Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě z Tebe šlak trefí... Ty nosíš OP na trhání jablek. Co máš na vynášení koše neřku-li na nákup mléka a rohlíků?

woe nafoť je, až budeš dávat jabka do sklepa, hrozně mě zajímá luminiscence, jak jsi mi o ni povídal, dík...

Odesláno
  V 3. 10. 2010 v 9:41, 'Roman I.' napsal:

woe nafoť je, až budeš dávat jabka do sklepa, hrozně mě zajímá luminiscence, jak jsi mi o ni povídal, dík...

My sklep nemáme, mimochodem jabka jsem sice u nás v Praze na mini zahrádce nějaký posbíral, ale do košíku jsem musel dát jiný, koupený od pěstitele kousek za Prahou :D, ty naše jsou málo fotogenický (ani dobrý nejsou a většina hnije už na stromě).

Cvaknu je při nějaký instalatérský práci v přítmí :D. Jinak lumi spíš průměrná, měl jsem pocit, že svítí i datum, ale není to pravda.

Všem díky za gratulace, zatím dělají velkou radost.

Odesláno

Taktiež sa pripájam ku gratuláciám.

U nás na Slovensku ani dobrých jablk a ani takých fajnych hodiniek veľa niet:)))Posted Image

Odesláno
  V 2. 10. 2010 v 22:29, 'yed69' napsal:

Tak to je ta celoleštěná verze luminor 1950...hezké. Gratuluju ke sklizni a přeju aby dlouho vydržela takhle hezky nepoškrábaná!

Celoleštěné 88, po roce mají jen vlasové škrábance, nic, co by nespravil ubrousek.

Viktore, kdyby tě omrzely, což se asi hned nestane, napiš! :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...