nAscA Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Tak s tim naprosto souhlasim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Potěšilo mě todleto (pohladilo to můj smysl pro sociální spravedlnost:)) - a naštvalo mě, že u nás by to asi takhle nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 No dikybohu by to u nás takhle nebylo. USA (a Rusko) je policejní stát, věř mi, že v takovém bys žít nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Potěšilo mě todleto (pohladilo to můj smysl pro sociální spravedlnost:)) - a naštvalo mě, že u nás by to asi takhle nebylo. dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) JayDoll: Jo, dám přednost "policejnímu státu" s jasně nastavenejma pravidlama fungujícíma pro všechny (dobře, kapku utopie, ale furt je tomu blíž USA, než ČR), než neorganizovanýmu bordelu, kde je si někdo rovnej, jinej rovnější a jinej nejrovnější. Ale vim, že tydlety protiamerický nálady jsou furt moderní. EDIT: V USA jsem moc dlouhou dobu nestrávil, ale žít bych tam, zdá se, chtěl. Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 No dikybohu by to u nás takhle nebylo. USA (a Rusko) je policejní stát, věř mi, že v takovém bys žít nechtěl Jayi, nejakej priklad, co je resp. by bylo v USA pro tebe z tohoto pohledu neprijatelny? Jinak, nevim, jak moc to ma daleko, ale proti CR, SR pri prijde i Nemecko jako policeni stat. Ale nerikam, ze je to spatne. Kazdopadne, tady se s tim taky nes.ou.. Porusis zakon, resej te.. at jses kdo chces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 že dorazila nová vinotéka, tak jen nechat zabudovat... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Krásný rozdíl mezi chováním newyorských policajtů k arogantnímu floutkovi (který jen přejel nohu) a chováním českých policajtů k mazánkovi, který srazil babu a ujížděl.Policejní stát je, Jayi, něco úplně jiného než důsledný a tvrdý policajt na ulici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Mám rád, když zavolám městský na spratky co si nevážej cizího majetku a cosi demolujou a milí policisté ani nevylezou z auta páč by dostali na kokos. Viva la policejní stát ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Krásný rozdíl mezi chováním newyorských policajtů k arogantnímu floutkovi (který jen přejel nohu) a chováním českých policajtů k mazánkovi, který srazil babu a ujížděl.Policejní stát je, Jayi, něco úplně jiného než důsledný a tvrdý policajt na ulici... Když v USA řekneš, že jsi policajt, tak jsi uctiván, respektován, obdivován... Když to samé uděláš u nás v ČR, tak jsi terčem posměchu.... True story Je to sice staršího data, ale tohle jste slyšeli ? To je aspoň vedoucí a bude se robit a bude se robit... KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Krásný rozdíl mezi chováním newyorských policajtů k arogantnímu floutkovi (který jen přejel nohu) a chováním českých policajtů k mazánkovi, který srazil babu a ujížděl.Policejní stát je, Jayi, něco úplně jiného než důsledný a tvrdý policajt na ulici...Já na tom videu neviděl nic jinýho, než namachrovanýho blbečka v uniformě co schválně leze někomu před auto a když se ten člověk rozjede, tak okamžitě zneužije všech svých pravomocí aby mu mohl ukázat, kdo je tady pánem. Takhle to prostě funguje, když je někde policejní stát.Existují i normálnější země. V USA bych žít nechtěl, už proto, že když uděláte nějaký malý přestupek na silnici, tak se podíváte do hlavně revolveru. Většina zdejších pacifistů by na to asi neměla žaludek a po první takové zkušenosti by emigrovala zpět do ČR. Takováhle situace se dá řešit i jinak, bez ohledu na to, jestli je to kluk za volantem Ferrari nebo mamina s dítětem. Mimochodem, kdyby tohle udělala ta mamina, skončí v poutech na zemi a zlámou jí žebra před jejím dítětem, to vám taky příjde jako sociální spravedlnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Che, umis pobavit, frikuline... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) Jay: Jako fakt? Já na tom videu teda viděl chlápka parkujícího na zákazu zastavení, kterej, když mu policajt, dělající svojí práci, chce dát pokutu, přejede nohu. A řešil to (ten policajt) myslím, celkem v klidu. Stát mi na noze auto, asi jsem kapku nervóznější. Co měl dělat? Mávnout rukou a nechat ho ujet..? Ale stejnak si určitě jenom děláš pr.del:) Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Co měl dělat? Mávnout rukou a nechat ho ujetNo jasně, fláknout ostentativně o zem pokutovým bločkem a říct nahlas "to jsem ale kokot, že dělám tuhle práci" a jít v klidu domů za svojí vyžranou manželkou, která potřebuje uvařit fiš-en-čips a kůkís Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Já na tom videu neviděl nic jinýho, než namachrovanýho blbečka v uniformě co schválně leze někomu před auto a když se ten člověk rozjede, tak okamžitě zneužije všech svých pravomocí aby mu mohl ukázat, kdo je tady pánem. Takhle to prostě funguje, když je někde policejní stát.Existují i normálnější země. V USA bych žít nechtěl, už proto, že když uděláte nějaký malý přestupek na silnici, tak se podíváte do hlavně revolveru. Většina zdejších pacifistů by na to asi neměla žaludek a po první takové zkušenosti by emigrovala zpět do ČR. Takováhle situace se dá řešit i jinak, bez ohledu na to, jestli je to kluk za volantem Ferrari nebo mamina s dítětem. Mimochodem, kdyby tohle udělala ta mamina, skončí v poutech na zemi a zlámou jí žebra před jejím dítětem, to vám taky příjde jako sociální spravedlnost? Já jsem asi viděl jiné video:-).Já viděl to,co ostatní,čili mladého fráju,co se nechtěl otravovat s policajtem a řekl,že až mu něco dojde domů,tak to pak zamázne.Podle mě,by se normální člověk (třeba já:-)) zachoval takto:jelikož bych viděl,že stojí hned u mého auta a navíc čelem k mému autu,zeptal bych se,co se děje,jestli jsem něco udělal a až pak bych se opovážil odjet,jiné řešení já osobně nemám.Nehledě na to,že ja viděl,že nasednul do auta,tak přikročil trochu před auto,což ho opět nezastavilo a reakce pak byla na jedničku.Nevím,jak by se líbilo tobě,kdyby ti někdo (po asi 2 upozorněních ať stojí) přejel nohu...Ale fakt mi přijde,žes viděl jiné video:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) Tady by pomohlo tlení. Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 jak by se líbilo tobě,kdyby ti někdo (po asi 2 upozorněních ať stojí) přejel nohu...Ale fakt mi přijde,žes viděl jiné video:-)Irrelevantní otázka, to je jako bych se tě zeptal, jak by se ti líbilo dělat himalájského pastevce ovcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 A jinak né potěšilo,ale rozesmálo a zároveň zklamalo,že Šlégr,kterého jsem měl velice rád jako hokejistu,se zaručil za Ratha,že je nevinný a plně za ním stojí a bude ho podporovat.Samozřejmě,že rozuzlení nikdo neví,ale dost bych se divil,kdyby to bylo jinak,jak si všichni myslí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Irrelevantní otázka, to je jako bych se tě zeptal, jak by se ti líbilo dělat himalájského pastevce ovcí Ty si neumíš představit,že ti někdo přejede nohu,jak to asi může bolet?Já nikdy nebyl jak v himalájích,tak ani v kontaktu s ovcema a už vůbec nedělal pastevce,za to ty ses už asi s automobilem a s bolestí nohy setkal,hm:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Já nikdy nerozdával pokuty za parkování a i kdyby, tak nelezu nohou pod kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky