African Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Afričane, pecka...kolikrát už si tu 4kolku poslal na boudu Jedinkrát to bylo na hraně, protože se to tady dost klouže, tak se trochu hryzl číňan...no, poslal jsem ho mezi olivovníky a dobře to dopadlo :-) Jinak pohoda, klídek, doma máme všichni malý opičáky, kteří by nás ještě rádi viděli :-)
Gustaf Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Já si to myslel, že určitě nějaká krizovka byla tak opatrně...
Návštěvník Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 Haha A do toho mi psali z Lega, že raketa bude, takže paráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 Vojta1 - Ten plakát super,ještě by se mi líbil takovej vod Hujerů.
Wanderer Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 To je pěkný... kde se takovej plakát dá pořídit?
DavidLC Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 Plakát pěknej,jen ta značka je nějaká divná ;-)))
mondeo2 Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 Plakát pěknej,jen ta značka je nějaká divná ;-)))žejo, Armani Emporio.........to by byl pořádnej plakát...............nebo aspoň Guess......
minimus80 Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 Dnes som slintal pred vykladom Wempe v Koline ...tolko krasnych hodiniek pokope som este nevidel :-) ...hotove por*no :-) ...jo a z tych nomos by som si vybral ...asi k tej 40ke
Návštěvník Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 To je pěkný... kde se takovej plakát dá pořídit?https://www.etsy.com/listing/505221858/omega-speedmaster-60th-anniversary?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=omega%20speedmaster&ref=sr_gallery_2 pripadne Ti ho objednaji v butiku na pozadani, kdyz od nich neco vezmes. Ale neni to uplne standartni, treba v Praze dali jeden.
DavidLC Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 žejo, Armani Emporio.........to by byl pořádnej plakát...............nebo aspoň Guess......Já jsem nenáročný, mě by stačilo Seiko
leebauer Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Takovej plakát od Bruno Banani, neumim si představit co by za něj daly děti v Africe.
spineshank Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Takovej plakát od Bruno Banani, neumim si představit co by za něj daly děti v Africe.to je nějakej bratranec od Rocca Siffrediho?...D
leebauer Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Je to možný. Viděl jsem to v krámě, kde se snažili prodávat i hodinky. Asi nějaká masová malovýroba.
JaRooN Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 (upraveno) Já jsem nenáročný, mě by stačilo Seiko Takový hezký plakát od Seiko bych také rád vlastnil... to je nějakej bratranec od Rocca Siffrediho?...D Nee, to je bratranec od Giancarla AnanAsse Upraveno 29. června 2017 uživatelem JaRooN
spineshank Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Takový hezký plakát od Seiko bych také rád vlastnil... Nee, to je bratranec od Giancarla AnanAsse Takový hezký plakát od Seiko bych také rád vlastnil... Nee, to je bratranec od Giancarla AnanAsse Giancarla AnanAsse...myslím že tam máš v tom příjmení malou chybu,správně to je Giancarlo AnalAsse
mondeo2 Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Giancarla AnanAsse...myslím že tam máš v tom příjmení malou chybu,správně to je Giancarlo AnalAsse nene, nemá tohle je vzdálený bratranec tetičky z maminčiny strany ..................
JaRooN Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 On si změnil příjmení. Původně ho všichni znali jako Giancarla OnanAsse
leebauer Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Ono se to ve starochronoštině vlastně psalo OnanK?se.Von byl totiž vždycky trochu ustříklej. A bílej jako sejra. To s tou prdelní dírou vyplynulo až z toho že furt buzeroval.
Doporučené příspěvky