Přejít na obsah

Zvednout či nezvednout ????

174 hlasů

1. 1. Váš názor??

• Zvednout limit na 100 příspěvků?
    • Nechat tak,jak to je (tzn. 50 příspěvků)?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Tak jak??? Zvedneme,nebo nezvedneme počet příspěvků pro přístup do prodejní sekce???? Padl návrh zvednout to na 100 příspěvků. Osobně s tím souhlasím,Chronomag není prodejní server a to,že se tu "točí" hodinky,je bonusem pro členy.

Sice chápu,že je zde snadnější udat hodinky,nicméně,pokud chce kdokoliv prodávat,má k dispozici ebay,aukro,sbazar a další,podobně zaměřené servery.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak funguje SW,jestli je možné časové omezení.....to fakt netuším. Myslím,že zvednutí na 100 příspěvků úplně stačí. Asi bych to nějak víc nekomentoval a nerozebíral,už to zde bylo vícekrát. Spíše hlasujte,ať to má nějakou hodnotu ..... stejně potom bude záležet hlavně na Chronomagovi,jestli kývne,nebo ne.

Odkaz ke komentáři

Dal jsem zvednout! Je to ostatně můj návrh, tak bych byl sám proti sobě Posted Image A vyhledove bych zacal resit jeste jedno tema a to je "Poraďte.......", tam je neuveritelnej balast dotazu, mozna bychom mohli vymyslet neco, co by fungovalo lépe, hlavne co by treba lépe pomohlo nováčkům a tazatelům. Treba nejaky konfigurátor, apod.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Dal jsem zvednout! Je to ostatně můj návrh, tak bych byl sám proti sobě Posted Image A vyhledove bych zacal resit jeste jedno tema a to je "Poraďte.......", tam je neuveritelnej balast dotazu, mozna bychom mohli vymyslet neco, co by fungovalo lépe, hlavne co by treba lépe pomohlo nováčkům a tazatelům. Treba nejaky konfigurátor, apod.

přesně, možná by to stačilo rozvrstvit poradnu podle cenové úrovně a dotazů by ubylo..
Odkaz ke komentáři

Myslím, že 50 je OK.

Zvýšení na 100 je kosmetická úprava, která by paradoxně mohla znamenat, že tu budou ještě okatější případy "honění" a tím úměrně vzroste i počet naštvaných členů...

Dnes to dle mého názoru není až tak velký problém.

Líbí se mi ale nápad Frantíka na nějaký konfigurátor, či setřídění rad do sekce "Poraďte...".

Nejen nováčkům by to mohlo usnadnit život a poskytnout jakýsi benchmark...

Odkaz ke komentáři

Myslím, že 50 je OK.

Zvýšení na 100 je kosmetická úprava, která by paradoxně mohla znamenat, že tu budou ještě okatější případy "honění" a tím úměrně vzroste i počet naštvaných členů...

Dnes to dle mého názoru není až tak velký problém.

Líbí se mi ale nápad Frantíka na nějaký konfigurátor, či setřídění rad do sekce "Poraďte...".

Nejen nováčkům by to mohlo usnadnit život a poskytnout jakýsi benchmark...

Jo, to vymyslime. Jen chci podotknout, ze zvyseni poctu o dvojnasobek není jen kosmeticka uprava.

Odkaz ke komentáři

mě osobně to nijak netrápí, honičů nebo kšeftařů je absolutní minimum, klidně bych to nechal jak je

souhlasím, že by prodejní vlákno zrovna překypovalo velkým množstvím nabídek, jakýchkoliv, ať už od vážených členů či honičů... to se říct nedá, tak proč řešit něco co se řešit nemusí..

Odkaz ke komentáři

Nechal bych to tak jak to je a zároveň co nejtvrději a nejrychleji "likvidoval" takový ty chytráčky, co se snaží pravidlo padesáti obejít rádoby mazaným způsobem "idiot se ptá, jakou to má cenu"... Je to možná s ohledem na zaměření fóra zvláštní, ale já bych úplně zakázal dotazy nováčků (čili do padesáti) na hodnotu jejich hodinek. Má to i svou logiku. Pokud se chce zeptat jenom na to, tak až zjistí co potřebuje, už ho tu stejně neuvidíme. Takže jakou má takový člen cenu? A pokud tu vydrží těch 50+ a smysluplně využije to množství otázek v tomto čísle potenciálně obsažený, pak už bude stejně vědět co potřebuje. A ještě tu třeba i zůstane. :)

V sekci poraďte bych nedělal žádný další změny. Konfigurátor zní zajímavě, ale podle mě nebude fungovat. Lidská přirozenost je domáhat se co možná nejkonkrétnější odpovědi od "dýchajícího" člena. Takže po zadání hodnot v konfigurátoru se stejně bude dotyčnej snažit potvrdit si svou volbu dotázkem. Takže za mě to nic neřeší.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

IMHO:

1. 50 ponechat (kdo namlátí za večer 50, udělá klidně druhý den 50 dalších)

2. Sekci PORAĎTE rozselektovat. Tohle ale bude asi trochu problém, protože ten kdo pokládá základní dotaz, nebude umět správně zařadit svůj příspěvek.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...