Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jak jsem do druhého vlákna psal o patáliích s firmou na realizaci zahrady, a někdo mi radil vzít rýč a kolečka . . .

tak to bude skoro svépomocí nakonec, aspoň část.

Nakreslil jsem to, zaplatil si člověka co tomu rozumí aby mi to celý přemaloval :)

udělal si prodloužený víkend,

před chvílí mi z půjčovny přivezli "nářadí", namatlám se opalovacím krémem a jde se na to ;)

attachicon.gif2016-06-23 15.08.14.jpg

Vem to z gruntu

post-227-0-95534200-1466759515.jpg

Odesláno

Jen závidím Afri. V práci do 16, ale asi ještě budu muset jít zkontrolovat dopravní značení okolo plavečáku :-), na což se docela těším. Jen nevím, jak vyjdou fotky těch značek ( budu to mít dost rozmazaný ) :-)

Hele když to vezmeš podomácku vyrobeným krámem z novodurový trubky, ještě nakonec můžeš bejt slavnej! :D

Odesláno

Miroslav Tichý. Nebo jsem něco nepochopil?

Ano,Tichý. Jsem z místa jeho bydliště,takže jej stále živě vidím,jak se plazí po stěně baráku paní sousedky a přitom řve "chci rum".

Odesláno

Po prvotním pochybení s Delonghi je doma konečně pořádná mašinka :-))

Jo jo, podobnej model jsem měl dlouhý léta v kanclu a spokojenost veliká... Kdybych nebyl línej, hodim Nespresso do kytek a pořídim si ji zase.

Odesláno

Po prvotním pochybení s Delonghi je doma konečně pořádná mašinka :-))

Ke kávovaru gratuluji...ale utemovátko (nebo, jak se to jmenuje), vypadá jako kolík ze sexshopu... :)

Odesláno

My teda máme DeLonghi už snad skoro 10 let a naprosto bez problémů denně frčí.

Už bych i chtěl koupit něco hezčího, ale potvora furt drží a drží..

Odesláno

Já to mám zase opačně - od kapslí (sice ne Nespresso ale Dolce Gusto) jsem přešel na De'Longhi ec155 - přikoupil nepřetlakovou double misku a lezlo z toho celkem obstojné espresso. Ale už mi to přestalo stačit a chtěl jsem se posunout zase dál, no.. prostě vývoj :-)

Odesláno

Já myslím, že prvně by jsi se měl naučit vůbec to, jak se to píše a pak asi to, co to znamená a bude znamenat.. Ale to je vlastně jedno, už je rozhodnuto! Za mne, to jistě slavit nebudu, nacionalismus ve VB zvítězil a je potřeba počkat, jaké to bude mít důsledky a jak se k tomu postaví do budoucna EU.

Bregzyt a limoncello s tonikem? Labůžo :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...