Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Děkuji, jde se trsat :-) Sibiř to krásně sepsal, ba i bych souhlasil, kdyby nebyl ten blbej nouzovej stav...

I v nouzovým stavu si dokážeš nablít do klína a při Tvym štěstí chytíš ranní mrazík...

Edit  :lol2:  nojo to jsem nestihnul - tak stejně všechno nej !!

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I v nouzovým stavu si dokážeš nablít do klína a při Tvym štěstí chytíš ranní mrazík...

Edit :lol2: nojo to jsem nestihnul - tak stejně všechno nej !!

Paměť jak slon, palec nahoru :-) Dodnes vzpomínám jak jsem po cestě do Itálie chladil pytlíka plechovkami piva, to bylo strašný upřímně, jak kdyby mě nakopl pštros mezi nohy :-) Od té doby si do klína nebliji...jo a díky :-)

Odkaz ke komentáři

Paměť jak slon, palec nahoru :-) Dodnes vzpomínám jak jsem po cestě do Itálie chladil pytlíka plechovkami piva, to bylo strašný upřímně, jak kdyby mě nakopl pštros mezi nohy :-) Od té doby si do klína nebliji...jo a díky :-)

Kdepak, jsem vlasně už docela starej sklerotik... ale některý věci mi fakt utkvěly, to se prostě nedá zapomenout...

Odkaz ke komentáři

A kolik u vas stoji cely pivo?

:)

Jo sorry, Pražáci to neznají...když ti načepují pivo, tak u nás na Moravě většinou pěna vydrží třeba až do vypití celého piva :) 

A další, co neznáte, tak je "šnyt" - malé pivo ve velkém sklu/krýglu :)

Ale tyto dvě zmíněné věci mě netěší :)

Odkaz ke komentáři

Jo sorry, Pražáci to neznají...když ti načepují pivo, tak u nás na Moravě většinou pěna vydrží třeba až do vypití celého piva :)

A další, co neznáte, tak je "šnyt" - malé pivo ve velkém sklu/krýglu :)

Ale tyto dvě zmíněné věci mě netěší :)

v pohodě

Odkaz ke komentáři

chcel som s deckami ist zbierať/prenášať žaby, ale sme sa neskoro spamatali, tak sme ich len obzerali v rybníku. Minimum prejdených žiab na ceste takže dobrá práca dobrovoľníkov!

72cb1d3bf9e9cafd6bc51a21af121830.jpg

Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku

Upraveno uživatelem minimus80
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...