straspol Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 No- to já jsem po třech týdnech jednání s Partners pořád na začátku. Fuj na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Tak zrovna na tyhle komedianty co zaměstnávají kohokoliv kdo umí číst bych se vykašlal. Nechceš zkusit něco lepšího? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Nemůžou za to, zasáhla chřipková tsunami. Vyčkám- jsem trpělivej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 No- to já jsem po třech týdnech jednání s Partners pořád na začátku. Fuj na to...tam se hypotéky nedočkas. Ale určitě ti už poradili kam výhodně investovat Nám hypo zajišťoval pán z gepard finance a nikdy vůbec nikdy nepadla otázka ó nějakým investování. Zajímala ho jen hypo. Už několikrát jsem ho doporučil. Pro Pražáky dám rád kontakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Nám hypo zajišťoval pán z gepard finance a nikdy vůbec nikdy nepadla otázka ó nějakým investováníto bude možná tím, ten kdo chce hypotéku většinou nemá prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 to bude možná tím, ten kdo chce hypotéku většinou nemá prachyzajímavý. Škoda že tohle nikdy nenapadne nikoho z partners nebo OVB. Měl bys změnit zaměstnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Měl bys změnit zaměstnání.to bych měl, páč mi tam vypadlo za čárkou "že" ..... tak du rači hrabat listí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Partners? To jsou ti, kteří když říkají "ANO", tak mají za zády skřížené prsty? Jednou jsem to s nimi zkusil. Slíbili první poslední a udělali něco úplně jiného. Tak jsem na druhém sezení asi po 4 minutách ukončil spolupráci, požádal je o vrácení toho stupidního dotazníku, který vyplnili na prvním sezení a odkráčel směrem ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Tohle je jiné- je to kamarád, kterého znám spoustu let. Jen se to blbě skládá v čase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Preji ti, abys měl pravdu. Aby ten kamarád nepotřeboval peníze, které má z provizí za tebe a aby alespoň ve tvém případě udělal výjimku a neuposlechl interní směrnice této firmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Já jsem třeba za příbuzného v Partners i rád (tím je samozřejmě nijak neobhajuju, co dělají víme všichni), zajistil mi již spoustu věcí za zcela jiné ceny. Na druhou stranu, když vidím, kolik na čem dokáže udělat, alias co mu standardně jde do kapsy, tak to je vážně masakr, ale co no, vždyť tak je to v dnešní době prakticky se vším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 To je jasné. Jde o to, kdo ta procenta zaplatí- to je ta otázka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 To je jednoduché, zákazník/spotřebitel, prostě ten na konci řetězce, kterým daná věc putuje a na jejímž každém článku musí někdo něco shrábnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Děláte, jako byste si za svou práci nenechávali platit.... ona třeba ta hypo není hotová jedním rozhovorem...Já jen že tady bych to nečekal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Mě celý proces hypotéky trval 14 dní včetně odhadu.Chtěl jsem 100 % abych nemusel brát peníze z fondů a akcií, kde mi to nese víc než je sazba. Má smysl se ptát na zhodnocení. Minimálně na penzijko. Kde jinde zhodnotis vklad 23% okamžitě a bez rizika. Teď musím vyřešit co koupíme právo v bance za její výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Minimálně na penzijko. Kde jinde zhodnotis vklad 23% okamžitě a bez rizika.Mohl by jsi to prosím nějak rozvest nebo nejlíp dát konkrétní výpočet modelové situace? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 (upraveno) ..... Kde jinde zhodnotis vklad 23% okamžitě a bez rizika. Jeste to prej to jde v jakekoliv sazkove kancelari, kdyz vsadis dvojtip 10 na venkovni zapas Sparty (jedno zda hokej ci fotbal) :D Jinak je 23% bez rizika samozrejme p.tchovina ;-) Upraveno 7. října 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Vlozim na penzijko 1000 Kč k tomu dostanu státní příspěvek 230 Kč. Tj 23 % zhodnocení vkladu.Čím je to delší doba tom to hraje menší roli.1000 po dobu pěti let dělá lehce pod 10% ročně. Nepočítám v tom žádné zhodnocení strategií. Tohle super když mám nárok na výplatu a ne ukončují penzijko dřív. Pokud go ukoncim před nárokem na výplatu vracím státní příspěvky, ale zůstane zhodnocení, které peníze od státu udělali, nebo neudělali. Tenhle produkt by měl mít každý.Fondy a přímý pozice taky můžu doporučit, ale tam není podpora státu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Nj, jenze tech 230 CZK neziskas na kazdych vlozenych 1000 CZK, ale maximalne na ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Jeste to prej to jde v jakekoliv sazkove kancelari, kdyz vsadis dvojtip 10 na venkovni zapas Sparty (jedno zda hokej ci fotbal) :D Jinak je 23% bez rizika samozrejme p.tchovina ;-) Ve fondech je to pi.. To je fakt. Ale mluvím o zhodnocení vkladu, ne celku, to je rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky