rumi Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 ad Mladek, jestli veprovou hlavu nahradi exPartners Prouzou - tak to uz tady muze ministrovat kde kdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Mládek potěšil, zapíjím to! :-) Rok spolupráce s jeho ministerstvem a jeho mentálními produkty (průmyslové zóny, podpořené investice, OKD...) byl docela nápor na nervy. Co připomínkové řízení, to kravina...Zrovna zítra tam zrovna jdu na jednání, tak se zeptám, jestli vyvěsili černou vlaku nebo slaví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 ad Mladek, jestli veprovou hlavu nahradi exPartners Prouzou - tak to uz tady muze ministrovat kde kdo...Škromach Ti nestačil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Si říkám jak je ten svět zrychlenej a nespravedlivej.Včera jsem koukal s malým na start Falcon 9 k ISS, Nasa má live stream. Překládám mu co povídají, jak ta raketa klesázpátky a přistává, a druhý stupeň frčí 4000m/s 200+ km vysoko . . . paráda a co jsem jako měl já v šesti letech? Ohníček, Čtyřlístek a černobílou televizi. Bez dálkového ovladače.A flusačku na jeřabiny. A bratranec měl lego. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 já měl plechovej samopal ... dávala se do něj plochá baterka a vepředu to červeně svítilo ... občas sem se o něj říznul a pak zreznul, když sem ho zapomněl na dvoře a když zrovna šel proud, tak sem se koukal u sousedů na čertíka bertíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Dobry, Afri. Ja mam tu sedmihorakovou verzi, a je to drzak! Spolehlivej gril... od te doby, co jsem ho dostal k narozeninam pred dvema lety, v podstate porad sedime venku, pokud to dovoluje pocasi.To rád slyším, trochu jsem ho tátovi rozmlouval protože mám na Mountfield svůj názor, ale je pravda že vypadá v té cenové relaci kvalitně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Pockej, Mountfield... ja tam videl CHAR-BROIL. Vidim blbe nebo to v CR vyrabi v licenci Mountfield nebo jo? Jestli ano, tak jsem te vazne mystifikoval, ja mam sedmihorakovej Char-Broil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Si říkám jak je ten svět zrychlenej a nespravedlivej.Včera jsem koukal s malým na start Falcon 9 k ISS,Nasa má live stream. Překládám mu co povídají, jak ta raketa klesázpátky a přistává, a druhý stupeň frčí 4000m/s 200+ km vysoko . . . paráda a co jsem jako měl já v šesti letech? Ohníček, Čtyřlístek a černobílou televizi. Bez dálkového ovladače.A flusačku na jeřabiny. A bratranec měl lego. já měl plechovej samopal ... dávala se do něj plochá baterka a vepředu to červeně svítilo ... občas sem se o něj říznul a pak zreznul, když sem ho zapomněl na dvoře a když zrovna šel proud, tak sem se koukal u sousedů na čertíka bertíka A to já si nemůžu stěžovat, první si pamatuju olympiádu v Barceloně, pak jednu dvě války v televizi, Číslo 5 žije, spousty Chevy (Lego bylo drahý), výuku v Bondovkách, pistole na kapslíky, MIR...Nebylo to špatný, devadesátky byly super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Jo to už jsem byl týnejdžr a měl zcela jiné starosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 A to já si nemůžu stěžovat, první si pamatuju olympiádu v Barceloně, pak jednu dvě války v televizi, Číslo 5 žije, spousty Chevy (Lego bylo drahý), výuku v Bondovkách, pistole na kapslíky, MIR...Nebylo to špatný, devadesátky byly super Jses holt mladej :-), ET mimozemstan a plastova Tatra 148. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Pockej, Mountfield... ja tam videl CHAR-BROIL. Vidim blbe nebo to v CR vyrabi v licenci Mountfield nebo jo? Jestli ano, tak jsem te vazne mystifikoval, ja mam sedmihorakovej Char-Broil: Je to CharBroil, pro mě tedy neznámá značka, ale je pravda že grily jsou pro mě španělská vesnice. U nás ho prodává Mountfield. http://www.mountfield.cz/plynove-grily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Jses holt mladej :-), ET mimozemstan a plastova Tatra 148.Ne tak mladej, v životě jsem neměl Hot Wheels nebo inlajnový brusle jako všecky hustý děcka. POGy jsem si dělal sám!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 co jsou POGy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Ne tak mladej, v životě jsem neměl Hot Wheels nebo inlajnový brusle jako všecky hustý děcka. POGy jsem si dělal sám!!!Taky vubec nevim, co ted popisujes ( vazne ), i kdyz se smeju.V 90 letech jsem byl na vojne, takze uz jiny starosti :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 (upraveno) Je to CharBroil, pro mě tedy neznámá značka, ale je pravda že grily jsou pro mě španělská vesnice. U nás ho prodává Mountfield. Tak to bud v klidu. Jestli to Mountfield jenom prodava a nijak do toho nezasahuji, tak v pohode. Me to koupila manzelka tady na zakladne, Amici to povazuji za uzasny grily, maji to tady skoro vsichni Znacka ma skoro 70. letou historii... to je na USA uz fakt slusny Upraveno 20. února 2017 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 co jsou POGy? Taky vubec nevim, co ted popisujes ( vazne ), i kdyz se smeju.V 90 letech jsem byl na vojne, takze uz jiny starosti :-).Nejvíc mega blbost na planetě, vážení kmeti http://www.generation-pog.fr/img/pog/3086/400-400/pog-waddingtons-series-1-021.jpghttps://cs.wikipedia.org/wiki/Pogy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 A flusačku na jeřabiny. A bratranec měl lego. Flusačku jsem měl taky. A ještě yčko z drátu na střílení skobiček a samostříl z kusu hokejky a tím se střílely špejle. Ti největší borci na nich měli špendlíky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Pogy mi pripomeli kratickou scenku z videa na youtubu. Asi 10 lety klucina se bavi s 20+ klukama ve hre, ktera je pro extra sobce a rika tem starsi: Ale ja nemam zadne kamarady.A borec mu na to odpovi: No to ses ale spletl, tohle DayZ. Mel bys hrat na skolnim dvorku pogy.A klucina na to: Co jsou pogy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 já měl plechovej samopal ... dávala se do něj plochá baterka a vepředu to červeně svítilo ... občas sem se o něj říznul a pak zreznul, když sem ho zapomněl na dvoře a když zrovna šel proud, tak sem se koukal u sousedů na čertíka bertíkaBaterka se dávala do pažby,ten mi taky pomohl proti esesákům :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Jo a aby se nezapomnelo na doma delanej prak s gumou z Rempa, ktera se hrozne blbe shanela - modelarska guma - protoze byla strasne popularni a kazdy ji chtel. Ale dala se neskutecne natahnout. Jednou jsem ji koupil asi 8 metru a starsiho brachu jsem premluvil, at to zkusime natahnout co to da. Sel a sel... strasne daleko... pak jsem to pustil a brachu to celkem odstrelilo. Byl jsem malej hajzl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky