African Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Kluci, já tady lítám mezi prácí, domovem, úřady a obchody jak Harry na koštěti, škoda, že nebylo více času, jinak by se to něják udělalo, tak příště Ale jinak nebojte, že by se nevešli, ještě k Seamasterkám přibaluji Cory a Aquaracery Ná Béčka bych musel vzít asi nějákýho sherpu s tou jejich váhou, takže zůstávají doma" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Jayi, proc Africanovi nutis hnusny G-cka, kdyz uz jasne napsal, ze is chce vzit Seamastery? Bo by to byl upgrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Joe Lemonade: Ja mam rekord matiku dvojku na po ctvrte. A i to se mi uz zdala docela otrava. :-) Můj rekord je děkanát z fortranu.(to není nadávka, pamětníci si možná vzpomenou) No jo, znáte to, člověk odkládá, odkládá, až mu nakonec nic jiného nezbyde. A byla to mimochodem anglická gramatika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 (upraveno) toto:vyzerá to na pekný víkend Upraveno 25. dubna 2012 uživatelem furo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Že mám den pouze a jenom 24 hodin Nestíhám, nestíhám, to je krach, proč nemá třeba 50? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Že mám den pouze a jenom 24 hodin Nestíhám, nestíhám, to je krach, proč nemá třeba 50? Protože by Ti všechny hodinky, co máš, byly na houby a to za to nestojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Protože by Ti všechny hodinky, co máš, byly na houby a to za to nestojí To jop, ale hlavně jsem to chtěl vložit do, Co mě naštvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Potěšilo mě hezké počasí, tak jsem si byl protáhnout plíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 syn udělal přijímačky a může si vybírat, na který osmiletý gymnázium půjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 toto: vyzerá to na pekný víkend no to sem fakt zvědavej, jestli tahle pjedpověď vyjde... pokud jo, těšim se... vyvjetjám nový sáčko, kabejku, šálku, bjejle, kajhoty, obuvky... a.... časomíju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Mám radost, že můžu jít na pivo a nemusím nic řešit Po měsíci mám hotovej dětskej pokoj a už se můžu jenom těšit na prcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Mám radost ,že mě česká pošta tentokrát zklamala a doručila vpořádku a včas zásilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 mně potěšila konečne tichá jízda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Totok . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Piráti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Chomutovští Piráti...gratuluju k postupu a děkuju chomutovským za vymazání Bolehlavy z extraligy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Piráti Jsem Ti to říkal. Mám radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) Jsem Ti to říkal. Mám radost. No po té, co neproměnili doma mečbol, byla ve mně malá dušička. MB chodila se džbánem tolik let pro vodu až ...... Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Totok . To ze je anglan chvali nebo to, ze jdou nekteri k soudu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 No po té, co neproměnili doma mečbol, byla ve mně malá dušička. MB chodila se džbánem tolik let pro vodu až ...... Taky gratulace Chomutovu, zaslouženě.Bolka si koledovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky