KFL Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Dnešní stav tachometru v našem rodinným vágnu. Čekal jsem, že dojde k implozi nebo aspoň vystřelení pístu z motoru, ale kupodivu se nestalo vůbec nic . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 (upraveno) U předchozího služebního vozu se mi taky podařilo zachytit hezkej stav. Škoda že jsem nejel o šest kilometrů rychlejš A vlastně i u současnýho Upraveno 16. března 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Mám hodinkovou radost... mesh na ML vypadá nechutně dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Dnes jsem si konečně našel čas a pekně vypucoval Omegy, které si to zasloužily . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Dnes jsem si konečně našel čas a pekně vypucoval Omegy, které si to zasloužily . Zabudol si povoliť korunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 120 není moc, 150 je výzva. To už chytám křeče do lýtek. Jak už jsem psal, je to jenom o tréninku. Začínal jsem na 40-50, pak když jsem dal 80 byl jsem mistr světa, vrchol jsem měl 160, a teď si dávám rekreačně 100-120, 2x-3x týdně. Nebolí mě záda, vlastně celé tělo je v pohodě. Jen se z toho nehubne, ale rostou ramena. tož to věřím, že naštve:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 tož to věřím, že naštve:-) No když musíš kupovat nový, větší košile, tak docela jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 No když musíš kupovat nový, větší košile, tak docela jo ale zase ty úspěchy u žen:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 ale zase ty úspěchy u žen:-) Pupek zůstane A navíc, mě cizí baby nezajímají..říkala matka mých děcek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Potěšil mě výkon Sparty proti Sraníku, teda jen v 2.poločase.Mladý Krejčí je plejer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Pupek zůstane A navíc, mě cizí baby nezajímají..říkala matka mých děcek. to ony nevím proč říkávají:-) chtěl jsem začít plavat, ale jestli pupek zůstává, tak na to prdím:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Bílí Tygři Liberec jsou v semifinále extraligy!!!!! :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Mám hodinkovou radost... mesh na ML vypadá nechutně dobře... a co sa tak podelit o radost foteckou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Práve som sa v správach dozvedel, že Bratislavský kraj je piaty najbohatší región v EU. Celkom ma to pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 ja som sa z toho tesil uz vcera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Narození druhé dcerky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Narození druhé dcerky congratulations!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Narození druhé dcerky Tak to řádně oslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 (upraveno) První zub.......GRATULACE DO KLATOF Upraveno 17. března 2012 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 (upraveno) První zub.......GRATULACE DO KLATOF Gratuluju, vim jak ses na nej tesil. A budes prodavat ten mixer ? Kdyztak se stavim do fronty. Upraveno 17. března 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky