FrantisekH Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Nezávazná nabídka práce od někoho kdo zná a dokáže, nejen finančně, ocenit moje kvality Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 po tyzdni komunikacie s colnicou(vzdali to, a poslali bez DPH, nechceli prijat doklad z PayPal, kde bola adresa predajcu po japonsky) mi dnes prislo 13 CD METALLICA Japan Version Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Nezávazná nabídka práce od někoho kdo zná a dokáže, nejen finančně, ocenit moje kvality to byla rychlost:-) no držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 to byla rychlost:-) no držím palce! ono je to v oboru ve kterém pracuju teď.. nevim jestli ale v něm chci zustat..každopádně jako přestupní stanice to nebude špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 ono je to v oboru ve kterém pracuju teď.. nevim jestli ale v něm chci zustat..každopádně jako přestupní stanice to nebude špatný Gratuluji, vzal jsi to hopem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Úspěšná zkouška z jednoho zk...nyho předmětu je doma;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Fungl nové Archimede pilot z chronoshopu na ruce kolegy. Konečně má v blízkém okolí v práci někdo pěkný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Vyhranej golfovej mač. Po dlooouhý době. A ještě na těžkým hřišti. A ještě za deště :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 po tyzdni komunikacie s colnicou(vzdali to, a poslali bez DPH, nechceli prijat doklad z PayPal, kde bola adresa predajcu po japonsky) mi dnes prislo 13 CD METALLICA Japan Version Japonský verze jsou vždycky super - bohatší booklety, speciální bonusy, ... šikmovočkové jsou metalem posedlí. Takže závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Valis - on ví proč Bert a dorostenka - oni vědí proč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Snad poprve v životě jsem byl v bazaru a koupil za 1700,- málo použivaný presovar Gaggia. Kafe dělá výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Gaggia je super,dobrej kauf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 "Položil to v tunelu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Potěšilo mě že po "pár kapkách" zase vzpamatovala tráva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 po tyzdni komunikacie s colnicou(vzdali to, a poslali bez DPH, nechceli prijat doklad z PayPal, kde bola adresa predajcu po japonsky) mi dnes prislo 13 CD METALLICA Japan Version dost dobre veduci - ako tu uz zaznelo, japonske vydania a reedicie su iny level. daj tip kde si to kupil - tusim som uz dlho nekupoval nejake audionosiče a mam slinu to zmenit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 iOffer.com cca. 70$ s postovnym na Slovensko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Tak az su prave tak gratulujem dvojnasobne :-):-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 myslis, ze su fake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 myslis, ze su fake? to rozhodně nééé, celej ten kšeft řídí a vlastní nějakej lidumil proto tak nízké ceny za originál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Ostatně sám v dotazech pod produktem přiznává, že to je čínská replika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky