laskajefajn Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Tak v 16 letech doufam ze je "cisty" jeste ma mraky casu. Neni kam pospichat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Mám dovolenou, žena ne mě byla ráno moc hodná, přečetl jsem si dobrou knížku, ležím v posteli a za chvilku jdu na bazén se synem. ONE FINE DAY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Mám dovolenou, žena ne mě byla ráno moc hodná, přečetl jsem si dobrou knížku, ležím v posteli a za chvilku jdu na bazén se synem. ONE FINE DAY Takhle při pondělku... provokatére! Užij si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Mám dovolenou, žena ne mě byla ráno moc hodná, přečetl jsem si dobrou knížku, ležím v posteli a za chvilku jdu na bazén se synem.fotku, nebo to neni pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Takhle při pondělku... provokatére! Užij si to fotku, nebo to neni pravda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Mám dovolenou, žena ne mě byla ráno moc hodná, přečetl jsem si dobrou knížku, ležím v posteli a za chvilku jdu na bazén se synem. ONE FINE DAYDo teď jsem si myslel, že mám krásný den ty provokatére :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Kdoví, či to jsou nohy. . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Kdoví, či to jsou nohy. . .a hlavně, kdo vi kdo to fotil....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 (upraveno) a hlavně, kdo vi kdo to fotil....... No tak, pokud to fotil Ondrej, tak pořád zůstává otázka, čí to jsou nohy Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Kdoví, či to jsou nohy. . . a hlavně, kdo vi kdo to fotil....... No tak, pokud to fotil Ondrej, tak pořád zůstává otázka, čí to jsou nohy Foto je ilustrační Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Foto je ilustrační Jen aby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jen aby... No už to pomalu leze....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Jsem letos na dovolené dostal katalog IWC, přijel jsem zpět a byl fuč. Dneska jsem ho našel, paráda :-) Stejně jsou to ale super hodinky ty IWC, chronobundus začíná hlodat.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 :-) nemas nahodou vysneny RLX tak asi jen mesic ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 :-) nemas nahodou vysneny RLX tak asi jen mesic ?No to von už zase blouzní...................to přejde......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 :-) nemas nahodou vysneny RLX tak asi jen mesic ?Poslední dobou mě dost hrabe....R doma zůstanou, to jako určitě, ale je pravda že se mě hodně stýská po Aquatimerech, že já blbec je prodával. Ale co ti budu povídat, víš moc dobře o čem mluvím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 ...........Ale co ti budu povídat, víš moc dobře o čem mluvím :-):-D :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Já bych to poslal. Jsem asi blbej, ale mám rád věci na férovku.Tak jsem mu napsal o co go a ať písne kam mu mám poslat prachy a odpověděl mi, že si to mám nechat jako vánoční dárek. Takže potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Tak jsem mu napsal o co go a ať písne kam mu mám poslat prachy a odpověděl mi, že si to mám nechat jako vánoční dárek. Takže potěšilo.No vidíš a nezasral sis karmu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Ole Einar Bj?rndalen opet prvni ve svetovem poharu v biatlonu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky