Gustaf Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Zdolal jsem na biku kopec, který jsem loni nevyšlápl ani ze třetiny že by Vlčák??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Ne ne, ten jsem ještě nezkoušel ale kopec z ML do Holubína.. večer se můžu postnout profil kopce.. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 jj,klidne ho sem hod, aspon bude dalsi inspirace na vylet. V ML uz mam taky vytipovanej okruh, se zajizdkou na Dylen,tak doufam, ze to klapne. Jinak Vlcak je taky pecka, slapat ho nahoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Rozhodně doporučuji projet se kolem Kosáku, je to příjemní sic dost cyklistů ale klídek pohodová jízda hezký prostředí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 (upraveno) ten tece kolem Gutsteina,ne? Jestli se teda nepletu. Mas pravdu, tam je krasna priroda... Upraveno 21. května 2012 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Nene, to bude jiný potok My jezdíme z Michalových hor a u Pavlovic se vlévá do Mže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 už je to sice ze soboty , ale dnes mě těší, že se můžu v pohodě opřít a za měsíc se bude pokračovat dál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 zrno-ty krávo,ty si šílenec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Proc tam mas Stanley cup? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 (upraveno) Ano jsem :-) to jsi vystihl uplně přesně :-D ale když už tak už pořádně. Nadruhou stranu, když si dam kočili nikdo o kerkach nemusí nic vědět :-) Yakuza to má promyšlený :-D Dan: to je tradiční bubínek co používaj geishy, ale chvíli mi trvalo než jsem zjistil že to nejni velká špulka :-D Upraveno 21. května 2012 uživatelem zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Aha, omlouvam se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Nene, to bude jiný potok My jezdíme z Michalových hor a u Pavlovic se vlévá do Mže Máš pravdu, juknul jsem do mapy. Ten kolem Konstantinek a Gutsteina se jmenuje Hadovka. Každopádně podél Kosového potoka jsem jel na Třebel a je to opravdu hezká projížďka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Publikováno Dnes, 14:02jacob, na 21.květen.2012 - 13:51, řekl: Já jsem Ti nikdy neřekl ani nepsal, jaké mám rodinné vztahy s Longem a pochybuji, že Ti to řekl on. Táta se tebou chlubí 1) http://forum.chronom...post__p__614671 2) http://forum.chronom...post__p__622420 3) http://forum.chronom...post__p__459282 Příspěvek byl editován lolohh: Dnes, 14:04 Mě tedy udělal radost a to velikou LOLOHH. Asi mě chce zbalit, že si pročítá všechny mé příspěvky, ale klucí kdo kdo mě znáte zavolejte mu prosím, že to že jsem se znal s jeho přítelkyní neznamená že budu mít něco i s ním. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 (upraveno) už je to sice ze soboty , ale dnes mě těší, že se můžu v pohodě opřít a za měsíc se bude pokračovat dál :-) Cool, líbí se mi, že v tom máš koncept. Určitě si začínal tím tribalem na ruce, ale dál jedeš Japan...Já mám jenom jednu haida kérku, ale rád bych pokračoval dále v jiném stylu. Ale čím jsem starší, tím větší jsem srab. Tak snad aspoň ty děcka si nechám pod kůži někam zapsat... edit: těším se na výsledné foto Upraveno 21. května 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Dnes mne potěšila manželka, jsem na ní pyšný. Byla dávat krev a už má bronzovou plaketu !!!! A včera jsem s ní a dětma byl na DM party ( Drogerie Markt ) a hráli tam Tap Tap . Hned jsem si koupil CD, jsou výborní !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 jj,klidne ho sem hod, aspon bude dalsi inspirace na vylet. V ML uz mam taky vytipovanej okruh, se zajizdkou na Dylen,tak doufam, ze to klapne. Jinak Vlcak je taky pecka, slapat ho nahoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Ze se dnes na me v lekarne porad divala a obcas i usmala sikovna lekarnice:-).Jen mi vrta hlavou proc,protoze to bylo hodne okate a to se mi teda moc nestava...jestli se zname,nebo jsem mel neco na ksichtu...kdo vi,treba se tu ukaze a prozradi mi to:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Ze se dnes na me v lekarne porad divala a obcas i usmala sikovna lekarnice:-).Jen mi vrta hlavou proc,protoze to bylo hodne okate a to se mi teda moc nestava...jestli se zname,nebo jsem mel neco na ksichtu...kdo vi,treba se tu ukaze a prozradi mi to:-). žeby holuba??????????????????, ale jinak Ti to přeju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 žeby holuba??????????????????, ale jinak Ti to přeju Vidíě,možná jsem měl posrané tričko,to mě nenapadlo:-).Jinak ale opravdu nevím,to už se mi dlouho nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 už je to sice ze soboty , ale dnes mě těší, že se můžu v pohodě opřít a za měsíc se bude pokračovat dál :-) ...chvilu som myslel ze to je nieco od Muchu malicky este mas? ci uz si z tych co plavu do kruhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky