Alina Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Chybí mi vlákno "Co mne potěšilo a zároveň pěkně naštvalo". Konečně dorazily opravené středové repro. Rozbalíne a hle -jeden rámeček je polámaný. . Hraje to ale krásně, skoro bych řekla, že sedím na koncertě Niny Simon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Tady je to samej běžec, koukám. Já zatím rychlost neřeším, klušu si v tempu 6 minut / km a jsem rád, že natočím aspoň takhle pomalu nějaké kilometry. Ale je to fajn. Radost mi dělá sluníčko. ber to tak že stále si na tom lepšie ako 80 % populácie ktorí len sedia na zadku navyše tempo pôjde s rastúcim počtom nabehaných kilometrov ľahko hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Tady je to samej běžec, koukám. Já zatím rychlost neřeším, klušu si v tempu 6 minut / km a jsem rád, že natočím aspoň takhle pomalu nějaké kilometry. Ale je to fajn. Radost mi dělá sluníčko. O běžcích vůbec neuvažuju ale tobě závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 8 měsíční dcera se za mnou chtěla dostat na gauč. Opřela se rukama, klekla na kolýnka a pak se postavila. Na gauč samozřejmě ještě nevylezla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Tak to Vam obom gratulujem a neskryvane zavidim. Mne zdravie nedovolilo behat od novembra prakticky do konca januara, takze sa teraz dost trapim, prvy polmaraton je tu co nevidiet, ani neviem ci to ma zmysel hrotit uz v marci . Nech nam to beha. vobec v zime sa najlepsie beha, najlepsie casy, ak vedome ides na rekord svojich tras. tak do 10C, slniecko a uz to kmita Ja som kvoli zraneniu vynechal celu zimu s vynimkou kratkych udrziavacich prdi behov, aj sa trochu obavam pri prvej vaznejsej zatazi. Ale taketo pocasie na beh ake bolo dnes = paradicka! Drzim Vam palce, ak uz sa zucastnite nejake zavodu, v treningu alebo aj v hobby behu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 ..... Hraje to ale krásně, skoro bych řekla, že sedím na koncertě Niny Simon. A co sis vlastně pustila? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 prisel mi novej blesk na canony. konecne. takze jsem "komplet" a budu si zase moct hrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 pevna vidla na bike so sedadlom konecne mu poviem ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 No ja som zacal len od januara, okolo rieky Liffey a v gyme, ide to hroozne tazko. Nic pri behu neboli i s dychom som na tom ok len stale tuhnu svaly na pistale spredu potom sa to pomaly vytraca. Mam aj spec Oasics s vystuzenou klenbou, vie niekto poradit? Robim do 5 km , neskor mozno pridam ale este sa necitim. Tento bod behania nemam rad, ale z rana za slnka je to nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 (upraveno) ber to tak že stále si na tom lepšie ako 80 % populácie ktorí len sedia na zadku navyše tempo pôjde s rastúcim počtom nabehaných kilometrov ľahko hore To doufám, že to bude lepší Díky! Nikdy jsem nebyl žádný borec, ale už mi to běhalo i líp. Mechano, jestli tě to uklidní, tobě můžu já závidět zase jiné věci Gerhard, protahuješ se? Možná by se ti někdo mohl podívat na techniku, ale to po netu nevyřešíš... Dnes mi taky udělala radost přítelkyně, byla první den v novém zaměstnání a vrátila se domů nadšená, vypadá to fakt dobře. Tak teď je řada na mně. Upraveno 1. března 2011 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 (upraveno) Dneska mě vyslala žena na nákup do hypermarketu pro pečivo, mléko a šunku.V regále s chlastem měli 50% slevu.Donesl jsem domů:1 toustový chleba2 mléka15 dkg šunky od kosti0,7 Camus V.S.O.P.0,7 Martell V.S.O.P.0,7 Remy Martin V.S.O.P.0,7 Glenmorangie single malt0,7 Glenlivet single malt0,7 Chivas regall 12 yrs0,7 tequila El Jimador2x 0,7 Cachaca Pitu Upraveno 1. března 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 to Roman I...ty wolle, dobrý....a co žena na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 (upraveno) To, že moje přítelkyně konečně sebrala odvahu a šla semnou na střelnici - šlo jí to. Upraveno 1. března 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Mechano, jestli tě to uklidní, tobě můžu já závidět zase jiné věci To mě vůbec neuklidnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Tý jó to je fakt dost hustej nákup pevně věřím,že měla manželka radost, ta moje by teda určitě měla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 to Roman I...ty wolle, dobrý....a co žena na to? Tý jó to je fakt dost hustej nákup pevně věřím,že měla manželka radost, ta moje by teda určitě měla Moje paní byla šťastná, protože je šťastná, když vidí, že já jsem šťastný. Miluji ji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Sakra, nějakou single maltku bych si dal... Budu muset počkat, až budou slevy u nás No nic, jde se spát. Dneska jsem se flákal, takže zítra po práci to vidím na trochu delší výklus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Včera jsem při likvidaci pozůstalosti po předcích nalezl kromě dalšího hodinkového šrotu mezi haraburdím tyto populární kapsáče v takřka NOS stavu. Stačilo lehké vyčištění a jdou jako za mlada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 1. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Dneska mě vyslala žena na nákup do hypermarketu pro pečivo, mléko a šunku. V regále s chlastem měli 50% slevu. Donesl jsem domů: 1 toustový chleba 2 mléka 15 dkg šunky od kosti 0,7 Camus V.S.O.P. 0,7 Martell V.S.O.P. 0,7 Remy Martin V.S.O.P. 0,7 Glenmorangie single malt 0,7 Glenlivet single malt 0,7 Chivas regall 12 yrs 0,7 tequila El Jimador 2x 0,7 Cachaca Pitu predavacka musela cumiet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Jo, tak tyhle nakupy bohuzel znam... Taky jsem onehda odchazel z Makra, jako bych chtel u vedlejsi pokladny stojicimu Vietnamci otevrit pres ulici luxusni konkurenci... Nicmene, jako se vsim, ani u alkoholu nedokazu odolat dobre prilezitosti pro vyhodnou akvizici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky