Horhe Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Dneska mi volal můj nově objevený hodinář, že mám na Samurajích vyměněnej ciferník. A když jsem se ho ptal, kolik si mám připravit korunek, takže prej nic, že za takovou maličkost nebude brát peníze
Peta-Biker Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 V 2. 5. 2012 v 10:30, 'Horhe' napsal: Dneska mi volal můj nově objevený hodinář, že mám na Samurajích vyměněnej ciferník. A když jsem se ho ptal, kolik si mám připravit korunek, takže prej nic, že za takovou maličkost nebude brát peníze Tak si večer hezky užijte v ústřici, kluci
sibirnaya Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 dnes me potesil pokec se Stopou, Milgaussy ze servisu - uz maj zas zpet ciry sklo, to zeleny me nebavilo - a vyborna vecere v BA na kamziku..
bohus76 Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 (upraveno) For Stepino .Pěkné hodinky a dobrá dýmka /Peterson?/. Upraveno 4. května 2012 uživatelem bohus76
Stepino Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 V 4. 5. 2012 v 21:03, 'bohus76' napsal: For Stepino .Pěkné hodinky a dobrá dýmka /Peterson?/. nene zadny Pterson, ale Viking Classic. mam jeste Stanwell a ta se kouri jeste lip. jen skoda ze takovych dni jako bylo vcera je malo. Dnes bych mel prispevek do uplne jineho vlakna - cely den na HO.NO
Honza.manta Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Ne dnes, ale včera - setkání s Ricousem - moc příjemné, bohužel kráté, tak třeba jindy. Ještě jednou díky Ricousi!
Peta-Biker Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Právě teď Plzeň, kluci, já bych vám ten double tak přál .
svijanskymaz Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Trosku neskoro,ale 1.maja som travil v Ceskom Krumlove,absolutne uzasne 3 dni.Na rozlucku som si v army predajni kupil od velmi prijemneho pana kudlicku....Tak som sa s nou hral a ako inac,rozcesol som si prst na 5 stehov.Coz o to,ale potesili ma v Krumlovskej nemocnici.Boli prijemni,empaticki atd atd.fakt uplne v pohode.Hold mali na to talent....
Joe Lemonade Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 S chutí jsem se zasmál, když jsem si vzpomněl na svůj první příspěvek tady na fóru.
Almi Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 dnes ma potešil pokec zo šéfovou.navrhla mi vyššiu pozíciu vo firme
Micey Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Almi: Nad ní? Abych nebyl OT, mě těší, že jsem si koupil takový ty nechutný staročeský přepalovaný česnekový čipsy, že si je jako dám po obědě v kanclu, a nějak mi nechutnaj, tak je vyhodim. Budu dlouho žít!
ricous Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 V 6. 5. 2012 v 19:02, 'svijanskymaz' napsal: Coz o to,ale potesili ma v Krumlovskej nemocnici.Boli prijemni,empaticki atd atd.fakt uplne v pohode.Hold mali na to talent.... Jo jo, krumlovskou nemocnici taky znám - v roce povodní (2002, tušim) jsme se s kámošem cvakli na jezu u skály nad kempem ve Spolí, trochu mě loď přimáčkla na šutry a už jsem jel sanitou na majáky... Po dvou hodinách jsem podepsal reverz a v plavkách pajdal na taxika do kempu...
Rudykopalsson Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 V 7. 5. 2012 v 13:40, 'ricous' napsal: Jo jo, krumlovskou nemocnici taky znám - v roce povodní (2002, tušim) jsme se s kámošem cvakli na jezu u skály nad kempem ve Spolí, trochu mě loď přimáčkla na šutry a už jsem jel sanitou na majáky... Po dvou hodinách jsem podepsal reverz a v plavkách pajdal na taxika do kempu... když si tak zpětně vybavuji tvoje příspěvky, je malý zázrak, že jsi se dožil dospělosti:-)
Tommy_PP Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 SVK vs. USA 3:1 po prvej tretine....len tak dalej
nAscA Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Dobry hokej USA - SVK. Slovaci opet pekny hokej.
Doporučené příspěvky