Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Takže jinak říkáš, že když máš více než patnáct můžeš beztrestně čekat před základkou a vybírat si dle libosti? Zajímavé :D

Tak vybirat dle libosti asi muzes, ale mozna Te zavrou :) Myslim, ze od kamarada deda mel podminku kdysi, protoze jeho babicce bylo 14 kdyz otehotnela. Jinak jsem rikal, ze kdyz Ti taky neni patnact, tak se to na Tebe nevztahuje.

Vis jak se to rika, ze nejlepsi je devitileta holcicka, protoze ji muzes otocit a delat, ze je to chlapecek :)

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vybirat dle libosti asi muzes, ale mozna Te zavrou :) Myslim, ze od kamarada deda mel podminku kdysi, protoze jeho babicce bylo 14 kdyz otehotnela. Jinak jsem rikal, ze kdyz Ti taky neni patnact, tak se to na Tebe nevztahuje...

Nechci se přít, ale to mi z Tvojí odpovědi nevyplývá. A pak jsem jaksi předpokládal, že Ace.Rimmer již patnáct měl. :)

Odkaz ke komentáři

Nechci se přít, ale to mi z Tvojí odpovědi nevyplývá. A pak jsem jaksi předpokládal, že Ace.Rimmer již patnáct měl. :)

Rikal jsem, ze to plati jen v pripade, ze Ti taky neni pod patnact. Jinak to byla z me strany jasna legrace, stejne jako od Africana. Posledni dobou jsou lidi tady nejaci podrazdeni.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...