Murphy97 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 A kolik u vas stoji cely pivo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Hm, copak to máme? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Hm, copak to máme? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Ty jo, no pěkný žluťáci, tak ať slouží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Diky, Afri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 (upraveno) Děkuji, jde se trsat :-) Sibiř to krásně sepsal, ba i bych souhlasil, kdyby nebyl ten blbej nouzovej stav...I v nouzovým stavu si dokážeš nablít do klína a při Tvym štěstí chytíš ranní mrazík... Edit nojo to jsem nestihnul - tak stejně všechno nej !! Upraveno 8. dubna 2020 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 I v nouzovým stavu si dokážeš nablít do klína a při Tvym štěstí chytíš ranní mrazík... Edit nojo to jsem nestihnul - tak stejně všechno nej !!Paměť jak slon, palec nahoru :-) Dodnes vzpomínám jak jsem po cestě do Itálie chladil pytlíka plechovkami piva, to bylo strašný upřímně, jak kdyby mě nakopl pštros mezi nohy :-) Od té doby si do klína nebliji...jo a díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Pekny, v nahledu a bez brejli jsem myslel ze je to AP royal oak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Pekny, v nahledu a bez brejli jsem myslel ze je to AP royal oak https://www.g-central.com/g-shock-ga-2100-retro-style-ana-digi-with-carbon-core-guard/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 :) tak evidentne nejsem prvni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Paměť jak slon, palec nahoru :-) Dodnes vzpomínám jak jsem po cestě do Itálie chladil pytlíka plechovkami piva, to bylo strašný upřímně, jak kdyby mě nakopl pštros mezi nohy :-) Od té doby si do klína nebliji...jo a díky :-)Kdepak, jsem vlasně už docela starej sklerotik... ale některý věci mi fakt utkvěly, to se prostě nedá zapomenout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 A kolik u vas stoji cely pivo? Jo sorry, Pražáci to neznají...když ti načepují pivo, tak u nás na Moravě většinou pěna vydrží třeba až do vypití celého piva A další, co neznáte, tak je "šnyt" - malé pivo ve velkém sklu/krýglu Ale tyto dvě zmíněné věci mě netěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Jo sorry, Pražáci to neznají...když ti načepují pivo, tak u nás na Moravě většinou pěna vydrží třeba až do vypití celého piva A další, co neznáte, tak je "šnyt" - malé pivo ve velkém sklu/krýglu Ale tyto dvě zmíněné věci mě netěší v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Dnes Luzicky hory a jeste jsem nikoho nepotkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Dnes Luzicky hory a jeste jsem nikoho nepotkal Protože lidi stojí v OBI ve frontách na muškáty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Protože lidi stojí v OBI ve frontách na muškáty :-)Přesně. A prý jim chybí zemina, stěžovali si včera v TV... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Čekají mne 4 báječné dny v lese ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 (upraveno) Mne jen dva, ale i tak parada, to zase budou puchejre ,uz vetram.. Upraveno 10. dubna 2020 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Protože lidi stojí v OBI ve frontách na muškáty :-)Tak jeste ze tam uz otevrely, ja mel delat vrata od garaze, ale vymluvil jsem se, ze je vsude zavreno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 (upraveno) chcel som s deckami ist zbierať/prenášať žaby, ale sme sa neskoro spamatali, tak sme ich len obzerali v rybníku. Minimum prejdených žiab na ceste takže dobrá práca dobrovoľníkov! Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Upraveno 10. dubna 2020 uživatelem minimus80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky