FrantisekH Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Nu tak dva měsíce co jsem začal hubnout.. a váha dnes ustanovena na mínus šestnácti kilech.. myslim že jsem prostě dobrej i bez hladovky mordování se v posilovně a bůhvíjakých drahých přeparátů
Juraj11 Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Modrý suma na cestě,zítra naposled do práce a v pátek si vyzvednu nožejky
vikhra Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Nu tak dva měsíce co jsem začal hubnout.. a váha dnes ustanovena na mínus šestnácti kilech.. myslim že jsem prostě dobrej i bez hladovky mordování se v posilovně a bůhvíjakých drahých přeparátů Tak to gratuluji a tiše závidím - SZ.
sy242 Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Tak dnes mě dost potěšilo, že operátorka spořky měla pravdu, že se mi vrátí na účet peníze, které odtamtud zmizely poté, kdy po zadání částky k výběru milý ATM se restartoval (nevěděl jsem že ATM běhají na WinXP!), nic mi nedal (karta teda po chvíli vyjela), a ATM o kus dál ukazoval že dotyčná částka mi z účtu přesto zmizela. Uf!:-)
maama Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Tak dnes mě dost potěšilo, že operátorka spořky měla pravdu, že se mi vrátí na účet peníze, které odtamtud zmizely poté, kdy po zadání částky k výběru milý ATM se restartoval (nevěděl jsem že ATM běhají na WinXP!), nic mi nedal (karta teda po chvíli vyjela), a ATM o kus dál ukazoval že dotyčná částka mi z účtu přesto zmizela. Uf!:-) mně jednou ATM s kartou uvnitř pod rukama zamrzl na dobrých 5 minut a nijak nereagoval. už jsem vytáčel číslo na zablokování karty, když ji vyplivnul a na monitoru se objevila věta - "děkujeme za uzavření cestovního pojištění. přejeme vám šťastnou cestu." naštěstí při kontrole na pobočce mi potvrdili, že k ničemu nedošlo.
Gilius Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 Dnes mne potěšil doktor, po 4-měsících mne konečně pustil do práce. Sice zdravej ještě nejsem, ale to je stejně v nedohlednu. Když budu dodržovat, mělo by to jít.....
mondeo2 Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 Dnes mne potěšil doktor, po 4-měsících mne konečně pustil do práce. Sice zdravej ještě nejsem, ale to je stejně v nedohlednu. Když budu dodržovat, mělo by to jít..... Držím palce,vím jaký to je tvrdnout doma a nic nemoct (půl roku se zádama a pak ještě půl roku s zlomeným kotníkem)
Gilius Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 Díky....je to pakec. Hlavně na záhul na hlavu
kejklik Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 Zjištění, že Freud má vždycky pravdu Byl sex?
Jay Doll Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 Byl sex? Raději se neptej jak to Tada myslel (já to čirou náhodou vím). Byl by z toho zase flame
FrantisekH Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 Děkuju všem, kteří mě podpořili jak tady tak v SZ, a pokud byste měli jakékoli dotazy zodpovím je moc rád..nečekejte ale vědecké pojednání
Yubari Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 inac Airmany Special I po 2 dnoch nosenia a sledovania casu vykazuju +1. velmi pekny vysledok pripijam si na tvoje zdravie jablkovym pivom To neni pivo ale je to moc dobry.. z Irska jsem si dovezl par plechovek
Návštěvník Tada Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 Raději se neptej jak to Tada myslel (já to čirou náhodou vím). Byl by z toho zase flame Hehehe
911 Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 novy dil TopGearu. porad me bavi ))
PepaSFI Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 Hehehe takhle nějak si představuju že se směje Temný Vládce Světů když ve své sluji, hrajíc na varhany, spřádá plány na zničení Země a přilehlého vesmíru.
maama Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 novy dil TopGearu. porad me bavi )) kam na to chodíš? někam na youtube? na jejich stránce jsem kompletní díly zatím nenašel
Návštěvník Tada Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 Možnost prohlédnout si naživo hodinky od Luďka Seryna. Ty nové kulaté se moc povedly!
VS Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 (upraveno) Že jsem našel slušné pouzdro na Prim SportII. A že je KP2. Upraveno 29. července 2011 uživatelem VS
bandicoot Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 ...že mi Orlíky po půlroce spánku na první natažení šly 45,5 hodin. Paráda. Tak zas na vánoce
Doporučené příspěvky