lucid Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 (upraveno) Jo to ale jen pokud Ti taky neni pod patnact. A taky Te treba nepraskne Takže jinak říkáš, že když máš více než patnáct můžeš beztrestně čekat před základkou a vybírat si dle libosti? Zajímavé Upraveno 24. března 2016 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Takže jinak říkáš, že když máš více než patnáct můžeš beztrestně čekat před základkou a vybírat si dle libosti? Zajímavé Tak vybirat dle libosti asi muzes, ale mozna Te zavrou Myslim, ze od kamarada deda mel podminku kdysi, protoze jeho babicce bylo 14 kdyz otehotnela. Jinak jsem rikal, ze kdyz Ti taky neni patnact, tak se to na Tebe nevztahuje. Vis jak se to rika, ze nejlepsi je devitileta holcicka, protoze ji muzes otocit a delat, ze je to chlapecek Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Tak vybirat dle libosti asi muzes, ale mozna Te zavrou Myslim, ze od kamarada deda mel podminku kdysi, protoze jeho babicce bylo 14 kdyz otehotnela. Jinak jsem rikal, ze kdyz Ti taky neni patnact, tak se to na Tebe nevztahuje...Nechci se přít, ale to mi z Tvojí odpovědi nevyplývá. A pak jsem jaksi předpokládal, že Ace.Rimmer již patnáct měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Nechci se přít, ale to mi z Tvojí odpovědi nevyplývá. A pak jsem jaksi předpokládal, že Ace.Rimmer již patnáct měl. Rikal jsem, ze to plati jen v pripade, ze Ti taky neni pod patnact. Jinak to byla z me strany jasna legrace, stejne jako od Africana. Posledni dobou jsou lidi tady nejaci podrazdeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Paráda, užij si to :-) Já letím na Maltu, ale Víš v jakém slova smyslu, chi chi, jdu hledat montérky, zítra ráno v sedm začínám házet lopatou.tom nevěřím...si tam někam lehne do stínu a bude chlastat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 tom nevěřím...si tam někam lehne do stínu a bude chlastat No jo no,už mě chvíli znáš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 No jo no,už mě chvíli znáš :-) pane Loreeeenc....uvezu tooo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Potěšilo mne včerejší klidné posezení s přáteli u dietní perlivé vody, které se po půlnoci zvrtlo v luxusní večírek s nádhernou blonckou. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Dneska mě potěšila zásilka z moravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Lahofer můžu! Momentálně jedny z nejlepších vín. A jídlo v jejich hotelu s tím souzní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Já ho právě ještě neměl, tak ho chci ochutnat. Bylo na doporučení vinaře, tak jsem zvědavej. Už se těsim na večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Já ho právě ještě neměl, tak ho chci ochutnat. Bylo na doporučení vinaře, tak jsem zvědavej. Už se těsim na večer.Nezapomeň pak napsat dojem. Zrovna si říkám, že bych ochutnal něco nového... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Toto první video které nastřihal a přeložil syn: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Napíšu, ale nebude to žádné velké pojednání o víně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Sodoma-Gomora! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Toto první video které nastřihal a přeložil syn: ...tak to je velká paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Potěšilo mne včerejší klidné posezení s přáteli u dietní perlivé vody, které se po půlnoci zvrtlo v luxusní večírek s nádhernou blonckou. ;-)Bukake party ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Bukake party ? ....po půlmoci proběhla výměna přátel za bloncku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 ....po půlmoci proběhla výměna přátel za bloncku... Aha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Hm... takže přátelé už se nikdy neozvou, zatímco bloncka Ti bude chodit bouchat na dveře ještě za čtrnáct dní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky