Jay Doll Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Pear Jam budou v Praze! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 i vy šprýmaři! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 (upraveno) Pear Jam budou v Praze! Druhýho července tam budu taky Upraveno 9. ledna 2012 uživatelem Mirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 (upraveno) Tak dnes mě velmi a velmi potěšily dvě věci: 1. přinesl jsem si domů z Chronoshopu hnědé hodinky Archimede Klassik, jsou nádherné, koupil jsem si k nim originál překlápěčku, celkový dojem velmi pozitivní (i manželka je z nich nadšená a nějaké podobné hodinky by prý snesla), pěkně jsem si popovídal s Kubsonem a se Z., pokochal jsem se při prohlídce vystavených hodinek a ještě jsem dostal časopis "WATCH IT", takže mám hodně co prohlížet a číst, 2. navštívil jsem mechana v jeho království, pokochal jsem se perfektně vybavenou dílnou a u kafíčka jsme si velice příjemně popovídali nejen nejen o hodinkách, ale i běhu života, snad jsem ho, chudáka, moc nezdržel, takže mechanovi, Kubsonovi i Z. děkuji :notworthy: . Upraveno 10. ledna 2012 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Viděl jsi ty Omegy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Viděl jsi ty Omegy?Viděl, je to parádní kousek, tak ty bych s chutí nosil. Koukal jsem, že v aukci stojí až skoro 4.000,- $. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Já zas četl, že v době pořízení stály 1850 baků. Síla.http://www.ablogtoread.com/vintage-omega-marine-chronometer-watch-hands-on/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Ty, co má mechano u sebe, mají daleko krásnější zavíračku tahu, to jsem čubrněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mademoiselle Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Včera sa mi vďaka sociálnym sieťam ozval spolužiak z výšky a dnes večer ma pozval na sushi. Nevideli sme sa od promócie, čo je už viac ako 2 roky. Takú radosť som nemala už veľmi dlho. Na škole sme boli najlepší kamaráti a dovolím si povedať, že len vďaka nemu som spravila zopár crash skúšok :-D. Tak mám z toho dnes takú dobrú náladičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Sigma mě potěšila : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Tohle, http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45006-vase-male-obsese-a-fobie/ a hodně.. Kluci, fakt dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Tak mně dneska hodně potěšil Baker a vývoj limitky N. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Že mladšia dcéra dnes dala ďaľšiu skúšku a vyrovnala skóre so staršou dcérou - v tomto semestri každej zostávajú po 2 skúšky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Mě dnes moc potěšil Harold "Yobokies" že mi extrémně rychle poslal Safírové sklo na Seiko Stargate... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) Dnes mě potěšilo KFC, protože mi naordinovalo dietu a ušetřilo tím mé zdraví. Aneb dělo se to takhle: jdu kolem kfc, tak si říkám, že si dám hranolky, vystojím si řadu a v mezičase se dívám, co tam mají a dostanu chuť na cibuli v jednom ze sendvičů, tak si ho objednám a objednám si taky velké hranolky, ale paní mi řekne, že to mám výhodnější koupit si menu, tak si teda koupím menu, protože to je přece výhodnější, na všechny další otázky už automaticky odpovídám ne, zaplatím a jdu si natankovat nápoj do kelímu, který se mi zdá být exterémně malý, no jo, holt "bezedný kelímek", trčí z něho slámka jako anténa u auta, namixuju si pepsi s citrónovým ledovým čajem, protože když jsem uviděl citron na postmixu, tak jsem dostal chuť na citronovou pepsi, chvíli čekám na svoje menu, paní mi ho podá a já odcházím s ne moc dobrým pocitem pryč, jdu k autu a tam zkontroluju obsah sáčku, který mi dala a nestačím se divit, protože obsahuje nějakou tortillu a ne hamburger s cibulí, jak jsem původně chtěl, tak si dám do držáku na pití ten namixovaný bezedný zázrak a do druhého držáčku si dám hranolky, které nejsou velké, ale naopak malé, takže místo 40Kč jsem utratil 138 a snědl jsem jen hranolky a vypil nápoj, tortilu nebo co to bylo jsem ještě teplou a zabalenou vyhodil po cestě z okna Taky to s váma jde z kopce, když na něco dostanete chuť?? Edit: Jo a ještě bych chtěl poděkovat každému, kdo dočetl text až do konce. Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem Joe Lemonade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) Dnes mě potěšilo KFC...... ....... tortilu nebo co to bylo jsem ještě teplou a zabalenou vyhodil po cestě z okna ......Tak tohleto je snad jen vtipné ukončení příběhu anebo jsi snad jel těsně kolem odpadkového koše, do kterého jsi nedobrou krmi odhodil. Jinak to snad ani nepiš, já jsem na to alergický, protože u nás, na konci Prahy, kde jezdí dělníci na stavby a ze staveb, a místní zámožní občané, kterým ale manželky nevaří a tak se cestou domů stravují v mekáčích, apd., a ti všichni odhazují z aut podél silnice sáčky se zbytky jídla a kelímky a je to hrozné. Snad každý může dovézt ty zbytky domů a tam je vyhodit do koše nebo popelnice. Jinak nechápu, co jsme to za národ. Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Snad každý může dovézt ty zbytky domů a tam je vyhodit do koše nebo popelnice. Jinak nechápu, co jsme to za národ. Přesně tohle jsem taky udělal se zbytkem. Zaparkoval, posbíral, vyhodil do popelnice. Akorát chvilkový nával vzteku za jízdy, když jsem zjistil, že to není tak, jak jsem to chtěl, mě donutil vyřešit to ráz naráz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 1000 příspěvků. Vím, že někteří to mají hned, ale já si na ně chvíli "spořil". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Přesně tohle jsem taky udělal se zbytkem. Zaparkoval, posbíral, vyhodil do popelnice. Akorát chvilkový nával vzteku za jízdy, když jsem zjistil, že to není tak, jak jsem to chtěl, mě donutil vyřešit to ráz naráz. Tak to jsi mě uklidnil a potěšil, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 (upraveno) G-Shock s bluetooth (z mobilu nedokážu vložit link :-) ) Upraveno 13. ledna 2012 uživatelem David_B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky