Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 24. 3. 2016 v 14:23, vojta1 napsal:

Jo to ale jen pokud Ti taky neni pod patnact. A taky Te treba nepraskne :)

Takže jinak říkáš, že když máš více než patnáct můžeš beztrestně čekat před základkou a vybírat si dle libosti? Zajímavé :D

Upraveno uživatelem lucid
Odesláno
  V 24. 3. 2016 v 14:29, lucid napsal:

Takže jinak říkáš, že když máš více než patnáct můžeš beztrestně čekat před základkou a vybírat si dle libosti? Zajímavé :D

Tak vybirat dle libosti asi muzes, ale mozna Te zavrou :) Myslim, ze od kamarada deda mel podminku kdysi, protoze jeho babicce bylo 14 kdyz otehotnela. Jinak jsem rikal, ze kdyz Ti taky neni patnact, tak se to na Tebe nevztahuje.

Vis jak se to rika, ze nejlepsi je devitileta holcicka, protoze ji muzes otocit a delat, ze je to chlapecek :)

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

Odesláno
  V 24. 3. 2016 v 14:42, vojta1 napsal:

Tak vybirat dle libosti asi muzes, ale mozna Te zavrou :) Myslim, ze od kamarada deda mel podminku kdysi, protoze jeho babicce bylo 14 kdyz otehotnela. Jinak jsem rikal, ze kdyz Ti taky neni patnact, tak se to na Tebe nevztahuje...

Nechci se přít, ale to mi z Tvojí odpovědi nevyplývá. A pak jsem jaksi předpokládal, že Ace.Rimmer již patnáct měl. :)

Odesláno
  V 24. 3. 2016 v 15:02, lucid napsal:

Nechci se přít, ale to mi z Tvojí odpovědi nevyplývá. A pak jsem jaksi předpokládal, že Ace.Rimmer již patnáct měl. :)

Rikal jsem, ze to plati jen v pripade, ze Ti taky neni pod patnact. Jinak to byla z me strany jasna legrace, stejne jako od Africana. Posledni dobou jsou lidi tady nejaci podrazdeni.

Odesláno
  V 24. 3. 2016 v 12:07, African napsal:

Paráda, užij si to :-) Já letím na Maltu, ale Víš v jakém slova smyslu, chi chi, jdu hledat montérky, zítra ráno v sedm začínám házet lopatou.

tom nevěřím...si tam někam lehne do stínu a bude chlastat  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Potěšilo mne včerejší klidné posezení s přáteli u dietní perlivé vody, které se po půlnoci zvrtlo v luxusní večírek s nádhernou blonckou. ;-)

Odesláno
  V 25. 3. 2016 v 7:23, Jimmy-Jimmy napsal:

Já ho právě ještě neměl, tak ho chci ochutnat. Bylo na doporučení vinaře, tak jsem zvědavej. Už se těsim na večer.

Nezapomeň pak napsat dojem. Zrovna si říkám, že bych ochutnal něco nového...

Odesláno
  V 24. 3. 2016 v 19:24, Tondaa73 napsal:

Potěšilo mne včerejší klidné posezení s přáteli u dietní perlivé vody, které se po půlnoci zvrtlo v luxusní večírek s nádhernou blonckou. ;-)

Bukake party ?
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...