Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já si ještě vzpomínám, jak se jednou máma naštvala kvůli nějaké poznámce a následně napsala do žákovské poznámku pro učitelku na půl stránky. Musel jsem ji nechat učitelce podepsat :D

Odesláno

Vsak to napsal az vecer ... To vis, ze to sjednal i fyzicky ... Vsak kdyz clovek dostal od ucitele vychovnou, tak to doma nerekl, protoze by dostal dalsi ...

Odesláno (upraveno)

Žena fuč, dítě fuč, aspoň dvojka na žíle, buřtguláš pálí jak čert, na pozadí Black Label Society na plný kule,  na tom světě je chvílema krásně.. :)

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Já si ještě vzpomínám, jak se jednou máma naštvala kvůli nějaké poznámce a následně napsala do žákovské poznámku pro učitelku na půl stránky. Musel jsem ji nechat učitelce podepsat :D

Chachá, dobře máma ! To bych si fakt rád přečet´...

Odesláno

vzpomněl jsem si na kultovní poznámku z naší školy, dostal ji tuším bráchův spolužák: "Honil děvčata s ptákem v ruce a nepoužívá gumu"  Šlo o vycpaného sokola nebo takového něco z přírodopisu a guma taky nebyla ta co myslíte, prasáci!

Odesláno

Věci se rychle rozkecají. Nedávno jsem takhle přes sms rozeslal pár kamarádům malé pojednání o léčivech pro hudebníky a už se ujalo tak, že dnes už nikdo neví kdo to napsal- chechtáme se tomu všichni.

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Můj táta za mlada na školní exkurzi na vystave pestitelu snědl jablko. ..

Dostal poznámku "snědl exponat" mne to dnes moc vtipný nepřijde ale jeho rodiče se tomu prý tuze nasmali. .. jinak to Jabko prej lip vypadalo než chutnalo...

Odesláno

Super

VIDEO: Policisté dopadli muže, který v autobusu zbil těhotnou ženu: http://zpravy.idnes.cz/redir.aspx?c=A160515_142029_krimi_eb&x=socialky_android_z

Návštěvník YPO
Odesláno

doufám, že se nějaká chytrá hlava nechytne podnětu paní Lukešové

... to by zkolabovala doprava i policie :D

Jaroslava Lukešová, Praha
Neděle, 15. května 2016, 16:24:31  |  
Souhlasím  | 
Nesouhlasím  | 
+27

V autobusech by mě se měli nainstalovat tlačítka tísňového volání o pomoc .............................

Odesláno

včera objednáte, dneska dodáme - ne přátelé, to není pošta, ale Bakerovo strapshop:)

strejda má v neděli narozky a rodina se poskládala na hodinky, synovec zajistí odbornou část výkladu a epesní řemen :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...