Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi vezmu všechny Pamy a Rolby z prodejního vlákna...zase jsem podědil...tentokrát v Beninu..  :rolleyes:

Tak to bude asi mela, protože já taky a poslal mě to na e-mail do práce :lol2: , kterej má být proti těmhle spamům odolnej. Tak to asi bude pravda a já jsem boháč.

Odesláno

longu za tři odstíny kabelky nás milujou všechny :-)) ale přiznám, že je to pořád ten lepší model :-) já mám v tom trochu štěstí, nikdy mi o kabelce nebásnila a do dražší jsem ji musel spíš přemlouvat. Ono taky záleží o jakých kabelkách se bavíte.  ;)

Odesláno

longu za tři odstíny kabelky nás milujou všechny :-)) ale přiznám, že je to pořád ten lepší model :-) já mám v tom trochu štěstí, nikdy mi o kabelce nebásnila a do dražší jsem ji musel spíš přemlouvat. Ono taky záleží o jakých kabelkách se bavíte.  ;)

No popravdě je to horší a není to jen o O BAG.

Mě je to ale jedno. Mohu si kupovat hodinky. :-)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ono taky záleží o jakých kabelkách se bavíte.  ;)

On přesně neví. Je prej na tom nějaký divně nedodělaný podtržený dvojitý vé.

Odesláno

Potěšilo mě zřejmě nové a překvapivě rozumné nařízení EU, podle kterého musejí být schopnosti řidiče patrné na první pohled z označení na autě. V tomhle případě to teda sedělo na 100%. Foceno včera.

post-33176-0-95125400-1456921645_thumb.jpg

Odesláno

Ani né tak potěšilo,ale jsem rád že moje po tolika letech na České poště končí . Už se to nedalo vydržet,budu muset přidat aby jsme to zvládli.

Kdyby někdo něco měl ohledně práce dejte echo do SZ - Chomutov

Návštěvník tolja
Odesláno

Potěšilo mě zřejmě nové a překvapivě rozumné nařízení EU, podle kterého musejí být schopnosti řidiče patrné na první pohled z označení na autě. V tomhle případě to teda sedělo na 100%. Foceno včera.

je to docela velká firma, o dovolené vždy pár jejich aut potkám a také se tomu směju

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

Ani né tak potěšilo,ale jsem rád že moje po tolika letech na České poště končí . Už se to nedalo vydržet,budu muset přidat aby jsme to zvládli.

Kdyby někdo něco měl ohledně práce dejte echo do SZ - Chomutov

když už člověk musí chodit do práce, tak by ho to tam mělo s.rát co nejmíň, a podle toho, co vidím, slyším a čtu, toho Česká pošta v tomto směru moc nenabízí

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno (upraveno)

@tolja Má nejdražší matinka u ČP otročí jako mzdovka už pátej rok a nenávidí každou vteřinu. Holt nikdo jinej bývalou úřednici nezaměstnal.

Upraveno uživatelem Zlý Jabko
Odesláno

Mlada pani jede za tri tydny na nataceni poradu "Chcete byt milionarem" ale co me hlava nebere ze se to nataci a vysila v Nemecku. Jede se do Kolina nad Rynem busy. Vse plati TV Nova vc.hotelu a jidla. Tak jsem zvedavy jestli mi koupi nove hodinky :))))

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...