Tondaa73 Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 https://www.facebook.com/SkutecneNekorektne/videos/1122352587787918/
Honza.manta Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 https://www.facebook.com/SkutecneNekorektne/videos/1122352587787918/ "Jeleni jsou velmi nebezpeční na silnicích. Tím, že nezabiješ a nesníš jelena, tak vlastně chceš, aby někdo naboural."
skalis Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 No ale vysvětluj to těm, co chtějí hlavně naše dobro, nebo tem, kteří neumí číst, nerozeznaj piktogram anebo maj problémy s čichem Presne tak. Aneb nedokazu pochopit, proc se snazi vytlacit kuraky ze soukromych prostor, kam nikdo nikoho nenuti travit cas, ven pred hospody, coz je podle me ten pravy doopravdy verejny prostor...
Gustaf Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Nevím, jestli to dát do co mě naštvalo nebo potěšilo, ale budu optimista, tak to dám sem. Pro rok 2014/15 jsem uzavřel havarijko u ČPP, cena 2938,-Po roce mi to zdražili, navrhovaná cena: 3206,- Obvyklé kecy o navyšování nákladů apod...Následovala moje výpověď a nová pojistka stejného typu u ČPP přes dealera (stejného jako před tím). Cena 2730,- Tak nevím, jestli jsem debil já nebo v ČPP... Kdyby to navýšili o kilčo, ušetřil bych já čas a oni prachy...já to tak dělám každej rok...pokaždý přijde zvýšení, tak to zruším a udělám znovu...buď u té samé pojištovny nebo jinde...ale pokaždý o několik set levněji...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Tak tohle je asi poprvý, co píšu zrovna sem, ale dnes mě potěšilo, že je to tady na Chronomagu tak super - pohodový, slušný lidi...to vážně není samozřejmost, na jiných fórech jsou lidé většinou arogantní stejně nebo ještě víc, než v reálném životě...naštěstí to o Chronomagu neplatí :-)
siwi Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Tak tohle je asi poprvý, co píšu zrovna sem, ale dnes mě potěšilo, že je to tady na Chronomagu tak super - pohodový, slušný lidi...to vážně není samozřejmost, na jiných fórech jsou lidé většinou arogantní stejně nebo ještě víc, než v reálném životě...naštěstí to o Chronomagu neplatí :-)Jojo, v digisekcích je klid
Honza.manta Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Tak tohle je asi poprvý, co píšu zrovna sem, ale dnes mě potěšilo, že je to tady na Chronomagu tak super - pohodový, slušný lidi...to vážně není samozřejmost, na jiných fórech jsou lidé většinou arogantní stejně nebo ještě víc, než v reálném životě...naštěstí to o Chronomagu neplatí :-) A tímhle příspěvkem jsi udělal ty radost mně. Díky.
kral083 Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Včera mě potěšila manželka, když se mnou sehrála habaďuru, že si vezme na starost opravu nefunkční varné desky, aby místo toho koupila novou indukci.
Filip.J Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Asi dnes v klidu vyrazim do svoji oblibene restaurace na pivko a cigarko a budu se tesit z toho, ze tam ještě dlouho budu moct chodit http://zpravy.idnes.cz/poslanci-jednaji-o-zakazu-koureni-v-restauracich-fbi-/domaci.aspx?c=A160525_101000_domaci_jjPresto se divim, ze tento zákon "pro blbce, kteří lezou do kurackejch prostor a pak se divi" neprosel Asi nase tabákový lobby ještě nerekla poslední sbohem. Za mně O.K. - kdo nechce kouřit, tak má spoustu nekuřáckých hospod, kdo chce kouřit, tak ještě pár kuřáckých hospod zbylo. To je dobře že to neprošlo, přesně jak píšete pánové. Majitelům restaurací do ničeho nekecat, nechat to na nich, a kuřáci ať si pěkně zůstanou zalezlí v kuřáckých hospodách - venku na ulici na ně nejsem zvědavej
Frantik Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 No ale to nebude dlouho trvat, musíme dohnat tu Evropu, páč ta ví, co je správné
Filip.J Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 OK, to už je ale do toho druhého vlákna, Frantiku
Frantik Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 (upraveno) Kuwa v 10:13 dopoledne Plznička a pak si ještě dáchnout na gauč.....to je snídaně, jako ve snu Upraveno 26. května 2016 uživatelem Frantik
Návštěvník YPO Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Kuwa v 10:13 dopoledne Plznička a pak si ještě dáchnout na gauč.....to je snídaně, jako ve snu přesně ..... sem vyprahlej .... včéra byl orient expres .... kolem tebe ....... dlouhej perón
Frantik Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 přesně ..... sem vyprahlej .... včéra byl orient expres .... kolem tebe ....... dlouhej perón Já tam nebyl (alespoň ne duševně), včera sem lil a testoval novýho playstationa
Návštěvník YPO Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Já tam nebyl (alespoň ne duševně)dle skladby vozu to odpovídá .... bydlíš ve správné lokalitě
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Asi dnes v klidu vyrazim do svoji oblibene restaurace na pivko a cigarko a budu se tesit z toho, ze tam ještě dlouho budu moct chodit http://zpravy.idnes.cz/poslanci-jednaji-o-zakazu-koureni-v-restauracich-fbi-/domaci.aspx?c=A160525_101000_domaci_jjPresto se divim, ze tento zákon "pro blbce, kteří lezou do kurackejch prostor a pak se divi" neprosel Asi nase tabákový lobby ještě nerekla poslední sbohem. Taky mám radost, že se zatím nebude omezovat moje osobní svoboda. Jsou hospody kuřácký a nekuřácký - podle mě ideální stav. To je jako s ekologickou daní na auta atd. atd..
montemar Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 (upraveno) add. chvala chronomagu.. slusny lidi, slusny prostredi., .. presne tak. clovek resi kraviny a pak najednou zjisti, ze takovy pohodovy forum hodnych a slusnych lidi je vlastne nejvic Upraveno 26. května 2016 uživatelem montemar
JaRooN Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Konečně jsme dokončili kadiboudu. Už můžeme na pozemku stolicovat
eskimak Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Konečně jsme dokončili kadiboudu. Už můžeme na pozemku stolicovat Tomu sa povie ozajstne radosti zivota! Gratulujem
Doporučené příspěvky