Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

V rámci dvou let je to jedno, po dvou letech se to přepíná do režimu doživotní záruky, ve který buď výrobek máš zaregistrovanej

nebo nemáš. Registrace platí jen pro prvního majitele. Sluchátka vymění každýmu, ale ten bez registrace zaplatí za výměnu 300 a ten s ní jen 50 ... Taky je v obchodech velký cenový rozdíl, mezi sluchátkama s reg kódem a s těma bez něj ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem si jistý, jestli to patří sem, protože TO něco, má dvě části.

+ Jsem dnes zjistitl, že ten "škrábanec" na Longines Legend Diver není škrábanec. :D

- Blbý je, že se ten "škrábanec" posunul o pár milimetrů jinam, takže je to chlup na vnitřní straně safíru. :(

Soudruzi v Švajcu udělali někde chybu a já mám bordel v hodinkách. Skvělý na tom je, že tu teď asi není u koho uplatnit mezinárodní záruku, když šel výhradní dovozce do kytek a já mám hodinky od AD z ciziny.

Odkaz ke komentáři

Nejsem si jistý, jestli to patří sem, protože TO něco, má dvě části.

+ Jsem dnes zjistitl, že ten "škrábanec" na Longines Legend Diver není škrábanec. :D

- Blbý je, že se ten "škrábanec" posunul o pár milimetrů jinam, takže je to chlup na vnitřní straně safíru. :(

Soudruzi v Švajcu udělali někde chybu a já mám bordel v hodinkách. Skvělý na tom je, že tu teď asi není u koho uplatnit mezinárodní záruku, když šel výhradní dovozce do kytek a já mám hodinky od AD z ciziny.

Řekni mechanovi, ať ti je odchlupí :)
Odkaz ke komentáři

Jo takhle... pak už zebjvá jen napsat Londžýnům a poptat se jich, kdo pro ně zařizuje záruční servis v Česku, případně je zabalit a poslat přímo do fabriky, kde ti je zprasili. To bych se na celou záruku vyprd.

Je to dilema. Ale pořád lepší než škráblej safír. Proto jsem to nakonec dal sem. :)

Odkaz ke komentáři

Aleš Loprais, zrovna sleduji live timing z Dakaru a na 99% vyhrál tuto pouštní etapu, to je proti Kamazům super výkon!!! :notworthy:

PS: pokud chcete na odkaz, tak si v něm místo 3 hvězdiček musíte doplnit a.s.s. bez těch teček, jazykový filtr to nechce pustit...:)

Odkaz ke komentáři

Aleš Loprais, zrovna sleduji live timing z Dakaru a na 99% vyhrál tuto pouštní etapu, to je proti Kamazům super výkon!!! :notworthy:

PS: pokud chcete na odkaz, tak si v něm místo 3 hvězdiček musíte doplnit a.s.s. bez těch teček, jazykový filtr to nechce pustit...:)

Mňa tiež potešilo, že som v Lopraisovom tíme našiel spolužiaka Jara.
Odkaz ke komentáři

Za to bude určitě spravedlivý, až si je tam někdo koupí a oni ho vyfuckujou s tim, že si to strhnul on sám ... :sad01_anim:

Ale houby. To, ze je to odtrzene si kazdy hned vsimne ;) Takze to Tesco proda akorat bez te zaruky a se slevou ;) (alespon s timto pocitem jsem to od toho odtrhnul - a ani to nebylo hned z tech prvnich nahore).

Odkaz ke komentáři

potěšil mě rozhovor s oceněným grafikem/animátorem uvnitř článku, na kterej bylo odkazováno tady v zápatí chronomagu.

"..snažit se přemýšlet o účelu toho, co dělám, a dělat věci nejen nejlíp, jak umím, ale i jak nejlíp mohu. A když uznám, že něco lze udělat líp, pak je prostě nutný to tak udělat. .."

když takhle mluví člověk, kterej za svou práci dostal prestižní cenu, tak to sedí. a potěší to.

http://www.designportal.cz/motion_design/best-red-dot-skakala.html#utm_medium=rotor&utm_source=Chronomag.cz&utm_campaign=best-red-dot-skakala.htm

Odkaz ke komentáři

Mě dneska potěšilo, že jsem zjistil, že jsem opravdu rozumný, když jsem se rozhodl, že Hekyho Stowy prostě nepotřebuju. I když se mi hrozně líbí.

Ty hajzle, já se na ně schválně nedíval, vlastně jsem dělal, že jsem si toho vlákna ani nevšim a ty to vpálíš tady...

Teď zas budu muset podstoupit lobotomii.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Ty hajzle, já se na ně schválně nedíval, vlastně jsem dělal, že jsem si toho vlákna ani nevšim a ty to vpálíš tady...

Teď zas budu muset podstoupit lobotomii.

viz tu :suicide_anim:

Edit: ale zatím sám sobě odolávám

Upraveno uživatelem lolohh
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...