kuncák7 Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Tak už sedím v autě a míříme domů zdravý a živý :-) jak psal Bandi, Mont Blanc na nás byl hodný a pustil nás až nahoru, těžkej kopec, dojebanej jsem tedy kvalitně' Těšte se na fotečky, krásná hora to je"Nemuzem se dockat a jeste 1x gratuluju.
decebal Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Tak už sedím v autě a míříme domů zdravý a živý :-) jak psal Bandi, Mont Blanc na nás byl hodný a pustil nás až nahoru, těžkej kopec, dojebanej jsem tedy kvalitně' Těšte se na fotečky, krásná hora to je"To teda klobouček .
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Tak už sedím v autě a míříme domů zdravý a živý :-) jak psal Bandi, Mont Blanc na nás byl hodný a pustil nás až nahoru, těžkej kopec, dojebanej jsem tedy kvalitně' Těšte se na fotečky, krásná hora to je"Gratulujem a tesim sa na fotky!!!
Gustaf Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 ctu to to az dnes, tak Afrimu velika gratulace :-)
African Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Děkuji kluci :-) A teď už si jen najít jiný koníček, nikam už nelezu,ale je pravda, že to říkám vždycky....
mondeo2 Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Děkuji kluci :-) A teď už si jen najít jiný koníček, nikam už nelezu,ale je pravda, že to říkám vždycky....no já myslím, že za pár dní někam zas budeš chtít vylízt.............
zhrado Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Afri gratulácia! Teším sa na fotky a dáke zážitky
kuncák7 Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Děkuji kluci :-) A teď už si jen najít jiný koníček, nikam už nelezu,ale je pravda, že to říkám vždycky....Otrne ti a budes mit roupy. A to je dobre,na tvy fotky se jen tresu.
Horhe Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Hamilton Pioneerpo 24 hodinách odchylka +- 0spo 36 hodinách odchylka +- 0spo 48 hodinách odchylka +- 0s
bohus76 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 (upraveno) Jaké máš,s datumkou či bez? Ty bez datumu vypadají suprově,jen ta velikost /42mm/ je na mě moc,no.Jako pochopil bych,kdyby ta datumka byla místo čísla posunutá více ke kraji,ale tak je to brutus.Opravdu je takový problém osadit takový strojek,aby ta datumka byla více u kraje?Asi ano. Upraveno 29. září 2014 uživatelem bohus76
Horhe Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Samozřejmě bez datumky. Ta datumka je hnus.Ta velikost je v pohodě i na moje 17.5 zápěstí. Akorát to chce normální řemen. Ten origo "bund" i stávající zulu jsou naprd, jelikož jsou pod hodinkami dvě vrstvy hadru/kůže a dost to odstává. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzyk Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Tak už sedím v autě a míříme domů zdravý a živý :-) jak psal Bandi, Mont Blanc na nás byl hodný a pustil nás až nahoru, těžkej kopec, dojebanej jsem tedy kvalitně' Těšte se na fotečky, krásná hora to je"
Ondoni Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Tak už sedím v autě a míříme domů zdravý a živý :-) jak psal Bandi, Mont Blanc na nás byl hodný a pustil nás až nahoru, těžkej kopec, dojebanej jsem tedy kvalitně' Těšte se na fotečky, krásná hora to je" Gratulace! By to chtěl něco na památku, ne?
Klotzman Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 ale Láďa Hruška je jenom jeden...Jsem se ve čtvrtek stavil v Luxoru na pišingr a z ničeho nic se tam začalo trousit plno divnejch lidí a ještě mnohem divnější staff, co tam chystal "něco" - a ona to autogramiáda Ládi Hrušky. Tak jsem rychle dopil a vypadl do spodních pater, kde se další půl hodinu linulo z rozhlasu ujišťování že už jede, že už parkuje, že už zaparkoval, že už to bude...A pak to vypuklo a já utekl. Ještě ve forhausu jsem zaslechl jak jeden prodavač informuje druhýho, že tam nahoře "ty vole to jsou strašný kecy...he he he".
FrantisekH Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 on uz ani Vanek neni co bejval a jeho babistour v jidlo sro a fotka na pracce za 4999 je k pobaveni
Sphinxx Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Vaněk ... myslíš Romana Vaňka? Jeho kuchařky jsou pro mě docela velkým přínosem v kuchyni . Srozumitelné, jednoduché a velmi chutné ... Co se týče Hrušky, tak mu ten úspěch určitě přeju, je to šikovnej bavič a v kuchyni se umí otočit, ale děsí mě kolik lidí mu propadlo, respektive jeho receptům, něco málo o něj jde, ale jinak jsou to šílenosti.
FrantisekH Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 jj Romana Vaňka.. já ho jako kuchaře uznávám to zas jo.. ale jeho spojení se značkou Beko je poměrně hodně nešťastný.. a co se týče Jídlo s.r.o. já nevim ale přijde mi že veškerý velký velký provozy vycházej prostě na jedničku a překvapivě mají návaznost na Babiše.. ale je to možná jenom zdání.
gunman Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 V bance jsme se dohodli na úroku 2,39 na naší hypotéce s fixací na 5let. Už jen 12 let.
Doporučené příspěvky