Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska mi dorazil kaučuk z Německa (watchbandcenter.com - Baker promine, že sem tahám konkurenci).

Hezky voní, už se těším až ho dám na svoje SEIKA...

pokračování ve vlákně "co mě dnes naštvalo"

Odesláno

Jsem si udělal radost.

Sice malou, ale po několika týdenní hodinkové abstinenci už to bylo třeba . .

Dobrá přiznám se, udělal jsem si i velkou radost  :clap:

post-20798-0-33024000-1374779460_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Ty jo, tak to jsou ovšem fakt hodně povedený TH, ani jsem tento model neznal, fakt super :notworthy: Jinak mě potěšil asi dvou hodinový výstup s malým, ani nepíp, jen se smál, musel mít ale sebou svého Tukana :clap: Baví ho ty samý věci, co mě, snad to vydrží aspoň do jeho třiceti, v dnešní době plejstejšnů, žádná p...l :lol2:

Dobrá přiznám se, udělal jsem si i velkou radost  :clap:

post-364-0-89885100-1374782135_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Ty jo, tak to jsou ovšem fakt hodně povedený TH, ani jsem tento model neznal, fakt super :notworthy: Jinak mě potěšil asi dvou hodinový výstup s malým, ani nepíp, jen se smál, musel mít ale sebou svého Tukana :clap: Baví ho ty samý věci, co mě, snad to vydrží aspoň do jeho třiceti, v dnešní době plejstejšnů, žádná p...l :lol2:

Hezký klučina :-)

Ten na zádech samozřejmě.

Odesláno

nádherná fotka :clap:

Odesláno

Díkas kluci, foceno mobilem, člověk dnes čumí, jak ty placky pěkně ale umí fotit :photo: Jinak Mondeo, aby jsi nezapomněl yes, tak na dobrou noc, ať si máš o čem nechat zdát :lol2:  :cheers:  Te´d tak koukám, že na ty plyšový ptáky jsem ale nějákej ujetej, tenkrát papouch, dnes tukan"

post-364-0-32197400-1374784382_thumb.jpg

Odesláno

Heh, z týhle fotky jde vidět po kom má kluk vlasy :D hlavně, že ho baví řádit po venku, já zažil za dětství boom počítačů a playstationů tak si to vynahrazuji teď :D

Odesláno

Heh, z týhle fotky jde vidět po kom má kluk vlasy :D hlavně, že ho baví řádit po venku, já zažil za dětství boom počítačů a playstationů tak si to vynahrazuji teď :D

:cheers:

Odesláno

Hezkej klučina a dobrá fotka. :-)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já klasika. Doma, zatazene zavesy a kdyz je nejhur, nohy do lavoru se studenou vodou. Snad si na podzim nebo pristi rok na jare vzpomenu, ze mam instalovat klima.

Peegee>

dobre jsi vybral :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...