Ctirad13 Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Coldplay Taky a moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 jsem náhodou zjistil, že rock point má a voskuje Fjällräven, tak jsem si tam nechal přemáznout svoji starou letní Nordli. Nejenže zdarama, ale ještě jsem dotal novej vosk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Příjemně strávený den na Zahradě Čech v Litoměřicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 53% domácí meruňkovice a stále vidím, stále vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Že mi Seiko Spirit, který jsem šteloval naposled někdy před 24/8 do včera udělaly + necelou vteřinu... Někdy na ruce, někdy ve winderu někdy jen tak položený. Kucí japonský to prostě uměj, nemůžu si pomoct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Ne ze by me to tesilo,ale spis se tesim na reakce divaku dnes v Praze na to,kdyz jim jejich hvezdy z NHL nenastoupi,protoze nemaji vyrizene transfer karty a je mozne,ze hraci z NHL nebudou moct hrat.Samozrejme chci,aby hrat mohli,ale reakce lidi na danou situaci by mohla byt taky zajimava a ludu by to brali jako hodne velky podvod,protoze o nejakych transfer kartach nebyla nikde ani zminka.O kartach se mluvi az dnes,az je arena vyprodana.a ja bych se opravdu vubec nedivil,kdyby nenastoupili.kazdopadne se na zapas hodne tesim,at uz to dopadne jakkoliv,protoze zajimave to bude tak ci tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Za tři tejdny se stěhujem do opravenýho baráku.Po půl roce se zedníkama doma a po půl roce bydlení na chalupě návrat domů.Já se těším jak malej Jarda.Vířivka na terase je jen třešnička na dortu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 (upraveno) Za tři tejdny se stěhujem do opravenýho baráku.Po půl roce se zedníkama doma a po půl roce bydlení na chalupě návrat domů.Já se těším jak malej Jarda.Vířivka na terase je jen třešnička na dortu citace z rolex vlakna Docela zajímavý názor dlouholetého vlastníka Subů na otázku zda by si je koupil také i nyní The stainless steel Sub should not cost over $2,000 max - in my opinion, any watch that costs the $6,000 to $7,000+ that a new Rolex does better be made of solid gold or have diamonds on it or something! I mean, let's face it - the only reason a Rolex commands these prices is because of all the drug dealers and hot tub commandos that over the years have turned what was once considered the ultimate tool watch into a fashion accessory.Zdroj: WUStakze s virivkou na terase jsi idealni kandidat na keramicky suby Upraveno 19. září 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 53% domácí meruňkovice a stále vidím, stále vidím 51% domácí trnkové kapky a taky vidím, taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Fotky z vikendovejch zavodu. Konecne se podarilo urvat vitezstvi ve dvou kategoriich a nalezite jsem se u toho zasmal, takze asi na dvou fotkach pro jednou nevypadam jako debil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 sibiř-na ty jsem kandidát i bez vířivky,ale všechno má svůj čas :)Na druhou stranu jsem rád,že mám do smrti s bydlením pokoj a doufám,že už nikdy nebudu znova platit takový dardy,který mám za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 ...... už nikdy nebudu znova platit takový dardy,který mám za sebou Čím topíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 (upraveno) online report : ... p o s l e d n í 4 /slovy čtyři/ lahve vodky russkij standard v regálu... .. montemar, freistadt, austria, europe Upraveno 19. září 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 (upraveno) ... Upraveno 19. září 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 A mne by zajímalo, zda ten striktní zákaz platí i v restauraci Poslanecké sněmovny. Není zde nějaký poslanec?.Dnes jsem našel odpověď: Poslanci na suchu ? chaos ve sněmovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Dnes jsem našel odpověď: Poslanci na suchu ? chaos ve sněmovně No,podle toho co říkala Karolína Peake v Hyde parku tam neíšou úplně pravdu,pokud si dobře pamatuju.Peake pravila,že ten bufet nejblíž sněmovny,tak tam že prohibice platí,ale jelikož jich tam mají mnohem víc,tak ty,co už jsou od sněmovny dál,tak tam už prohibice neplatí a nalívat se může. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Čím topíš?Myslel jsem ucty za rekonstrukci.Jinak topim plynem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Před měsícem a půl jsem se odhodlal jít po 20ti letech k zubaři,protože už to bylo nevyhnutelné.Momentálně mám za sebou 10 návštěv a už mě jich čeká jen 2,nebo 3,ale hlavně,konečně se můžu smát s otevřenou pusou,což mě velmi,ale velmi potěšilo a dodalo zase kapku sebevědomí:-).Sice bych za investované peníze měl solidní hodinky,ale v tomto případě jsem rád,že jsem je za toho zubaře dal,jsem opravdu nadšen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Před měsícem a půl jsem se odhodlal jít po 20ti letech k zubaři,protože už to bylo nevyhnutelné.Momentálně mám za sebou 10 návštěv a už mě jich čeká jen 2,nebo 3,ale hlavně,konečně se můžu smát s otevřenou pusou,což mě velmi,ale velmi potěšilo a dodalo zase kapku sebevědomí:-).Sice bych za investované peníze měl solidní hodinky,ale v tomto případě jsem rád,že jsem je za toho zubaře dal,jsem opravdu nadšen.Upřímně gratuluji, taky mě to opět čeká (naštěstí první várka proběhla vloni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Upřímně gratuluji, taky mě to opět čeká (naštěstí první várka proběhla vloni) Já tím,že jsem 20 let nebyl,tak jsem vůbec nevěděl,jak to funguje,jak to bolí,nebo nebolí při umrtvení a navíc,moje máti,když jsem byl malý,vždycky došla od zubaře a říkala,jak to bylo hrozné,že omdlela,že brečela bolestí a podobně.to se mi nějak v tom dětství zahryzlo a nebýt ulomeného zubu v zadu,který bolel jak čert,neodvážil bych se.Ale po první návštěvě,kdy už jsem pak věděl,že injekce je takřka všemocná,tak už mi teď ani nevadí tam chodit,pritom ještě před měsícem a půl jsem jen při přdstavě,že jsem u zubaře,omdlíval a radši bych šel na další operaci páteře,než k zubaři,takže pro mě je to opravdu hrdinský výkon:-).Tím chci říct,že dnes už se prostě není čeho bát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky