tombed Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 suprtrupr zahájení, ani řezat ruku si nikdo nemusel... na tom koncertě to byl zkrat, on za to nemohl, však ho pořadatelé vyvedli bo rušil produkci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 nu, když jsem se minulý pátek vrátil z dovolené měl jsem +5 kg, a dneska? a dneska už jsou zase fuč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 (upraveno) nu, když jsem se minulý pátek vrátil z dovolené měl jsem +5 kg, a dneska? a dneska už jsou zase fuč gratuluju..bych potřeboval tak -10.. Upraveno 28. července 2012 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Ja bych potreboval tak +10kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Ja bych potreboval tak +10kg ..ty se musíš hrozně nudit..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 ..ty se musíš hrozně nudit..:D To bude ňákej ten metrouš (a ano, závist se mnou cloumá, už jsem uvažoval, že s "tím něco udělám", ale původní stav nedosáhnu ani náhodou..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 gratuluju..bych potřeboval tak -10.. no je pravda, že dneska už to tak nějak zvlášť neřešim...jen si hlídam nějakých 85+- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 ..ty se musíš hrozně nudit..:D V nemocnici jsem 5 zhubnul, ted budu dva mesice 5 krat tydne makat, at se dostanu zpet na 89 A ano, nudim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 no je pravda, že dneska už to tak nějak zvlášť neřešim...jen si hlídam nějakých 85+- Tých 85-88 si strážim cca 30 rokov, aj tak mi to nepomáha. Tam kde by som nechcel - pribúda a kde by som chcel, ani za svet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 vcerejsi prvni hra na hristi v teto sezone a rovnou s vitezstvim v turnaji na ypsilonce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 začínám dva týdny dovolené :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oloušek Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 http://photowatches.eu/albums/kibi/_ostatni/osobni/20120727pulmaraton/normal_DSCN8571.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Potesilo mne ze Olousek ma rozum a uz se tady moc neukazuje. . . . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 (upraveno) Ukazuje své půvaby a smysl pro fair play. Upraveno 28. července 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Sluková/Kolocová první dnešní výhra co jsem viděl a to čumím od rána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 kýbl má opravdu fkus nebo novej fotošop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Potesilo mne opakovani koncertu k Waldovym 70. I kdyz obvykle posloucham jine interprety, toto je hodne prijemne a k tomu rum. . . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Slunej den a návštěva kámoše, kterej opejkal maso a měl naražený soudek Říkal, hele Afri, tebe zajímaj ty hodinky, děda byl u letectva, nějáký ti dám a zmizel ve sklepě" Jsem čekal zase nějákou chujovinu např. s digitálkama od vietnamců, to mi občas dělají, ale asi po půl hodině donesl tento skvost Jsem si sednul na p...l a vynadal mu, jak to s Béčkama zachází, že by děda nebyl moc rád. Ani nevěděl co má doma, samozřejmě jsem odmítnul, vysvětlil mu jaká je Breitling značka ve světě hodinek pecka a už je má doma ve skříňce. Uvažuje o renovaci, prachy na to má, ale možná si je i nechá ve stavu v jakým jsou, jako památku na dědu A tak to má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Potesilo mne opakovani koncertu k Waldovym 70. I kdyz obvykle posloucham jine interprety, toto je hodne prijemne a k tomu rum. . . . . . A rozrbrečel ses u toho? Bo tu kolují zvěsti na foru, že jeden člen tustela se na jednom koncertě rozbulel. Nevím, kdo to byl, ale musí to být debil měkkosrdcatý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Slunej den a návštěva kámoše, kterej opejkal maso a měl naražený soudek Říkal, hele Afri, tebe zajímaj ty hodinky, děda byl u letectva, nějáký ti dám a zmizel ve sklepě" Jsem čekal zase nějákou chujovinu např. s digitálkama od vietnamců, to mi občas dělají, ale asi po půl hodině donesl tento skvost Jsem si sednul na p...l a vynadal mu, jak to s Béčkama zachází, že by děda nebyl moc rád. Ani nevěděl co má doma, samozřejmě jsem odmítnul, vysvětlil mu jaká je Breitling značka ve světě hodinek pecka a už je má doma ve skříňce. Uvažuje o renovaci, prachy na to má, ale možná si je i nechá ve stavu v jakým jsou, jako památku na dědu A tak to má být Ty bláho........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky