Micey Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Můj první inhouse. 2s.jpgGratulace, tak se pak pochlub přesností. Já těma svejma moc nadšenej nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 A potěšil tě výsledek anebo přesedláš na vyšší váhy?Co já vím, jako vždy jsem byl poslední 17min54s a to jsem měl o 15kg míň než ostatní chlapi. Takže zatím zůstanu tam kde jsem, na startu. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Gratulace, tak se pak pochlub přesností. Já těma svejma moc nadšenej nejsem. Díky, zatím nenosím, takže neměřím. Čekám na řemeny a pak to začne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Zitra budu mit zase ridicak!!!!! Strachu z chyceni bude konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Zitra budu mit zase ridicak!!!!! Strachu z chyceni bude konec. To znám, mařenka není žádná sranda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Zitra budu mit zase ridicak!!!!! Strachu z chyceni bude konec. A to je co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 A to je co ? Mel jsem propadlej ridicak a po zjisteni jsem musel parkrat ridit. Moc blbej pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 (upraveno) Tak si kratim cekani na jedny z dreamwatchu Upraveno 10. prosince 2015 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Horhe- tak se pochlub,co jsem koukal,vetsinou mas velice zajimave kousky a ne zrovna masovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Tohle tady nikdo nema, uvidis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Mel jsem propadlej ridicak a po zjisteni jsem musel parkrat ridit. Moc blbej pocit. Horší by bylo, kdybys ho měl v čistírně a občas musel někam jet. Jako já před třemi lety, sice jen na měsíc, ale byly to nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Ja jezdil na propadlej ridicak pres rok. V pulce pripadu si toho ani nevsimli a pro ty vsimavejsi jsem si vymyslel historku, ze jsem se po dvou letech vratil z Anglie. Ani jedna pokuta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Dokud jsem o tom nevedel,bylo hej ( celkem propadle skoro 5 mesicu ),ale jak to vis,je to desnej pocit. Proto,at uz je zitra a mam ho v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Proto,at uz je zitra a mam ho v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 asi takhle, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Honza .manta- jasně že řidičák . Já věděl, že se zas někdo chytne.Tolja - dík, to po ránu pobaví . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Máme ho tady kluka, dneska jdu na kolo s dalekohledem http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1634219-vlk-se-vraci-na-broumovsko-chytl-se-do-fotopasti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 To je pecka Afri.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Afri, kde to je? Šumava? Toto zvíře obdivuji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Konečně někdo zase rozběhá ten lesní dobytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky