Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No ale vysvětluj to těm, co chtějí hlavně naše dobro, nebo tem, kteří neumí číst, nerozeznaj piktogram anebo maj problémy s čichem :lol2:

Presne tak. Aneb nedokazu pochopit, proc se snazi vytlacit kuraky ze soukromych prostor, kam nikdo nikoho nenuti travit cas, ven pred hospody, coz je podle me ten pravy doopravdy verejny prostor...
Odesláno

Nevím, jestli to dát do co mě naštvalo nebo potěšilo, ale budu optimista, tak to dám sem.

Pro rok 2014/15 jsem uzavřel havarijko u ČPP, cena 2938,-

Po roce mi to zdražili, navrhovaná cena: 3206,- Obvyklé kecy o navyšování nákladů apod...

Následovala moje výpověď a nová pojistka stejného typu u ČPP přes dealera (stejného jako před tím). Cena 2730,-

Tak nevím, jestli jsem debil já nebo v ČPP... Kdyby to navýšili o kilčo, ušetřil bych já čas a oni prachy...

já to tak dělám každej rok...pokaždý přijde zvýšení, tak to zruším a udělám znovu...buď u té samé pojištovny nebo jinde...ale pokaždý o několik set levněji...

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tak tohle je asi poprvý, co píšu zrovna sem, ale dnes mě potěšilo, že je to tady na Chronomagu tak super - pohodový, slušný lidi...to vážně není samozřejmost, na jiných fórech jsou lidé většinou arogantní stejně nebo ještě víc, než v reálném životě...naštěstí to o Chronomagu neplatí :-)

Odesláno

Tak tohle je asi poprvý, co píšu zrovna sem, ale dnes mě potěšilo, že je to tady na Chronomagu tak super - pohodový, slušný lidi...to vážně není samozřejmost, na jiných fórech jsou lidé většinou arogantní stejně nebo ještě víc, než v reálném životě...naštěstí to o Chronomagu neplatí :-)

Jojo, v digisekcích je klid :D
Odesláno

A tímhle příspěvkem jsi udělal ty radost mně. Díky. :cheers:

Odesláno

Včera mě potěšila manželka, když se mnou sehrála habaďuru, že si vezme na starost opravu nefunkční varné desky, aby místo toho koupila novou indukci.

Odesláno

Asi dnes v klidu vyrazim do svoji oblibene restaurace na pivko a cigarko a budu se tesit z toho, ze tam ještě dlouho budu moct chodit http://zpravy.idnes.cz/poslanci-jednaji-o-zakazu-koureni-v-restauracich-fbi-/domaci.aspx?c=A160525_101000_domaci_jj

Presto se divim, ze tento zákon "pro blbce, kteří lezou do kurackejch prostor a pak se divi" neprosel :lol2:  Asi nase tabákový lobby ještě nerekla poslední sbohem.

Za mně O.K. - kdo nechce kouřit, tak má spoustu nekuřáckých hospod, kdo chce kouřit, tak ještě pár kuřáckých hospod zbylo. :cigar:

To je dobře že to neprošlo, přesně jak píšete pánové. Majitelům restaurací do ničeho nekecat, nechat to na nich, a kuřáci ať si pěkně zůstanou zalezlí v kuřáckých hospodách - venku na ulici na ně nejsem zvědavej  :smile_anim:  :speak_cool:

Odesláno (upraveno)

Kuwa v 10:13 dopoledne Plznička a pak si ještě dáchnout na gauč.....to je snídaně, jako ve snu :lol2:

Upraveno uživatelem Frantik
Návštěvník YPO
Odesláno

Kuwa v 10:13 dopoledne Plznička a pak si ještě dáchnout na gauč.....to je snídaně, jako ve snu :lol2:

přesně :D ..... sem vyprahlej .... včéra byl orient expres .... kolem tebe ....... dlouhej perón :)

Odesláno

přesně :D ..... sem vyprahlej .... včéra byl orient expres .... kolem tebe ....... dlouhej perón :)

Já tam nebyl (alespoň ne duševně), včera sem lil a testoval novýho playstationa :lol2:

Návštěvník YPO
Odesláno

Já tam nebyl (alespoň ne duševně)

dle skladby vozu to odpovídá .... bydlíš ve správné lokalitě :D

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Asi dnes v klidu vyrazim do svoji oblibene restaurace na pivko a cigarko a budu se tesit z toho, ze tam ještě dlouho budu moct chodit http://zpravy.idnes.cz/poslanci-jednaji-o-zakazu-koureni-v-restauracich-fbi-/domaci.aspx?c=A160525_101000_domaci_jj

Presto se divim, ze tento zákon "pro blbce, kteří lezou do kurackejch prostor a pak se divi" neprosel :lol2:  Asi nase tabákový lobby ještě nerekla poslední sbohem.

Taky mám radost, že se zatím nebude omezovat moje osobní svoboda. Jsou hospody kuřácký a nekuřácký - podle mě ideální stav. To je jako s ekologickou daní na auta atd. atd..

Odesláno (upraveno)

add. chvala chronomagu.. slusny lidi, slusny prostredi.,

.. presne tak. clovek resi kraviny a pak najednou zjisti, ze takovy pohodovy forum hodnych a slusnych lidi je vlastne nejvic :)

Upraveno uživatelem montemar
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...