Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

nu, když jsem se minulý pátek vrátil z dovolené měl jsem +5 kg, a dneska? a dneska už jsou zase fuč

gratuluju..bych potřeboval tak -10.. :)

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

..ty se musíš hrozně nudit..:D:D

To bude ňákej ten metrouš :D

(a ano, závist se mnou cloumá, už jsem uvažoval, že s "tím něco udělám", ale původní stav nedosáhnu ani náhodou..)

Odesláno

no je pravda, že dneska už to tak nějak zvlášť neřešim...jen si hlídam nějakých 85+-

Tých 85-88 si strážim cca 30 rokov, aj tak mi to nepomáha. Tam kde by som nechcel - pribúda a kde by som chcel, ani za svet. :mad:

Odesláno

Slunej den a návštěva kámoše, kterej opejkal maso a měl naražený soudek :smile_anim: Říkal, hele Afri, tebe zajímaj ty hodinky, děda byl u letectva, nějáký ti dám a zmizel ve sklepě" Jsem čekal zase nějákou chujovinu např. s digitálkama od vietnamců, to mi občas dělají, ale asi po půl hodině donesl tento skvost :oneeyed02: Jsem si sednul na p...l a vynadal mu, jak to s Béčkama zachází, že by děda nebyl moc rád. Ani nevěděl co má doma, samozřejmě jsem odmítnul, vysvětlil mu jaká je Breitling značka ve světě hodinek pecka a už je má doma ve skříňce. Uvažuje o renovaci, prachy na to má, ale možná si je i nechá ve stavu v jakým jsou, jako památku na dědu :notworthy: A tak to má být :cheers:

post-364-003817600 1343502258.jpg

Odesláno

Potesilo mne opakovani koncertu k Waldovym 70. I kdyz obvykle posloucham jine interprety, toto je hodne prijemne a k tomu rum. . . . . .

A rozrbrečel ses u toho? Bo tu kolují zvěsti na foru, že jeden člen tustela se na jednom koncertě rozbulel. Nevím, kdo to byl, ale musí to být debil měkkosrdcatý.

Odesláno

Slunej den a návštěva kámoše, kterej opejkal maso a měl naražený soudek :smile_anim: Říkal, hele Afri, tebe zajímaj ty hodinky, děda byl u letectva, nějáký ti dám a zmizel ve sklepě" Jsem čekal zase nějákou chujovinu např. s digitálkama od vietnamců, to mi občas dělají, ale asi po půl hodině donesl tento skvost :oneeyed02: Jsem si sednul na p...l a vynadal mu, jak to s Béčkama zachází, že by děda nebyl moc rád. Ani nevěděl co má doma, samozřejmě jsem odmítnul, vysvětlil mu jaká je Breitling značka ve světě hodinek pecka a už je má doma ve skříňce. Uvažuje o renovaci, prachy na to má, ale možná si je i nechá ve stavu v jakým jsou, jako památku na dědu :notworthy: A tak to má být :cheers:

Ty bláho........ Posted Image

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...