Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska mi volal můj nově objevený hodinář, že mám na Samurajích vyměněnej ciferník. A když jsem se ho ptal, kolik si mám připravit korunek, takže prej nic, že za takovou maličkost nebude brát peníze :D

Odesláno
  V 2. 5. 2012 v 10:30, 'Horhe' napsal:

Dneska mi volal můj nově objevený hodinář, že mám na Samurajích vyměněnej ciferník. A když jsem se ho ptal, kolik si mám připravit korunek, takže prej nic, že za takovou maličkost nebude brát peníze :D

Tak si večer hezky užijte v ústřici, kluci :D

Odesláno
  V 4. 5. 2012 v 21:03, 'bohus76' napsal:

For Stepino .Pěkné hodinky a dobrá dýmka /Peterson?/.

nene zadny Pterson, ale Viking Classic.

mam jeste Stanwell a ta se kouri jeste lip. jen skoda ze takovych dni jako bylo vcera je malo.

Dnes bych mel prispevek do uplne jineho vlakna - cely den na HO.NO

Odesláno

Trosku neskoro,ale 1.maja som travil v Ceskom Krumlove,absolutne uzasne 3 dni.Na rozlucku som si v army predajni kupil od velmi prijemneho pana kudlicku....Tak som sa s nou hral a ako inac,rozcesol som si prst na 5 stehov.Coz o to,ale potesili ma v Krumlovskej nemocnici.Boli prijemni,empaticki atd atd.fakt uplne v pohode.Hold mali na to talent....

Odesláno

dnes ma potešil pokec zo šéfovou.

navrhla mi vyššiu pozíciu vo firme :cheers:

Odesláno

Almi: Nad ní?:)

Abych nebyl OT, mě těší, že jsem si koupil takový ty nechutný staročeský přepalovaný česnekový čipsy, že si je jako dám po obědě v kanclu, a nějak mi nechutnaj, tak je vyhodim. Budu dlouho žít!

Odesláno
  V 6. 5. 2012 v 19:02, 'svijanskymaz' napsal:

Coz o to,ale potesili ma v Krumlovskej nemocnici.Boli prijemni,empaticki atd atd.fakt uplne v pohode.Hold mali na to talent....

Jo jo, krumlovskou nemocnici taky znám - v roce povodní (2002, tušim) jsme se s kámošem cvakli na jezu u skály nad kempem ve Spolí, trochu mě loď přimáčkla na šutry a už jsem jel sanitou na majáky... Po dvou hodinách jsem podepsal reverz a v plavkách pajdal na taxika do kempu...
Odesláno
  V 7. 5. 2012 v 13:40, 'ricous' napsal:

Jo jo, krumlovskou nemocnici taky znám - v roce povodní (2002, tušim) jsme se s kámošem cvakli na jezu u skály nad kempem ve Spolí, trochu mě loď přimáčkla na šutry a už jsem jel sanitou na majáky... Po dvou hodinách jsem podepsal reverz a v plavkách pajdal na taxika do kempu...

když si tak zpětně vybavuji tvoje příspěvky, je malý zázrak, že jsi se dožil dospělosti:-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...