Murphy97 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 dnes na ticketportali obrovske cakacky... a uz hlasia vypredane Kdyz jsem se v 9:02 zalogoval, napsalo mi to: "jste 2675 v poradi. Az na vas prijderada, otevre se vam rezervacni stranka".Pred desatou jsem je mel! Tak se tam potkáme :-)Budu se tesit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Neni tady nekde vlakno "Komu dnes co zavidim"? Jdu ho zalozit... Mezitim Metallica "Spit out the bone" a voluume doprava!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Dnes jsem oznámil partnerovi v podnikání, že už se dál trápit nechci a končím. Napnelismus byl delší dobu. Nevím, co budu dělat, ale nalil jsem do sebe pár panáků bourbonu a je mi hrozně lehko. Nejen tím chlastem. těším se, co život přinese dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Dnes jsem oznámil partnerovi v podnikání, že už se dál trápit nechci a končím. Napnelismus byl delší dobu. Nevím, co budu dělat, ale nalil jsem do sebe pár panáků bourbonu a je mi hrozně lehko. Nejen tím chlastem. těším se, co život přinese dál Gratuluji a přeji lepší zítřky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Předevčírem se mi zlomil F.Dick a včera jsem si už koupil Red Spirit a jen tak jsem napsal na noze.cz že mám od nich nůž až asi 5 let a bez faktury a že jestli se výrobce nechce kouknout jestli nebyl vadný materiál protože na zlomu jde vidět rezavá část. Ráno přišla odpověď ve stylu veliká omluva za nepříjemnosti a že ať dopravím nůž na firmu že mi ho hned vymění za nový. Cumel jsem jak puk a zajel tam a krásná brunetka mi ho s úsměvem vyměnila. Tohle je jednání. Už nikdy nekoupím žádný nůž jinde než na noze.czJak jsem četl tvuj příběh tak jsem si ho hned objednal na noze.cz :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Koupil sis nůž, co se zlomil? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Nene, ten stejnej nůž co když se ti po pěti letech zlomí tak dostaneš novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 No to jsem pochopil :-) proč ale kupovat nůž, co se může zlomit? Pro tu radost z výměny? Já tedy nevím, mě se ještě žádnej nůž snad nikdy nezlomil... Nene, ten stejnej nůž co když se ti po pěti letech zlomí tak dostaneš novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 No když někdo jen tak vymění nůž po 5ti letech a bez dokladu o koupi tak klobouk dolů, patrně se k tomu staví sám výrobce čelem. P.S. posere se i mercedes, já si cenil toho přístupu a nůž jsem chtěl tak či tak koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Kdyz jsem se v 9:02 zalogoval, napsalo mi to: "jste 2675 v poradi. Az na vas prijderada, otevre se vam rezervacni stranka".Pred desatou jsem je mel! Budu se tesit! mám taky, jdeme s dcerou (14) ale máme to na plochu. Taky jsem se přihlásil, v 9:05, napsalo mi to čekat 2 hodiny, no do 45minut jsem to měl hotovédcera bude rozpoznatelná, objednal jsem jí tohle triko k Vánocům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Gratuluji a přeji lepší zítřky! Děkuji. Každej má v životě právo na to udělat špatné rozhodnutí. Mně se to povedlo. Když jseš furt v pohodě, jseš o něco vochuzenej. Dobrá zkušenost a jde se dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) Potěšilo mě, že po dvou letech drilu konečně dokážu máchat mečem tak na 75% rychlosti ostatních kluků a nestačim čučet, jak rychlý to železo umí bejt, když se správně chytí. Ještě takovejch deset let a budu to umět relativně dobře. Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem Zlý Jabko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Zvladnul jsem dokoncit prvni mensi fix auta. A nic jsem pri tom nerozbil - radost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 A kolik ti toho zbylo navíc? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 mám taky, jdeme s dcerou (14) ale máme to na plochu. Taky jsem se přihlásil, v 9:05, napsalo mi to čekat 2 hodiny, no do 45minut jsem to měl hotovédcera bude rozpoznatelná, objednal jsem jí tohle triko k VánocůmSuper, holka na tom ujizdi od 13 let. Takze uz cele dva :-)V srpnu jsme na nich byli v Polsku. Tricko bomba, moc se mi libi, moje holka ma dve cerne. Budu se muset na kveten prizpusobit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Super, holka na tom ujizdi od 13 let. Takze uz cele dva :-)V srpnu jsme na nich byli v Polsku.Tricko bomba, moc se mi libi, moje holka ma dve cerne. Budu se muset na kveten prizpusobit.... Nejvyšší čas koupit limitovanou krabici s vibrátory všech členů skupiny.Neni tady nekde vlakno "Komu dnes co zavidim"? Jdu ho zalozit... Mezitim Metallica "Spit out the bone" a voluume doprava!!!Official videoklip je pořádná hovadina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Nejvyšší čas koupit limitovanou krabici s vibrátory všech členů skupiny. Official videoklip je pořádná hovadina.Taky te miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Děkuji. Každej má v životě právo na to udělat špatné rozhodnutí. Mně se to povedlo. Když jseš furt v pohodě, jseš o něco vochuzenej. Dobrá zkušenost a jde se dál Wind of changes je to, co nám dává sílu žít dál - dokázat ho rozpoznat včas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) Taky te milujuTo věřím, člověk, který na podobné akce dobrovolně vodí vlastní děti musí mít posunuté hranice kdečeho. EDIT: a kde je kurwa vděk, lidé ztrácí symsl pro takt v dikci Guta Jarkovského... máš děkovat za supr tip na vánoční dárek Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Dnes jsem oznámil partnerovi v podnikání, že už se dál trápit nechci a končím. Napnelismus byl delší dobu. Nevím, co budu dělat, ale nalil jsem do sebe pár panáků bourbonu a je mi hrozně lehko. Nejen tím chlastem. těším se, co život přinese dál Tak to si můžeme podat ruku. Já to tedy oznámil již o něco málo dříve, nicméně napnelismus už jsem také nevydržel (pro změnu mezi mnou a mým kolegou, na kterého už mám averzi - a to je ještě slabé slovo). Také se mi okamžitě po tom definitivním rozhodnutí ulevilo. A také se těším, co bude dál. Nicméně teď si budu nějaký čas jen užívat volna. Po 3/4 roku nonstop pracovního nasazení si to zasloužím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky