Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No její manžel..tak nic.

každopádně mě potěšilo, že včera ve 20:10 zásilka přijata vyměňovací poštou 120 a dneska doručována. Bude to dlouhej den v práci.

24.9.2014 Příprava zásilky k doručení. 46307 Depo Liberec 70
23.9.2014 Přeprava zásilky k dodací poště.
23.9.2014 Výstup zásilky z SPU. 22000 Praha 120
23.9.2014 Vstup zásilky na SPU. 22000 Praha 120
23.9.2014 Podací číslo zásilky přidělené v České republice: BA9564166.
23.9.2014 Převzetí zásilky vyměňovací poštou. 22000 Praha 120
Upraveno uživatelem Horhe
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

A o cem si tak povidate, kdyz je mezi vama zhruba 30 let? Treba ja bych mel strach, ze se me kousne pumpa.

tak to mas pravdu, ten vekovy rozdiel je uz poznat, ona je uz dospela zenska a ja este vzdy rozblaznene dieta!

ale snazi sa zvladnut moje hluposti - vela cestujeme a tam ma tlaci ma do architektury, ( to je jej obor)

casto opery a divadla a vela si vymiename skusenosti v hudbe? filmy, dobre sa pobavime o vareni a niekedy mi staci studovat tu nekonecnu stehennu kost.

Ty mas problem s komunikaciou so zenami? 

( pockaj, to nemyslis tu pumpu na ftakovi, ze nie? to by ta mohlo ozaj boliet?!) :lol2:

Odesláno

výpadek internetu a televize na celý den -  výlet do poličky s DVD a vínem = příjemně strávený čas.

(teď už zase na síti, napadlo mě, že přece mobil může sloužit jako WiFi router :D :D, aspoň mám co číst)

Odesláno

Zatím tenhle týden mě nic nepotešilo ( jeden průšvih stíhá druhej ), ale těším se na dnešní sraz Chronomagu v Praze, už aby bylo 18 hodin.

Odesláno

..., ale těším se na dnešní sraz Chronomagu v Praze, už aby bylo 18 hodin.

To se ti nedivím. Užij si ho s ostatními a pozdravuj. Budu váš sraz sledovat na displeji tabletu z postele, tak foťte :-D

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...