Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano, to je mi jasný. Ja jen reagoval na ten blábol o podfuku na zákazníka.

A proč by to měl být blábol? V tom případě budu od tebe očekávat výrobní postup na zelené a červené pivo, kromě přidání barev...
Odesláno

Klasické pivo, obarvené. Na Valentýna červené, na Velikonoce zelené, výchozí suroviny tytéž. Podfuk na zákazníky...

Záleží jaké. Třeba v Litovli jejich zelené opravdu vaří i s bylinkami a má zajímavou chuť. Zítra si ho dám 

Odesláno

je to prostě reklamní tah. Lidi si dají zelený, někteří tam přijdou speciálně kvůli tomu a mají pocit že si udělali svátek. Ale byla řeč o Ježkovi a já na tom skle vidím jinou firmu. To asi úplně v pořádku není. Ale to je věc reklamní politiky firmy.

Odesláno

Megazávislák

• photo-thumb-15103.jpg?_r=1436173395
  • Member_50
  • 4 452 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:okolí GJ
  • Fanoušek značky:Casio, Citizen, Junghans. Jinak cesty, lety, hodinky, DCF77...

Publikováno Včera, 21:50

Psal jsi něco i blábolu... 
#21502 icon_share.pngHasňa

Igen good, Ingy good, ale Konrad to dela nejlip

• photo-thumb-606.jpg?_r=1405720914
  • Member_50
  • 9 589 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž

Publikováno Včera, 21:54

A ty jsi psal o podfuku na zákazníka. Ten jsem já teda nezaznamenal. Pokud ty ano, ok. 

Vy dva jste fakt EXOTI !

Ve vlákně o radosti a o tom co Vám udělalo radost se budete jednu stranu ve dvou dohadovat o H ovně !

Mě udělá dnes večer radost skoro týdenní cesta do Budapešti a čtyři dny objevování nového města, nových hezkých míst a príma lidí. :-)

Odesláno

Aaa, ze špitálu venku, čerstvý vzduch, ptáčci zpívají... paráda. Doma na mě čeká rodina a nerozbalené hodinky. Krásný den před sebou... na světě je krásně.

Odesláno

Tak dnes na chvilku do prace a pak na 4 dny odjezd do Beskyd. Parada.

Paráda, užij si to :-) Já letím na Maltu, ale Víš v jakém slova smyslu, chi chi, jdu hledat montérky, zítra ráno v sedm začínám házet lopatou.

Odesláno

Paráda, užij si to :-) Já letím na Maltu, ale Víš v jakém slova smyslu, chi chi, jdu hledat montérky, zítra ráno v sedm začínám házet lopatou.

Sorry, tohle mě taky potěšilo :lol2:

Odesláno

Sorry, tohle mě taky potěšilo :lol2:

tedy musím se přiznat, že mě taky................... :lol2: ................protože za hoďku mě čeká pět dní volna ... :lol:    :wine: 

Odesláno

mno... já jsem byl potěšenej asi ještě před hodinou... než jsem potkal svojí první velkou lásku a zjistil že už je to v podstatě mladá důchodkyně :-D

Odesláno

mno... já jsem byl potěšenej asi ještě před hodinou... než jsem potkal svojí první velkou lásku a zjistil že už je to v podstatě mladá důchodkyně :-D

Pořád lepší než kdyby neměla patnáct :)

Odesláno

§ 187 TZ - Pohlavní zneužití

Jo to ale jen pokud Ti taky neni pod patnact. A taky Te treba nepraskne :)

Odesláno

Longu, tak v Budapesti  se zkus dostat na večeři do restaurace GUNDEL...to je nefalšovaný zážitek (jak gurmánský, tak folklórní)....sice ne nejlevnější, ale fakt bez toho jako bys ani nebyl v Budapesti :)  Tady je adresa  Budapest, Gundel Károly út 4, 1146 Maďarsko

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...