Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teší ma, že dcéry zvládli zimný semester bez zaváhania. Staršiu síce ešte zajtra čaká odborná štátnica /manažment/z Angličtiny, ale to už so školou nesúvisí, všeobecnú už má absolvovanú.

Odesláno (upraveno)

Easy nákup a bleskové doručení od Nestle, neboli Nespresso. Pixie, welcome pack, Kazaar a hrnky jsou doma. Už abych se objednal na kardio :D.

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Já to zapoměl napsat, tak opožděně. Potěšil mne synek a jeho vysvědčení , ve třetí třídě jen dvě dvojky ( ČJ a Výtvarka - jen proto, protože je dysgrafik a dyslektik ), paráda .

Návštěvník Snow
Odesláno
  V 1. 2. 2012 v 20:36, 'Jay Doll' napsal:

I když sportu neholduji a netuším, kolik běžně umírá fanoušku na fotbale u nás, něco mi říká, že oproti mému dojmu, fanoušci Baníku asi nebudou to největší zlo :)

Nechápu, jak můžeš postovat tuhle zprávu do vlákna Co mě dnes potěšilo, To Tě skutečně potěšilo 73 mrtvých egypťanů a co ten smajlík na konci ?

Odesláno

a me dneska potesil pan s prispevkem nademnou, kofola. ze ochotne resil moje nefunkcni auto po tel a pak jsme prisli na to, ze zamrzla nafta, ochotne prijel a doprovodil do garaze. a pak, ze nejsme forum gentlemanu. btw pekny auto, ja myslel ze mas RS.

Odesláno

Nádherných 7 dní lyžování v Beskydech a Hostýnkách.

Sluníčko, spousta sněhu a prázdné sjezdovky, parchantům začínají prázdniny až o víkendu :smile_anim:

Odesláno
  V 2. 2. 2012 v 13:28, '911' napsal:

a me dneska potesil pan s prispevkem nademnou, kofola. ze ochotne resil moje nefunkcni auto po tel a pak jsme prisli na to, ze zamrzla nafta, ochotne prijel a doprovodil do garaze. a pak, ze nejsme forum gentlemanu. btw pekny auto, ja myslel ze mas RS.

Motoristi si přece odjakživa pomáhají, ne? :)

RS už 2 měsíce slouží někomu jinýmu, já jezdim tátobusem :).

Návštěvník Snow
Odesláno

Těší mě, že je na sjezdovce -26°C a jsem tu sám pouze s vlekaři. Mohu si vykroužit pěkný oblouček.

Odesláno (upraveno)
  V 3. 2. 2012 v 8:13, 'FrantisekH' napsal:

-50 kg ne stupňů

Cool. Ale pozor na anorexii :)

Edit: Mě včera potěšila debata se 4 letým synem o té bílé kouli, co svítí v noci na nebi. Nebyl ochoten přijmout fakt, že se to jmenuje Měsíc. Podle něj je to "planeta ufonů". Tak jsem mu to nevyvracel :)

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Dnes mě potěšilo, že jsem nastartoval a odjel. Benzin. Nicmene jeste 6 stupnu dolu a mely by prestat startovat nemecky auta, tak se bojim :crying_anim02: Oproti vcerejsku kupodivu dnes zadni cyklisti, asi umrzli nebo zmoudreli.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...