Přejít na obsah

AP vs PP

sureshot

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 27. 10. 2010 v 9:08, 'Frantik' napsal:

Za mě PP, podle me lepsi pouzdro, vyladenejsi detaily....mnamka Posted Image

To bych rád věděl, kterej detail na těch kterejch hodinkách je vyladěnější a kterej ne. Podle mne rozhoduje jen vkus a styl - ty AP jsou konzervativnější a tedy geometričtější, mají jasnější řád - PP jsou extravagantnější a rozvolněnější.

Obojí - vzal bych si je prosím obojí, každé v jiné barvě ...... že by ty AP modré s indexama a ty PP černé s čísly ?? Prostě tak nějak , abych je obojí unosil žejo.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 27. 10. 2010 v 9:01, 'bandicoot' napsal:

Úžasný, jak jsou si vlastně podobný...

Je to tak. Mne se libi, jak jsou to velmi podobny hodinky, ale zaroven jsou kazdy z nich naprosto osobity a svebytny. Genta je genius, to se musi uznat!

V 27. 10. 2010 v 10:00, 'Snow' napsal:

Ještě jedno foto pro podepření mé teorie.zdroj - http://camilions.com/aqua6.jpg

Jsou skvely, Snowe, taky se mi libi. Na naramku moc ne, ale na gume parada.
Odkaz ke komentáři

Tady je zajímavé srovnání. Nicméně pro mě je více než jednotlivá kriteria srovnání rozhodující jiný faktor - kolik variant Royal Oak najdete na trhu? Desítky! A kolik najdete variant Nautilů? Jedinou (a pro mě nepovedenou - Aquanauty). Prostě je "přeoakováno", hodinářství s RO resp. ROO skladem najdete v každé evropské metropoli několik, ale zkuste najít hodinářství s Nautily. Takže moje volba je jasná :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Muffiku máš to nějak popletené.:)

Aquanaut je samostatný model, který byl před Nautily. A Nautily můžeš mít v různých verzích, jen s datem, s měsíční fází, s rezervou chodu, chronografy...

Odkaz ke komentáři

Kamile máš samozřejmě pravdu, já se jen svého času tak upnul na 5711/1A, že jsem ostatní modely vymazal z hlavy :) Že jsou Aquanauty samostaný model vím, že jsou starší než Nautily jsem netušil, nicméně beru je osobně něco jako RO a ROO, PP mi odpusť.

Jinak k počtu verzí - na webu je cca 70 pánských modelů RO a ROO (a k tomu řada nezveřejněných limitek). Pánských Nautilů a Aquanatů je tam cca 13, o limitkách nevím (tím netvrdím, že nejsou).

edit překlep

Upraveno uživatelem Muffik
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

S Royal Oak máš pravdu, to množství modelů je poněkud degraduje, hůř se v tom člověk orientuje. Zase když to vezmeš jako název modelové řady, jako třeba u Omeg Seamaster, těch je ještě víc.:)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

kedze sa uz motam po watchprosite

narazil som este na AP vs. Aquanauty od pateka

ale fotky su menej kvalitne tak nejdem zakladat vlakno

http://patek.watchprosite.com/?show=forumpost&msid=4752472&ti=431036&fi=11&pi=2588846

galerka na stranke

Posted Image

a jedna fotecka

Posted Image

Odkaz ke komentáři

V 11. 11. 2010 v 17:42, 'Axel' napsal:

....z PP mám dojem, jako by byly unisex Posted Image

práve proto bych vybral PP, jehož motto je: "Hodinky Patek Philippe ve skutečnosti nikdy nevlastníte, ale přechováváte je pro další generace".

no a protože mám jen dcery, tak je to jasný :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...