Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Já hodinkám v porovnáním s průměrem zde moc nerozumím. Občas tu něco koupím, teď zkouším poprvý i prodat a až se pustím do renovací starších kousků po předcích, tak to bude snad i o hodinkách. Do tý doby vás informacemi o hodinkách ale moc neobohatím a dotazy zrovna taky nemám. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já hodinkám v porovnáním s průměrem zde moc nerozumím. Občas tu něco koupím, teď zkouším poprvý i prodat a až se pustím do renovací starších kousků po předcích, tak to bude snad i o hodinkách. Do tý doby vás informacemi o hodinkách ale moc neobohatím a dotazy zrovna taky nemám. 

Zase na druhou stranu to cením víc, než psát "Poraďte mi inhouse automaty za dvojku" nebo "Je lepší Michael Kors nebo D. Wellington"... :)

Odkaz ke komentáři

Zas takový pako nejsem, mám TH GC cal 8, Archimedky, Wyler, na cestě RAF, pár primek a nějaký dámský po předcích... Ale o současných hodinkách nemám moc co psát a ty starý na svoji obnovenou chvilku slávy teprve čekají. Řemínek na heuery nebo davosy si zvládnu vybrat sám a o Moonech si ze zajímavosti počtu, ale zatím o nich neuvažuju. Tolik krátké představení. Zkusím příště zakomponovat aspoň kousek hodinek.

Odkaz ke komentáři

Akoze nakracala v za.ebanych botach po drevenej podlahe az k posteli hej? Tvl, to su navyky... na tvojom mieste by som sa opytal ci sa aspon raz za cas sprchuje.

si zabil.................jako bys nevěděl, že jsou chvíle kdy na to prostě není čas...........a sprcha až potom

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...