Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Lojza nedělal nic jiného,než se zastával svých chlapců,takže bych to neviděl tak,že to je jeho vina,ta prohra.Pan Vůjtek to holt nalajnoval lépe a chalani na ledě tomu dali fazonu.Naši pořád jeli se zataženou ručkou.Marné,je to sport.Zítra Vám chalani přeju s vodka rjebjatama kopec fortuny,bo vypadají nějak divně,hrají jako by to nebyli Rusové.Budu Slovensku fandit.Hawk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratulace za Moravu, zítra budu držet palce Vám i nám...:cheers:

Já jsem spokojen, když se dostaneme díky tomu "báječnému" systému za čtvrtfinále, pak je to při vyrovnanosti světového hokeje hodně o štěstí.

Stávalo při nás v minulosti, letos bylo na jiné střídačce. Je to jen sport...

Odkaz ke komentáři

No jo, no, stalo se. Ale za likvidaci Erata (bez puku!) měl jít Hudáček okamžitě ven.

to uz nerieš. Ja som móentálme nadraty Azaz a nie som schopný napísať normálny prispevok´lebó iPad furt opravuje co píšem a opravuje to sem tá k veci ale mostlly tóiprVuje tak že moje prispevky nemajú žiadny zmysel. Tak sa všetkým ospravedlnujemvopred ak som náhodou napísal miecóodveci ale cradost zvitazstva je velka a čr sa som vnímal vlastne ako finále lebo cesí hrajú parádny hokej´tak´ked sme vyhrali pó dlhom čase tak to je velka vec. Tedá aspoň podľa mna. Tak sa vopred ospravedlňujem. Ale fakt nechcem nikohourazit ani nič take len. Sa teším zem śe aj vyhrali a konečne aj slovensko po dlhom čase má dôvod na radost co sa týka športových výsledkov. Myslím že nás národ si konečne aspoň maly dôvod k radosti zaslúži.
Odkaz ke komentáři

To Mirek: Zavist :P

Ale vůbec, za to, co naši dneska předvedli, si finále nezasloží a se stejnou hrou by to proti Rusákům bylo hodně velký fiasko. A jestli si něco přeju fakt moc, tak aby Ivani na zlato nedosáhli, bohužel ta pravděpodobnost je hodně malá, ale třeba překvapíte. A ruku na srdce, naši na tomhle turnaji zahráli jedno dobrý utkání proti Švédům, toť vše, zbytek byla bída, utrpení, křeč a znouzecnost, až teda na Němce, ale to neberu. Jen doufám, že je tohle definitivní konec šišlavýho poláka.

Odkaz ke komentáři

No jo, no, stalo se. Ale za likvidaci Erata (bez puku!) měl jít Hudáček okamžitě ven.

Prucha mal dostat 5+ do konca. na rozdiel od Hudackovho zakroku ktory bol max. ak tak na hrane /podla mna bol zakrok cisty, i ked zlikvidoval Erata/ tam bol jasny umysel. Starosta bude zajtra chybat, a place tu niekto nad tym?

Este k Ivanovi_989 co teraz nasava: aby si chapal, prehrat so Slovenskom skutocne nie je mozne, je to vědecky i statisticky dokazano a dnesny vysledok na tom nie len ze nic nezmeni, on to dokonca potvrdzuje.

Ale precitaj si to triezvy, lebo teraz to nepochopis co scem tym metafórom povedat :)

Odkaz ke komentáři

Vyhral tym s vetsim nasazenim, gratulace. I vykon ve skupine proti Finsku a US se mi moc libil. Cesi zahrali dobre snad jen proti tomu Svedsku a dnes prvni tretinu.

Dle meho to dopadne takto: 1. Rusko, 2. SVK, 3. FIN, 4. CZE.

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

tak tak je to sport. dnes napr. Rusi valcovali na tankoch, uvidime ako sa zobudia zajtra, my len dufajme ze vstanu z postele lavou nohou. Papierovo maju navrch, ale su aj pod tlakom, ocakava sa od nich titul.

u nasho teamu by som vyzdvihol vyborne nastudovanie supera, a hlavne disciplinu na lade. Doteraz /historicky/ sme vzdy hrali priblbly hura system, co proti velmi takticky hrajucim superom /Cesko je ukazkovy priklad/ znamenalo asistovanu samovrazdu. Podla mna cechom to prehral ten rozculeny panko na striedacke, trvalo dve tretiny kym prestal penit a pokusil sa robit si svoju robotu /nehovorim ze si ju robil, ale aspon stichol a tvaril sa ze premysla/, co uz bolo neskoro. Mne to prislo ze k tomu zapasu pristupil vyslovene lahkovazne, co je trestuhodne vzhladom na to o co sa hralo. Podla mna nie Kanada ale toto bol skutocny Vujtkov koncert. Drzim palce na finov.

Uplne ma dorazil Hadamczyk tym, ze sa pytal Nedveda, kedy ma odvolat brankara- v jednom zabere to bolo vidiet- asi 2:50 do konca. Myslim, ze sme ich porazili jejich hokejom. Ale samozrejme v nasom podani je to beton. Kazdopadne Rusov uz asi nedame, ale neva. Vujtek klobuk dole, ako zlozil muzstvo- vzdy potiahne niekto druhy
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...