Rudykopalsson Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 sám si vlez do misskyA která to léto vyhrála? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Asi sem přežil, ale je mi hrozně...............asi pudu někam chcípnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Měl sis včera vykopat umírací jámu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 no hodil by se malej teplej tichej a tmavej koutek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 no hodil by se malej teplej tichej a tmavej koutek ...takový bývá v každé bytové jednotce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Tak po dvou letech se Seawolfama Steel na ruce jsem je dnes prenechal otci a tesi me, ze zustaly v rodine. Vubec nevim, co dal, jestli neprisel uz ten cas na Rolby? no to je víc než jasný, diagnóza ze Ženevy je tu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Tak, že s trochou sentimentu se musím pochlubit že je mi padesát let a včera mi máma s tátou dali "nůž" který mi táta koupil, když mě bylo 5 let!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nechápu, že se neztratil.Mám z něho velikou radost. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Vše nejlepší !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Vše nej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Tak, že s trochou sentimentu se musím pochlubit že je mi padesát let a včera mi máma s tátou dali "nůž" který mi táta koupil, když mě bylo 5 let!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nechápu, že se neztratil.Mám z něho velikou radost. :-) Vsechno nejlepsi, longu! Super darek, je to fakt dobrej napad, a rodice jsou obdivuhodni, uz jen proto, ze to nekde vystrachali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 (upraveno) Všechno nejlepší Longu, hlavně zdraví a pohodu :-) Dárek od vašich samozřejmě excelentní.... Upraveno 28. října 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Tak, že s trochou sentimentu se musím pochlubit že je mi padesát let a včera mi máma s tátou dali "nůž" který mi táta koupil, když mě bylo 5 let!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nechápu, že se neztratil.Mám z něho velikou radost. :-)tak to rozhodně potěší a je to možná hodnotnější i než dražší dary. Hodně štěstí a zdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Všechno jen to nej, Dlouháne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Vse nej Longu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Live, Long, and prosper! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Pane Long vše nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Tak, že s trochou sentimentu se musím pochlubit že je mi padesát let a včera mi máma s tátou dali "nůž" který mi táta koupil, když mě bylo 5 let!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nechápu, že se neztratil.Mám z něho velikou radost. :-) Taktéž gratulace a super dárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Longu,vše nejlepší a hlavně pevné zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 No my ti drzeli palce at vydrzis (sorry, neber to ve zlem... nic osobniho, vazne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 longu,vse nej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky