straspol Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Tak to je dobrý- máš to pod kontrolou a vybereš něco pořádnýho. Taky to teď trochu řeším malýmu je třiapůl roku a už tahal pár dní na ruce hranatý dámský ,,LUCH", padly mu jak ulitý. Každou chvilku je zálibně přeleštil rukávem, poslechnul jestli tikají a pronesl nějakou číslovku, že jako ví kolik je hodin. Byl úplně k sežrání. Mám pro něj připravený dětský Prim Sport s formulí- bude z nich tekutej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Me potesil vykon Conora, sice jsem dnes dost rozlamany ale UFC 205 za to stalo. Je to trochu retard ale je zabavny, jsem zvedav co vymysli dal. I want to take this opportunity to apologize .....absolutely f....g nobody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Tenhle mi psal taky, docela ftipnej chlapec.To jako psal ve stejným smyslu jako tomturovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 ma dva otce asi, nooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 V každém případě to asi bude rekord co se podstřelení inzerované ceny týká, jedna sedmadvacetina ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 V každém případě to asi bude rekord co se podstřelení inzerované ceny týká, jedna sedmadvacetina ceny.Jestli on to nebude ten pověstný "nemravný návrh do SZ" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Jestli on to nebude ten pověstný "nemravný návrh do SZ" :-)ne ne, to je to pověstné IQ méně než 1.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Teď jsem byl 3 dny na školení na podnikové chatě jenoho ministerstva.Pivo 16 Kč, lahev vína 85 Kč, laté 14 Kč, kofola (0,4l) 12 Kč, čaj 4 Kč...Prostě ráj! :-) Špatná stránka je, že jsem zase nabral to kilo, co jsem pracně zhubnul :-)parlamentní restaurace je taky parádní cenový retro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Dneska mi dorazilo tohle https://www.kickstarter.com/projects/2140352403/the-cherwell-a-new-hand-wound-mechanical-watch A nevypada to uplne spatne za ty penize. Aspon 2x rychle telefonem. Jeste je k tomu pouzdro a modry remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 To nevypada vubec spatne, ty Cherwelly. Libi se mi, jak vyresili lumi na ruckach - vubec se s tim netapili a je to fajn! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Podařilo se nám dostat i s autem na trajekt a už jsme na Jižním ostrově, super :-) Peter Jackson a jeho stvoření pozdravují Chronomag... :-) Jsou tu tedy stále výrazné aftershocks, už jsme prodělali dva, tak zase bezesná noc asi, i když už si pomalu zvykáme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Když máte utahanej den, když jste se nevyspali kvůli úplňku při Měsíci v perigeu, když je vám tak nějak blbě a vůbec do ničeho se nechce, pusťte si mongolský lidovky na povzbuzení organismu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 todlencto video, nejsem moc rukodělně zručnej, tak rád koukam na ty co to umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Když máte utahanej den, když jste se nevyspali kvůli úplňku při Měsíci v perigeu, když je vám tak nějak blbě a vůbec do ničeho se nechce, pusťte si mongolský lidovky na povzbuzení organismu. tak on ani Mongolsky zlatý slavík za rok 2011 není k zahození... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Good morning lucky boys, užíváte svátek jako já :-) Mě potěšil asi desetihodinový výstup a krásné okno na ledovec Franze Josefa. Přeji krásný volný den, ne že ho proležíte na gauči... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Afri, uzivej a dej jedno i za chronomagory...Ostrava hnusne, idu cosik robit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Afri,tak to má být ... (beer+keep smiling)U nás venku humáč,proto si jdu před obědem natáhnout brclenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Dle počasí, chápu a dělám to stejně :-) Jsem si trochu nahnul a zkouším vysvětlí asi osmi čiňaním, že Zéland is not for sel, nějaké zlatá mládež zdá se dle hodinek. Jo a nahého pána prezident Zemana také neznají šmejdi šikomovoky.. Asi dostanu konečné přes držku, chi chi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Vcera me potesila promoce dcery. A potom to, ze ve steakhousu, kam jsme sli potom na obed, meli cepovanou Plzen. Sice to cepovat az tak moc neumi, ale byla to zmena o 200% k lepsimu, v porovnani s anglickym standardem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Afri,super... užívej;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky