Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Včera mi přišla z Číny krabice stěžejek všech možných velikostí. To se to bude kutit :smile_anim:

Ježiš nemáš tam prosím tě 21mm cca 1.5mm tlustý?? Vyvážím zlatem, nechce se mi k hodináři.

Odesláno (upraveno)

Dneska ráno na mě čekala obrovská radost v podobě klíčícího semene sekvoje obrovské. Kolegyně mi cca 2 měsíce zpátky přinesla pytlík se semínkama, který si dovezla před 4 roky z US a našla je doma při úklidu. U mě strávil pytlik 8 týdnů v lednici a pak šlo 8 semen do mýho domácího skleníčku :D. A voila...

Ta příroda je fakt neuvěřitelná. Jestli naklíčí všech 8 kusů, tak bude veselo. A to nemluvím o dalších 40 ks semen, co jsou pořád v tom pytli :D.

post-6759-092480500 1357381176.jpg

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Sněžka, která nás nepustila na vrchol :) Dala nám pěkně zabrat, obrovskej vítr, chumelenice, nakonec půl hodinová ztráta orientace a šťastnej návrat dolů" Potěšilo mě rychlé rozhodnutí to všechno vzdát, ale bavilo nás to :D Ještě teď to všechno rozdejchávám :oneeyed02:

Odesláno

Kamarad dovezl darek z Kuby...

PS: SKoda, ze nebude brzy sraz Chronomagu, bychom zacoudili....:smile_anim:

Máš hodného kamaráda !!!

Mě potěšila naše malá, Vojtovkou trýzněná holčička, která přes všechny negativní prognózy udělala své první, samostatné krůčky !!! Zázraky se dějí, pánové !!!

Odesláno

Mě potěšila naše malá, Vojtovkou trýzněná holčička, která přes všechny negativní prognózy udělala své první, samostatné krůčky !!! Zázraky se dějí, pánové !!!

..to blahopřeju.!!! ze srdce...jen tak dál..:notworthy:

Odesláno

Máš hodného kamaráda !!!

držím palce

Odesláno (upraveno)

Mě včera potěšily a zároveň přidělali vrásky patery ´vintážní´ hodinky od dědy. Troje Primky sic nejspíš v ceně stokorun, nicméně je to památka, líbí se mi a tikají. A dvoje pro mě neurčitelné se kterými vás brzy budu zatěžovat s otázkou co jsou zač.

Vrásky mám z toho, že dvoje primky si říkají minimálně o nové sklíčko a vyčištění+promáznutí a jedny i o korunku. Na čtvrtých hodinkách přečtu jméno a zbytek je v azbuce. Páté jsou v pokročilém stadiu rozkladu.

Upraveno uživatelem Chobot
Návštěvník Kamil
Odesláno

Kamarad dovezl darek z Kuby...

PS: SKoda, ze nebude brzy sraz Chronomagu, bychom zacoudili....:smile_anim:

Na kdy ho svoláme? Navrhuju čtvrtek nebo pátek příští týden v Gate. Ať ochutnáme fejky.:)

Odesláno

Díky pánové !!! Je to boží pocit, já mám kurva fakt radost !!!

Taktéž se připojuji ke gratulaci. Sám si to nepamatuji, ale máma říkala, že se mnou tímhle také prošla, naštěstí tehdy dělala sestřičku na dětském na bulovce, takže to vcelku zvládala, ale prý jí to nebylo příjemné, ovšem efekt to mělo, tak přeji i Vám hodně štěstí a zdarů do budoucna :)

Odesláno
Publikováno Včera, 22:56

snapback.pngbedja, na 5.leden.2013 - 21:56, řekl:

..to blahopřeju.!!! ze srdce...jen tak dál..:notworthy:

snapback.pngmondeo2, na 5.leden.2013 - 21:59, řekl:

držím palce

Díky pánové !!! Je to boží pocit, já mám kurva fakt radost !!!

Gratuluji, malá taky cvičí Vojtovku (má sedm měsíců) a přináší to ovoce, už se umí přetočit na břicho :)

Odesláno

Gratuluji a přeji další pokroky.. Držte se...

Odesláno

Nedá mi to se nepodělit, od 6 týdnů s malou maminka cvičí 2x - 4x denně, jednou týdně v centru jinak doma. První diagnoza byla, že se nikdy nepostaví a pokud, tak nebude chodit. Houbelec, má tu nejdůslednější maminku jakou si mohla přát a kromě toho, že bude možná v budoucnu kroutit zadkem, tak by to nemělo zanechat žádné stopy.

Sice je to jen pár krůčků, které se někomu zdají automatické, ale pro nás je to zázrak. Omlouvám se za infantilnost, ale nemůžu si pomoct jakou mám radost.

Odesláno

Takové zprávu tu rád čtu...gratulace veliká a neuvěřitelnej obdiv. Naší malý je 9 měsíců a nic takového jsme absolvovat nemuseli. I tak starost o ní, zabere fůru času sil. Proto vše co je nad rámec "běžných" starostí a radostí si nedokážu představit. Veliká poklona tvojí manželce a dcerce k takovému pokroku...notworthy.gif Přeju ať už je to jen a jen lepší...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...