nasi kocicaci si taky chodi, ksm chcou, ale nastesti jsou tu lidi zvykli a kocky ma kazdej druhej, tak zatim ok.
Moty Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) Se k nám nastěhovalo kocouří kotě, to bude mít soused radost až ten kocour zjistí, že má v rybníku ryby:-)) Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem Moty
OndraPod Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Tak mame kastraci za sebou a dobre to dopadlo Jako kote mela pomerne vazny zanet ledvin, takze to bylo pomerne riskantni, ale kastrovali ji v nemocnici s inhalacnim uspanim, tak to dikybohu zvladla bez problemu.Dali ji na krk limec s tim ze s nim musi vydrzet 10 dni, samozrejme ho hned druy den 2x sundala, tak dostala od nasi veterinarky kosilku z obvazu a bylo to OK. Podle mne to nemuze zadna normalni kocka 10 dni s limcem na krku vydrzet
straspol Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Podle mne to nemuze zadna normalni kocka 10 dni s limcem na krku vydrzet To nevydrží ani nenormální kočky.
Sickboy Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 To nechápu. Mně kastrovali už několik koček. Doktor to zašil vstřebatelnym šitím, zapatlal to tekutym obvazem a bylo vymalováno. Teď naposled to byla větší rána, protože už se mrouskala, takže nebyly vstřebatelný. Ovšem během tejdne se odrolil tekutej obvaz, kočka si sama velmi obratně vyndala stehy a bylo vymalováno.
OndraPod Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Klasicke stehy jsou jistota, nektere kocky si to pry dokazou vytahat hned po operaci, i kdyz je to vzacne.Jinak nase veterinarka rikala ze limec na 3 dny musi stacit a ze ona kockam nedava ani limec ani kosilku, ale ze se v nemocnici proste krejou.Mozna take zalezi jaky zakrok se provadi, ty nasi vzali delohu i vajecniky a mela tam cca tyden docela velkou bulku, ktera se pak vstrebala.
Sickboy Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 No jasně, že berou dělohu i vaječníky. Mimochodem jsem si to nechal ukázat. Je to taková nitka, ani to skoro neni vidět. U nás je šikovnej doktor a má tam nějakou holku čerstvou ze školy, která má asi moderní postupy v malíku, takže naprosto miniaturní řez. O nějakejch obvazech a límcích vůbec neni nikdy řeč. Asi je to o tom, jak si věří doktor a přece jenom je to předměstí Prahy, v podstatě vesnice, takže se to až tak nehrotí. Kočky nekupuju, kočky si osvojuju, takže nemám uplně tendenci se o ně starat líp než o svojí rodinu. Bulku jsme taky jednou měli, ale je to jenom jizva, taky jsme hned mysleli na kýlu. Některý kočky a i lidi maj tendenci k takovýmu jizvení.
gerhard Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Vcera nas kocur doniesol domov 1x daco zive - stehlika no este som mu ho vyberal z pusy a stehlik sa nam dal dokopy v krabici o 3 hodky odletel akoby nic. Pierka sice boli kade tade na schodoch ale som rad ze to rozlietal... bol to stres zebsom to aj zabudol cvaknut.
skalis Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 To u nasvto dneska bylo horsi. Ve sklepe polomrtvej strakapoud,na prvni pohled vypadal,ze to da,tak jsem ho odnesl do lesa.no a pak jsem mezi perim nasel i jednu jeho nohu.On ho nekdo v lese doji... A pak jeste na chodbe mysi ocasek... zbytek zrejme chlapci slupli.Tak premyslime,co s nima.Jestli jim nezrusit kocici dvirka a neodstehovat je na leto ven... To je kazdej den nejakej ulovek.
gerhard Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Hej. Tiez ma napadlo,ze tie bakterie co nosia domov labky sa umyju na ta pusa ...alebo im zatrhnut vychadzky.
Povidláček Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 náš holáč (když je na klíně) se naučil takhle zabořovat hlavu - říkám tomu "na muslima"... tady to ještě není tak moc, ale občas jí má fakt srolovanou až čelem dolů
straspol Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 Dneska jsem se vyděsil jak málokdy. Náš třináctilený kocourek se zhroutil těsně po krmení (máme tři kočky) , s pěnou u tlamičky dostal křeče, zůstal ležet na boku, vytlačil bobek a s lapáním po dechu úplně ztuhnul se skelnýma očima. Dal jsem mu první pomoc- masáž hrudníku- a umělé dýchání z úst do tlamičky- a se slzama v očích jsem vybabral ze sklepa přenosku, svěřil malé špunty starší dcerušce z prvního manželství a vyrazil s prakticky téměř mrtvým zvířetem k veterináři. Cestou jsem si stoprocentně vyrobil alespoň dvě slušivé momentky na automatických radarech. Ale vem to čert... šlo o život člena rodiny...kocour se po nějakých pěti minutách zmátořil, posadil se v přenosce a začal žalostně mňoukat. Až na veterině se dostal zase do formy a začal syčet na přítomné čokly, kterých tam bylo habakuk...doktor ho prohlídnul, změřil mu teplotu a vzal mu krev, podle výsledků je náš Uriášek úplně zdravý kocourek s mírně nadprůměrně dobře fungujícím pajšlem. Srdce má jak zvon, plíce bez nálezu a krevní obraz jako kotě. Pravděpodobně se snažil sežrat co nejvíc kočičí konzervy, aby předběhl obě naše kočičky, a jak při tom výhružně vrčel, tak mu jeden z těch úžasných knedlíčků prostě zaskočil a ten BLBEC se málem udusil ŽRÁDLEM, nebýt toho jak jsem s ním začal trojčit. Celá ta sranda mě stála tři hodiny času a 1686 korun českých. JÁ TOHO HAJZLA PŘERAZÍM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gerhard Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Tak to prihoda s dobrym koncom na rano potesi vzdy. Drzte sa !
kdojinej Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 To je sila........ta hlavne ze to dobre dopadlo...
Klotzman Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 To musím říct našemu kocourovi - ten taky u žrádla nadává s plnou hubou - strašný zvuky. Ale ještě mu nezaskočilo, naštěstí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se