Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Koukám, že budeš mít taky takovej malej hrad, hezké to budete mít :smile_anim: My také furt něco vymýšlíme, teď právě zámková s pergolou za baráčkem, příští týden už se snad bude grilovat :cheers:

V 19. 6. 2013 v 22:25, M3maniac napsal:

že nám počasí přeje a že nám to roste  :) kluk i barák  ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, jo, tohle je jen když vyjdeš z baráčku na ranní kávičku a snídani na grilu - 6x4 metry pergola, to prý bude stačit. Pařba pergolu s opékáním a lesíkem na blití mám na spodní části zahrady, ale je to kus pěšky :lol:  

V 20. 6. 2013 v 6:33, mondeo2 napsal:

Máš to ňáký malý, gde máš místo na kapelu a na taneček HE?

Odkaz ke komentáři

V 20. 6. 2013 v 8:55, Chosef76 napsal:

Včerejší koncert E. Claptona ..nádhera. Stále vstřebávám ten úžasný zážitek. Jen mě mrzí, že jsem nezjistil, jaké hodinky měl Eric na ruce.

Eric je jasnej :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Zase to samý co ráno, kluci jedou jak fretky za každého počasí, člověk příjde z práce a je skoro hotovo :eek: Příští týden pergola a v sobotu ráno prává anglická snídaně na čerstvým vzduchu :cheers:  

Odkaz ke komentáři

Parádička Africane!

Jinak k tématu - potěšilo, že jsem se po 5ti měsících odhodlal jít s očima k doktorovi (jak já ty felčary nemám rád, nesmírně si vážím jejich práce, ale dokud mě nevezou, není co řešit, naposledy jsem byl před X lety..) a že to prý bude dobrý.

Takže možná přestanu koukat na hodinky :lol2:

Odkaz ke komentáři

V 21. 6. 2013 v 14:57, railmaster napsal:

Vratili se mi PAM ze servisu, ja su tak stastneeee!!!!!!!!!!!! :clap:

Trochu by si sa mohol rozpísať. Túto značku som obišiel práve kôli málo dostupnému servisu a pošťákom neverím...

Servis u Knespl & Majzlik bez problému, rychly a finančně únosny. GO včetně náhradních dílu. Dovezl a odvezl jsem je osobně.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...