mondeo2 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Jestli by sis Afri radši neměl koupit větší sukni ;-) jo a co si tak maně vzpomínám, tak měl ještě nějaký růžový triko, to už mu taky bude asi malý.............to víš po dvou dětech......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 (upraveno) Manželka mi zakládá klíny do sukýnek, zlatá to žena :-) To Gustaf: Konečně něco k obleku mezi lidi, znáš mě :-) Upraveno 7. února 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Manželka mi zakládá klíny do sukýnek, zlatá to žena :-)To Gustaf: Konečně něco k obleku mezi lidi, znáš mě :-) parádní kousek Afri,líbí se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Manželka mi zakládá klíny do sukýnek, zlatá to žena :-) To Gustaf: Konečně něco k obleku mezi lidi, znáš mě :-) afri, tak ty jsou super...pro tebe super volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Moooooc pěkný oblekovky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 (upraveno) Mě potěšila dneska pošta. Mažu si to z práce a volá postman Pat. " Brý den, mám balíček, ste doma?" Odpovím, že ne, ale že pani a kluk jsou doma, ať jim to předá. Za hodinu prd a sms v mobilu. Doručení se nepovedlo, blá blá blá, balíček je na poště. Volám nasraně na poštu, jako že co? Paní mi řiká: "Kolega to tady složil a už je v trapu na hlavní poště," A já:" šup emajla, budou se psát stížnosti." Prdel si ze starýho chlapa dělat nebudou. Zavolám ještě moji paní, ať pro balíček dojde, že nestíhám. Manželka balíček vyzvedne. Volá mi náhle paní z hlavní pošty: "Brý den, já volám kvůli kolegovi, von mi řiká, že nemáte zvonek." Já ji řikám: "11 let mi tam vozí DHL, DPD, PPL, pošta balíky a váš kolega je první, kdo mi tvrdí, že nemám zvonek." Paní:"Aha, omlouváme se, víte, von jel teprve podruhý sám, ale že by se na to vykašlal, to mi na něj nesedí. Von je takovej hodnej." A tím mě tak odzbrojila, že ji říkám:"Paní, jste moc hodná, že jste zvedla telefon, omluvila se za poštu a vůbec jste nemusela. Víte co, dejte kolegovi zlatého bludišťáka, nezlobím se a přeji vám pěkný večer." Jedním blbým služebním hovorem ta ženská udělala následující. Kluk nebyl zjebanej, neměl z toho blbej den, nerozčílil jsem se, nesmolil jsem nasranej email, neřešil jsem to doma, jen jsem na cestě domů usmál a něžně řekl, no blboun... Upraveno 7. února 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Afri, mel si vzit ty s tim krtincem na cifru .Ale jinak dobry. Uzivej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Děkuji kluci :-) Měl jsem před léty Experty II a opravdu mi chybí, je to super hračka která ještě k tomu funguje. Tak teď už jenom čekat a pak hurá do opery, nebo spíš na kopec? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Moooooc pěkný oblekovky:-)A maj i kompas, to už se v Polsku neztratí............až se tam zas probere........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Mě potěšila dneska pošta. Mažu si to z práce a volá postman Pat. " Brý den, mám balíček, ste doma?" Odpovím, že ne, ale že pani a kluk jsou doma, ať jim to předá. Za hodinu prd a sms v mobilu. Doručení se nepovedlo, blá blá blá, balíček je na poště. Volám nasraně na poštu, jako že co? Paní mi řiká: "Kolega to tady složil a už je v trapu na hlavní poště," A já:" šup emajla, budou se psát stížnosti." Prdel si ze starýho chlapa dělat nebudou. Zavolám ještě moji paní, ať pro balíček dojde, že nestíhám. Manželka balíček vyzvedne. Volá mi náhle paní z hlavní pošty: "Brý den, já volám kvůli kolegovi, von mi řiká, že nemáte zvonek." Já ji řikám: "11 let mi tam vozí DHL, DPD, PPL, pošta balíky a váš kolega je první, kdo mi tvrdí, že nemám zvonek." Paní:"Aha, omlouváme se, víte, von jel teprve podruhý sám, ale že by se na to vykašlal, to mi na něj nesedí. Von je takovej hodnej." A tím mě tak odzbrojila, že ji říkám:"Paní, jste moc hodná, že jste zvedla telefon, omluvila se za poštu a vůbec jste nemusela. Víte co, dejte kolegovi zlatého bludišťáka, nezlobím se a přeji vám pěkný večer." Jedním blbým služebním hovorem ta ženská udělala následující. Kluk nebyl zjebanej, neměl z toho blbej den, nerozčílil jsem se, nesmolil jsem nasranej email, neřešil jsem to doma, jen jsem na cestě domů usmál a něžně řekl, no blboun... Je to o přístupu jednotlivce. Mně se smazalo jméno na zvonku věkem a ten panel nejde otevřít, neb je na klíč a ten se během několikáté změny majitele domu někde ztratil. Tak si pošťák uložil mé jméno do telefonu a vždy, když mi veze balík, tak mi půl hodiny předem volá a místo zvonku taky používá mobil a nepíše adresát není na zvonku nebo dům uzamčen jako všichni před ním. Asi jsem klikař. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Nebo jde přes to okénko na lepit nové své jméno na zvonek tak jsem to udělal ja protoze ten klíč od zvonků ani nevim kdo z domu ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Jenže to bych zase musel prozvonit půl baráku, než najdu ten svůj a to se mi nechce. Všechny moje návštěvy používají mobil a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Jenže to bych zase musel prozvonit půl baráku, než najdu ten svůj a to se mi nechce. Všechny moje návštěvy používají mobil a je to.si děláš kozy, že neznáš svůj zvonek............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Soráč, ale já ho nikdy nepoužil, nevím, jak ty, ale já mám klíče a nebo volám mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 A maj i kompas, to už se v Polsku neztratí............až se tam zas probere........... Jezdí vystupovat do Polska? To je chytrý, ať si nedělá doma osudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Dnes mě potěšilo, že jsem vydržel vzhůru dýl než včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Dnes mě potěšilo, že jsem vydržel vzhůru dýl než včera A to byla ta ze včerejška? Na to pozor, jak jsou moc vytrvalý tak se chtěj zabydlet a ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Dnes mě potěšilo, že jsem vydržel vzhůru dýl než včera First time? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Dnes mě potěšilo, že jsem vydržel vzhůru dýl než včera No vodit si holky z baru o půl sedmé ráno, to už je trochu lov padlé zvěře ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 A to byla ta ze včerejška? Na to pozor, jak jsou moc vytrvalý tak se chtěj zabydlet a ... Nene, tohle byla dlouhodobější kamarádka. Ale je fakt, že si toho přinesla nějak víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky