Rudykopalsson Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Tesi me, ze i pres nektera nedorozumeni a drobne problemy stale na tomto foru funguje jakysi "samocistici efekt". Dalsi debil v hajzlu! Edit: koukam, ze tady ma souputnika! No, snad to brzy skonci stejne... můžeš být trošku konkrétnější? asi jsem zase něco propásl... klidně i přes SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 můžeš být trošku konkrétnější? asi jsem zase něco propásl... klidně i přes SZ ... možná tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 ... možná tohle. no to je zase síla, kde se tohle jenom bere ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 no to je zase síla, kde se tohle jenom bere ? Dle jazyka z jedné země na východ od nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 v tej szlovenštine bolo tolko chyb ze to mohol byt absolutne hocikto.. osobne nepoznam pacienta ktory namiesto "tu" povie "zde".. to sa ani na zahori tak nepovedzá.. no, mozno ak by zazil dva roky ukrutnej surovacky hajzlov niekde na Sumave spojenej s elektrosokmi a vystipavanim koze spod rebra kombinackami.. to by davalo zmysel. btw, taky donescobar neprisiel z vychodu, ale ako nas sam upozornil, z juhu.. juhuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 (upraveno) no to je zase síla, kde se tohle jenom bere ? to je NIMK (normalna invazia mimozemskych kokotov). sila to je, ale pokial sa tomuto mimonovi dostane na tri strany krmiva za dve hodiny, radost sa tu trtrollit, ze. nejako mi unikol MK menom martin.L, idem to tu skusit - nech mi sergey a larry odpustia - vyhladat... Upraveno 3. dubna 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 To že jsem donutil naší Aničku aby mi dělala modelku a seděla na kadidůlku déle než 3/4 vteřiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 me nastval Viktor, protoze furt dumam nad tim, jestli unosim dvoje jachty.. me potesil Viktor, protoze jsem to vydumal, ja dvoje jachty proste unosim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 No a mě potěšil Sibiř, bez něj by byl obchod s Roládama na fóru mrtvej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 (upraveno) Pár bazénů, sauna, vířivka, teď ledovej Kozel a je mi fajn.http://www.youtube.com/watch?v=KHAl8tuNdLU Kua ale ten pupek nezmizel. Upraveno 4. dubna 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 dneska? x33. 3 kousky, 2 oldgotty a je to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Potreboval jsem zabit 10min, zasel jsem do Tesca na Narodce, a co nenajdu, zastrceny hodinarstvi. A co maji k mymu obrovskymu udivu za vitrinkou? NATO, pro ktery jsem linej zajet do Chronoshopu:) takze na leto jsem pripraven, takova mila nahoda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Libej se mi remeny od Zrna, skoda ze nemam zadny hodinky ke kterejm by se mi hodily, jinak IMHO jsou to fakt super vintage kousky, dle meho gusta, asi budu muset postupovat obracene, koupit remen a k nemu pak hodinky, ne jak je bezne, prvni hodinky a pak remen ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 V práci na mě čekali Seamasterky, brigádník je včera našel v kasliku u jednoho z firemních aut při rozvozu zboží Budu je museti vzít na pořádnej výlet, jsou na mě pěkně naštvaný" Jo a taky mám dneska narozky, takže pro mě krásný to dárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Afričane, no vidíš že se našly...ale můžu říct že máte čestný brigádníky, stát se tohle u nás tak myslim že ty hodinky už nenajdeš...btw.. takže večer v hospě a platíš? Všechno nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 africane, ty vole, ty ses docela hovado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Za to můžete vy, to je furt, Afričane, buď opatrný na ty hodinky, nenos je do sauny, neštípej s nima dříví, netahej je na kolo - jste horší jak moje mamka Jo a pak to takhle dopadá, o Swatchky už jsem taky takhle přišel" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Za to můžete vy, to je furt, Afričane, buď opatrný na ty hodinky, nenos je do sauny, neštípej s nima dříví, netahej je na kolo - jste horší jak moje mamka Jo a pak to takhle dopadá, o Swatchky už jsem taky takhle přišel" Tak hledej, hledej, ty Swatchky někde musí být Vše nejlepší k narozkám i k znovunalezencům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 V práci na mě čekali Seamasterky, brigádník je včera našel v kasliku u jednoho z firemních aut při rozvozu zboží Budu je museti vzít na pořádnej výlet, jsou na mě pěkně naštvaný" Jo a taky mám dneska narozky, takže pro mě krásný to dárek konec dobrý, všechno dobrý:-) brigádník zaslouží prémii:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 African: k narozeninám... Rýsuje se mi projekt v RSA, pokud to vyjde určitě se ozvu, mě se tam tak líbí Trutnov open air festival ohlásil dnes bombu KORN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky