farářskej Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Jsou to tak krásný hodinky, až se bojím, že to zakřiknu - NOS accutrony z roku 1970 v nezvykle velkým pouzdře 41 x 43 mm. Kdyby byly o rok starší, tak je to dreamwatch všech dreamwatchů...
jankoxxx Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2011 nejako si zBULOVAtel pekny kusok. je to ladickovy kaliber? potom daj vediet ako bzucia.
farářskej Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 nejako si zBULOVAtel pekny kusok. je to ladickovy kaliber? potom daj vediet ako bzucia. já chtěl ladičky odjakživa akorát byly vždycky všechny prťavý (průměr 35 mm), takže jsem se dočkal až teď. Je to ladička druhý generace, takže má korunku. A na fotkách u inzerátu vypadaly jako by je zrovna vybalili před čtyřiceti lety z krabičky. To jsem tam nemohl jen tak nechat ležet...
jankoxxx Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2011 tak to si teda nemohol. ja si brusim zuby na accutrony spaceview s tym priehladom z predu na kaliber. na tento krok sa, ale vobec este neviem odhodlat..
Návštěvník Tada Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Ladicky jsou paráda... Je dobře, že se tady na foru vyskytují. jankoxxx: Tak už se do nich konečně zakousni, Spaceview jsou čím dál tím vzácnější. Taky se mi líbí, ale jsou fakt drahé... Já si pro změnu brousím zuby na ladičkové diversky Bulova DeepSea nebo na Bulova Accutron Railroad Aproved, které mají zajímavou story a jsou laciné. Přidávám fotku Gordona Coopera, který letěl na misi Faith 7 (Mercury-Atlas 9) s hodinkami Bulova Accutron Astronaut ... Běž se bodnout Omego, ehm.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farářskej Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Na eBayi je chlap, kterej se na accutrony specializuje Railroady, co o nich mluvil Tada, má kolem dvou set padesáti liber, Spaceview začíná kolem tří set liber (za Buy Now). Jsou to hodinky, který mají rozhodně koule a to o časostroji na baterku říkám teda fakt výjimečně. Kriste, už aby mi přišly ty moje
Návštěvník Tada Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 farářskej: Od tohohle prodejce mám svoje Astronauty, bohužel ty na origo Coffin linked náramku mi utekly, tak jsem pak musel dokout tah pro spaceviev, který je podobný, ale má krapet jiné koncovky
honza71 Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 (upraveno) Že mi v hodinářství Bechyně "depilovali" Longines Legend Diver. Takže už jsou to zase krásky. BTW bechyně je teď ofiko dovozce a autorizovaný servis pro Longines. Upraveno 3. února 2011 uživatelem honza71
Návštěvník Tada Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Že mi v hodinářství Bechyně "depilovali" Longines Legend Diver. Takže už jsou to zase krásky. Máš datumové nebo nedatumové? Už si to nepamatuju Jak to dělali? Horkým voskem?
honza71 Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Máš datumové nebo nedatumové? Už si to nepamatuju Jak to dělali? Horkým voskem? Koni! Mám datumový, bo jsem srab a neměl jsem sílu vzít ty "původní".
xlaque Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Cena Oranginy v Metre, tak tu teraz mam mierne flashbacky z letneho Francuzska
Chorche Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Potěšilo mě, že je přede mnou volný víkend, byl to náročný týden.
pete Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Dnes mi pustili konečně holky domů z nemocnice... takže jsme opravdu potěšeni
911 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Top Gear The Bolivian Adventure, nejak mi unikl. uz se tesim na dalsi dnesni dil v 8 vecer
Gryll16 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Dnes ma potešila kúpa mojej obľúbenej knihy James Hilton - Ztracený obzor, tentokrát vydania z roku 1947.Ďalej ma neskutočne potešili naše baby, ktoré ukecali mestkých policajtov, že papučka na autíčku nebude za 60?, ale iba za symbolických 5?.Raz darmo, pekná ženská tvárička a doširoka roztvorené oči dokážu ešte stále divy...
ricous Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Právě mne potěšila návštěva mého šéfa, který mi sdělil, že moje nehoda byla nahlášena jako pracovní úraz...Další radost mi udělalo propuštění mého 72-ti letého spolunocležníka. Samotnému mi tu bude mnohem lépe (mám přeci vás ). Jen se bojím, koho mi sem jednou dají...
bandicoot Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Richarde, tak snad to s tou prací vypadá dobře.
ricous Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Richarde, tak snad to s tou prací vypadá dobře. Udělal pro mne ještě jednu obrovskou laskavost, kterou zde raději ani nebudu psát... ).
Frantik Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Udělal pro mne ještě jednu obrovskou laskavost, kterou zde raději ani nebudu psát... ). No vidíš, tak to je všechno na dobré cestě
Doporučené příspěvky