tombed Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Odesláno 2. října 2010 (upraveno) dobře se letos urodilo, jen co je pravda Upraveno 2. října 2010 uživatelem tombed
yed69 Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Odesláno 2. října 2010 Tak to je ta celoleštěná verze luminor 1950...hezké. Gratuluju ke sklizni a přeju aby dlouho vydržela takhle hezky nepoškrábaná!
Sekhmet Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Může mi někdo vysvětlit, proč jsou na tak velkých hodinkách, tak malá čísla. 1 4
fobus Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Gratulácia....pekná úroda...a to vrátane remeňa...
bandicoot Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Sekhmete, to bys musel chvíli vnímat v reálu. Je to naprosto v pořádku a konzistentní. 2
African Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 To se na tu svoji jabloň budu musit podívat, také trochu zblízka" Krása a gratulace zároveň"
Návštěvník Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Mě z Tebe šlak trefí... Ty nosíš OP na trhání jablek. Co máš na vynášení koše neřku-li na nákup mléka a rohlíků? woe nafoť je, až budeš dávat jabka do sklepa, hrozně mě zajímá luminiscence, jak jsi mi o ni povídal, dík...
Viktor Odesláno 3. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2010 V 3. 10. 2010 v 9:41, 'Roman I.' napsal: woe nafoť je, až budeš dávat jabka do sklepa, hrozně mě zajímá luminiscence, jak jsi mi o ni povídal, dík... My sklep nemáme, mimochodem jabka jsem sice u nás v Praze na mini zahrádce nějaký posbíral, ale do košíku jsem musel dát jiný, koupený od pěstitele kousek za Prahou , ty naše jsou málo fotogenický (ani dobrý nejsou a většina hnije už na stromě). Cvaknu je při nějaký instalatérský práci v přítmí . Jinak lumi spíš průměrná, měl jsem pocit, že svítí i datum, ale není to pravda. Všem díky za gratulace, zatím dělají velkou radost.
railmaster Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Jabĺčka nádherné. U nás je to mizerné. Sú fľakaté a je ich málo. Ten váš pestovateľ sa buď vyzná, alebo nešetril na postrekoch. A k hodinkám, samozrejme 3x .
Viktor Odesláno 3. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Trochu jsem pro Romana před vobědem kutil 1
robo Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Taktiež sa pripájam ku gratuláciám. U nás na Slovensku ani dobrých jablk a ani takých fajnych hodiniek veľa niet:)))
tombed Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 V 2. 10. 2010 v 22:29, 'yed69' napsal: Tak to je ta celoleštěná verze luminor 1950...hezké. Gratuluju ke sklizni a přeju aby dlouho vydržela takhle hezky nepoškrábaná! Celoleštěné 88, po roce mají jen vlasové škrábance, nic, co by nespravil ubrousek. Viktore, kdyby tě omrzely, což se asi hned nestane, napiš!
pavel23 Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Viktore velká gratulace, tak jsi se pro PAM nakonec rozhodl.
KFL Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Aaach .. gratuluju! Jabka nic moc, ale hodinky super .
volfda Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Já dnes taky sklízel jablka, ale 312tky jsem tam nenašel Na pomoc jsem si vzal Seika...
NIGHTinGALE Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Jak PAMky moc nemusím, tak tyhle se mi dost líbí. A zdobení (nebo spíše nezdobení) strojku mě dostává, ten jeho strohej vzhled se k hodinkám perfektně hodí.
Jeremy Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Nemůžu si pomoct, ale dycky, když vidím ta nestejně velká čísílka, vybaví se mi tohle: 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se