Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Pochopil jsem co je antikonflitní výraz

Já včera navečer sledoval pořad Interview Čt24 - host 

Ivan Solil /ČSSD/, radní Prahy 1 pro bezpečnost a prevenci kriminality, nevěděl jsem jestli se smát nebo brečet Jak nemám rád moderátorku Světlana Witowská, tak tam měla včera sedět místo Tvarůžkové.. To by byla dvojka  :lol2:

Interview ČT24 ? Česká televize

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konečně se něco málo s tím kurzem EUR začíná dít B)

Na to bych se uplne netrasl, ono to zase pujde opacnym smerem az zacnou investori realizovat zisky. Tech penez je tam dost aby to minimalne jeste tento rok nepustilo kurz na tu uroven kolem 25, kde to asi ma byt. Tim spis, ze trochu oslaboval dolar a ted libra.... Coz kratkodobe pomohlo k posileni, ale soucasne motivovalo investory k prodeji korun = opacny efekt. + samozrejme dlouhodobe budou videt vykyvy po splatnosti statnich dluhopisu...

Odkaz ke komentáři

Jasně to nerozporuji, jen říkám, že to bude velmi pravděpodobně oscilovat mezi 26,20 - 26,80 minimálně do konce roku, větší pokles bych nečekal.

A teď jedna pro pobavení od skřítků z mé hlavy : Já právě například laboruji s myšlenkou, jestli čekat na nějaké oslabení s nákupem moonů. Ono nakonec nejde o moc peněz v absolutním čísle, ale z mého pohledu to je prostě 10% a to je strašně moc :) To je moje nemoc s povolání, např. když v Bille platím, tak když vidím, že se zaokrouhluje nahoru, tak platím kartou a naopak v hotovosti. Ono jde sice o desítky halířů, ale když kupuješ něco za např 12,50,- tak to jsou hrozné 4%, to je prostě strašná ztráta z mého pohledu :D :D Minule jsem platil jen pečivo a vyšlo to 7,40,- tak jsem platil hotově 7 kč a udělalo mi to úplně radost, že výnos 5,5 % jsem během minuty dlouho neudělal :D A já jinak nejsem vůbec nějak šetřivý ani škrt, jen mi to percentuálně v té částce příjde strašně moc :) 

- ale to je spíš to vlákna jakými fóbiemi trpíte :) 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Jasně to nerozporuji, jen říkám, že to bude velmi pravděpodobně oscilovat mezi 26,20 - 26,80 minimálně do konce roku, větší pokles bych nečekal.

A teď jedna pro pobavení od skřítků z mé hlavy : Já právě například laboruji s myšlenkou, jestli čekat na nějaké oslabení s nákupem moonů. Ono nakonec nejde o moc peněz v absolutním čísle, ale z mého pohledu to je prostě 10% a to je strašně moc :) To je moje nemoc s povolání, např. když v Bille platím, tak když vidím, že se zaokrouhluje nahoru, tak platím kartou a naopak v hotovosti. Ono jde sice o desítky halířů, ale když kupuješ něco za např 12,50,- tak to jsou hrozné 4%, to je prostě strašná ztráta z mého pohledu :D :D Minule jsem platil jen pečivo a vyšlo to 7,40,- tak jsem platil hotově 7 kč a udělalo mi to úplně radost, že výnos 5,5 % jsem během minuty dlouho neudělal :D A já jinak nejsem vůbec nějak šetřivý ani škrt, jen mi to percentuálně v té částce příjde strašně moc :)

- ale to je spíš to vlákna jakými fóbiemi trpíte :)

notvl, ty nejseš nemocnej, ty seš lakomá barka :)

Odkaz ke komentáři

Minule jsem platil jen pečivo a vyšlo to 7,40,- tak jsem platil hotově 7 kč a udělalo mi to úplně radost, že výnos 5,5 % jsem během minuty dlouho neudělal :D A já jinak nejsem vůbec nějak šetřivý ani škrt

hele, nemáš taky příbuzný kolem Tel Avivu? :D Upraveno uživatelem Zlý Jabko
Odkaz ke komentáři

hele, nemáš taky příbuzný kolem Tel Avivu? :D

Tam vubec nejde o ty penize, ale o to, ze prepocitavam kazdou blbinu, spis takova mentalni hra...;) Jo a mam nejake zidovske predky, jestli na to narazis...;-D

Odkaz ke komentáři

Tam vubec nejde o ty penize, ale o to, ze prepocitavam kazdou blbinu, spis takova mentalni hra...;) Jo a mam nejake zidovske predky, jestli na to narazis...;-D

Zidovske predky ze Skotska? Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...