Rudykopalsson Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 A teď se chytněme vsichni za ruce a něco si zazpíváme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Kam se hrabe Sally z Mladého světa........................ vy jste banda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Já jsem prostě musel, sorry no :-)). Včera jsem z toho byl lehce v hajzlu a fakt jsem za ty reakce byl rád ( zvedlo mi to náladu, zasmál jsem se ) a pak večer hepík ( možná ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Jestli byl,nebo nebyl "hepík" by jsi poznat měl :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Pochopil jsem co je antikonflitní výrazJá včera navečer sledoval pořad Interview Čt24 - host Ivan Solil /ČSSD/, radní Prahy 1 pro bezpečnost a prevenci kriminality, nevěděl jsem jestli se smát nebo brečet Jak nemám rád moderátorku Světlana Witowská, tak tam měla včera sedět místo Tvarůžkové.. To by byla dvojka Interview ČT24 ? Česká televize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Také jsem viděl, zářný příklad politického kreténa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Opat v CR. 8hodin v praci a potom 5hodin v aute. Mam dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Konečně se něco málo s tím kurzem EUR začíná dít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Konečně se něco málo s tím kurzem EUR začíná dít Na to bych se uplne netrasl, ono to zase pujde opacnym smerem az zacnou investori realizovat zisky. Tech penez je tam dost aby to minimalne jeste tento rok nepustilo kurz na tu uroven kolem 25, kde to asi ma byt. Tim spis, ze trochu oslaboval dolar a ted libra.... Coz kratkodobe pomohlo k posileni, ale soucasne motivovalo investory k prodeji korun = opacny efekt. + samozrejme dlouhodobe budou videt vykyvy po splatnosti statnich dluhopisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Mám podobné informace, ale dnes jsme zrovna nakupovali a každá kačka prostě dobrá. Možná krátkodobě jak píšeš, ale potěšilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Zajímavej je i dolar. Jak píšeš, každá kačka dobrá. Při placení faktur je to dost znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Jasně to nerozporuji, jen říkám, že to bude velmi pravděpodobně oscilovat mezi 26,20 - 26,80 minimálně do konce roku, větší pokles bych nečekal. A teď jedna pro pobavení od skřítků z mé hlavy : Já právě například laboruji s myšlenkou, jestli čekat na nějaké oslabení s nákupem moonů. Ono nakonec nejde o moc peněz v absolutním čísle, ale z mého pohledu to je prostě 10% a to je strašně moc To je moje nemoc s povolání, např. když v Bille platím, tak když vidím, že se zaokrouhluje nahoru, tak platím kartou a naopak v hotovosti. Ono jde sice o desítky halířů, ale když kupuješ něco za např 12,50,- tak to jsou hrozné 4%, to je prostě strašná ztráta z mého pohledu :D Minule jsem platil jen pečivo a vyšlo to 7,40,- tak jsem platil hotově 7 kč a udělalo mi to úplně radost, že výnos 5,5 % jsem během minuty dlouho neudělal A já jinak nejsem vůbec nějak šetřivý ani škrt, jen mi to percentuálně v té částce příjde strašně moc - ale to je spíš to vlákna jakými fóbiemi trpíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Jasně to nerozporuji, jen říkám, že to bude velmi pravděpodobně oscilovat mezi 26,20 - 26,80 minimálně do konce roku, větší pokles bych nečekal. A teď jedna pro pobavení od skřítků z mé hlavy : Já právě například laboruji s myšlenkou, jestli čekat na nějaké oslabení s nákupem moonů. Ono nakonec nejde o moc peněz v absolutním čísle, ale z mého pohledu to je prostě 10% a to je strašně moc To je moje nemoc s povolání, např. když v Bille platím, tak když vidím, že se zaokrouhluje nahoru, tak platím kartou a naopak v hotovosti. Ono jde sice o desítky halířů, ale když kupuješ něco za např 12,50,- tak to jsou hrozné 4%, to je prostě strašná ztráta z mého pohledu :D Minule jsem platil jen pečivo a vyšlo to 7,40,- tak jsem platil hotově 7 kč a udělalo mi to úplně radost, že výnos 5,5 % jsem během minuty dlouho neudělal A já jinak nejsem vůbec nějak šetřivý ani škrt, jen mi to percentuálně v té částce příjde strašně moc - ale to je spíš to vlákna jakými fóbiemi trpíte notvl, ty nejseš nemocnej, ty seš lakomá barka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 (upraveno) Minule jsem platil jen pečivo a vyšlo to 7,40,- tak jsem platil hotově 7 kč a udělalo mi to úplně radost, že výnos 5,5 % jsem během minuty dlouho neudělal A já jinak nejsem vůbec nějak šetřivý ani škrthele, nemáš taky příbuzný kolem Tel Avivu? Upraveno 9. června 2017 uživatelem Zlý Jabko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Je to choroba - přepočítávat zanedbatelnou částku na procenta...Ale krásný sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Super síce by má to nebavilo ale o to viac pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 "Halíře dělají talíře", už vím kdo je autor téhle hlášky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 hele, nemáš taky příbuzný kolem Tel Avivu? Tam vubec nejde o ty penize, ale o to, ze prepocitavam kazdou blbinu, spis takova mentalni hra... Jo a mam nejake zidovske predky, jestli na to narazis...;-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 (upraveno) Tam vubec nejde o ty penize, ale o to, ze prepocitavam kazdou blbinu, spis takova mentalni hra... Jo a mam nejake zidovske predky, jestli na to narazis...;-DZidovske predky ze Skotska? Upraveno 9. června 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Zidovske predky ze Skotska? Nejspis si ze me delas srandu, ale ja tomu nerozumim Ja jsem si rikal, ze na chvili odvratim pozornost od toho, ze kuncak mlati zenske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky