Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

V půl třetí jsem odjížděl z práce. Před chvílí (17:30) mi volal šéf, že na firmu přinesla nějaká slečna mou peněženku, která mi zřejmě vypadla na parkovišti u celkem frekventované silnice. Bylo v ní cca 7k, platební karty, karta pojištěnce, vizitky atd. Mám krásný den při myšlence na to, že dobří lidé ještě žijí...

Tak to potěšilo i mně. Jednak kvůli tobě, že jsi měl kliku jako sviňa a druhak kvůli slečně - že dobrý člověk ještě žije. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje jedenáctiměsíční dcerka seděla na koberci pod gaučem a měla v puse konektor od nabíječky na mobil, kerej mám připojenej v kompu...najednou se mi na monitoru objevila hláška: "Nalezen nový hardware" a pak "Nový hardware nebyl rozpoznán"...no to mě poser gora.gif<br style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 17px;">

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Moje jedenáctiměsíční dcerka seděla na koberci pod gaučem a měla v puse konektor od nabíječky na mobil, kerej mám připojenej v kompu...najednou se mi na monitoru objevila hláška: "Nalezen nový hardware" a pak "Nový hardware nebyl rozpoznán"...no to mě poser

ty to vedeš:-) nemá i novej účes?post-13550-066230300 1362426118.jpg

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odkaz ke komentáři

V půl třetí jsem odjížděl z práce. Před chvílí (17:30) mi volal šéf, že na firmu přinesla nějaká slečna mou peněženku, která mi zřejmě vypadla na parkovišti u celkem frekventované silnice. Bylo v ní cca 7k, platební karty, karta pojištěnce, vizitky atd. Mám krásný den při myšlence na to, že dobří lidé ještě žijí...

Podarilo sa mi vypátrať majiteľa zabudnutého mobilu, potom ho odoslať vlakom majiteľovi a večer sa nakoniec dostavil sám s kapsou plnou domáceho červeného.

To se moc hezky čte.

Známénu se takhle po pěti dnech vrátila poloprofi zrcadlovka zanechaná v parku na lavičce. Akorát to teda bylo před 13 lety v Norsku.

Odkaz ke komentáři

Je pravda, že já jsem si takhle během víkendu nechal v Písku telefon na střeše auta a samozřejmě ho někde během jízdy ztratil. Když jsem dojel v neděli večer domů, tak jsem měl na záznamníku vzkaz(číslo bylo v mobilu označené "domů") s telefonním číslem od nálezce. Tak jsem si dal trasu Praha/Písek/Praha ještě jednou a neboť nálezce byla žena, tak s láhví dobrého dámského pití. Zazvonil jsem a v přízemí se otevřelo okno a z něj se vysunula ruka s telefonem - tak jsem si ho vzal a vsunul tam tu lahev a potom jsme si oba poděkovali. Dodnes na to vzpomínám - jméno si už nepamatuji a paní jsem neviděl, jen ruku, ale hezká vzpomínka.

Odkaz ke komentáři

V pondělí jsem objednal v anglii pro sebe a kámoše nějaké strapy...a dneska mi je asistentka dopoledne předala :)

...když si vezmu, že jsem v sobotu posílal na slovensko 5 smutečních oznámení a ani jedno k dnešnímu dni nedorazilo...a to chtějí měřit rychlost v okolí pošt...

Odkaz ke komentáři

Že jsem zpět mezi Vámi :smile_anim: Pěkně jsem si odpočinul, zároveň si příjemně zalyžoval, ovšem v extrémních bolestech, kvůli kterým jsem zrušil i všechny pěší výstupy, ale jelikož byl i nejvyšší lavinový stupeň celý týden, tak jsem snad asi ani o moc nepříšel. No a zítra hloubková kontrola na ptákologii :D , trpím jak zvíře, každopádně výlet byl super, no tak copak. A teď šup kuken do prodejního vlákna, co nového :guitar: (no já tam párkrát nahlédl potají, tak trošičku vím :whistle: )

post-364-023582000 1362947372.jpg

post-364-021245500 1362947383.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...