Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nu tak dva měsíce co jsem začal hubnout.. a váha dnes ustanovena na mínus šestnácti kilech.. myslim že jsem prostě dobrej i bez hladovky mordování se v posilovně a bůhvíjakých drahých přeparátů

Tak to gratuluji a tiše závidím - SZ.
Odesláno

Tak dnes mě dost potěšilo, že operátorka spořky měla pravdu, že se mi vrátí na účet peníze, které odtamtud zmizely poté, kdy po zadání částky k výběru milý ATM se restartoval (nevěděl jsem že ATM běhají na WinXP!), nic mi nedal (karta teda po chvíli vyjela), a ATM o kus dál ukazoval že dotyčná částka mi z účtu přesto zmizela. Uf!:-)

Odesláno

Tak dnes mě dost potěšilo, že operátorka spořky měla pravdu, že se mi vrátí na účet peníze, které odtamtud zmizely poté, kdy po zadání částky k výběru milý ATM se restartoval (nevěděl jsem že ATM běhají na WinXP!), nic mi nedal (karta teda po chvíli vyjela), a ATM o kus dál ukazoval že dotyčná částka mi z účtu přesto zmizela. Uf!:-)

:)

mně jednou ATM s kartou uvnitř pod rukama zamrzl na dobrých 5 minut a nijak nereagoval. už jsem vytáčel číslo na zablokování karty, když ji vyplivnul a na monitoru se objevila věta - "děkujeme za uzavření cestovního pojištění. přejeme vám šťastnou cestu."

naštěstí při kontrole na pobočce mi potvrdili, že k ničemu nedošlo.

Odesláno

Dnes mne potěšil doktor, po 4-měsících mne konečně pustil do práce. Sice zdravej ještě nejsem, ale to je stejně v nedohlednu. Když budu dodržovat, mělo by to jít..... :)

Odesláno

Dnes mne potěšil doktor, po 4-měsících mne konečně pustil do práce. Sice zdravej ještě nejsem, ale to je stejně v nedohlednu. Když budu dodržovat, mělo by to jít..... :)

Držím palce,vím jaký to je tvrdnout doma a nic nemoct (půl roku se zádama a pak ještě půl roku s zlomeným kotníkem) :evil2:

Odesláno

inac Airmany Special I po 2 dnoch nosenia a sledovania casu vykazuju +1. velmi pekny vysledok :)

pripijam si na tvoje zdravie jablkovym pivom

To neni pivo :) ale je to moc dobry.. z Irska jsem si dovezl par plechovek :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Raději se neptej jak to Tada myslel (já to čirou náhodou vím). Byl by z toho zase flame

Hehehe :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Možnost prohlédnout si naživo hodinky od Luďka Seryna. Ty nové kulaté se moc povedly!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...