Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Chybí mi vlákno "Co mne potěšilo a zároveň pěkně naštvalo". Konečně dorazily opravené středové repro. Rozbalíne a hle -jeden rámeček je polámaný. :( . Hraje to ale krásně, skoro bych řekla, že sedím na koncertě Niny Simon.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady je to samej běžec, koukám. Já zatím rychlost neřeším, klušu si v tempu 6 minut / km a jsem rád, že natočím aspoň takhle pomalu nějaké kilometry. Ale je to fajn. Radost mi dělá sluníčko.

ber to tak že stále si na tom lepšie ako 80 % populácie ktorí len sedia na zadku :) navyše tempo pôjde s rastúcim počtom nabehaných kilometrov ľahko hore

Odkaz ke komentáři

Tak to Vam obom gratulujem a neskryvane zavidim. Mne zdravie nedovolilo behat od novembra prakticky do konca januara, takze sa teraz dost trapim, prvy polmaraton je tu co nevidiet, ani neviem ci to ma zmysel hrotit uz v marci :(.

Nech nam to beha.

vobec v zime sa najlepsie beha, najlepsie casy, ak vedome ides na rekord svojich tras. tak do 10C, slniecko a uz to kmita :D

Ja som kvoli zraneniu vynechal celu zimu s vynimkou kratkych udrziavacich prdi behov, aj sa trochu obavam pri prvej vaznejsej zatazi. Ale taketo pocasie na beh ake bolo dnes = paradicka!

Drzim Vam palce, ak uz sa zucastnite nejake zavodu, v treningu alebo aj v hobby behu.

Odkaz ke komentáři

No ja som zacal len od januara, okolo rieky Liffey a v gyme, ide to hroozne tazko. Nic pri behu neboli i s dychom som na tom ok len stale tuhnu svaly na pistale spredu potom sa to pomaly vytraca. Mam aj spec Oasics s vystuzenou klenbou, vie niekto poradit? Robim do 5 km , neskor mozno pridam ale este sa necitim. Tento bod behania nemam rad, ale z rana za slnka je to nadhera.

Odkaz ke komentáři

ber to tak že stále si na tom lepšie ako 80 % populácie ktorí len sedia na zadku :) navyše tempo pôjde s rastúcim počtom nabehaných kilometrov ľahko hore

To doufám, že to bude lepší :) Díky! Nikdy jsem nebyl žádný borec, ale už mi to běhalo i líp.

Mechano, jestli tě to uklidní, tobě můžu já závidět zase jiné věci :D

Gerhard, protahuješ se? Možná by se ti někdo mohl podívat na techniku, ale to po netu nevyřešíš...

Dnes mi taky udělala radost přítelkyně, byla první den v novém zaměstnání a vrátila se domů nadšená, vypadá to fakt dobře. Tak teď je řada na mně.

Upraveno uživatelem Filip.J
Odkaz ke komentáři

Dneska mě vyslala žena na nákup do hypermarketu pro pečivo, mléko a šunku.

V regále s chlastem měli 50% slevu.

Donesl jsem domů:

1 toustový chleba

2 mléka

15 dkg šunky od kosti

0,7 Camus V.S.O.P.

0,7 Martell V.S.O.P.

0,7 Remy Martin V.S.O.P.

0,7 Glenmorangie single malt

0,7 Glenlivet single malt

0,7 Chivas regall 12 yrs

0,7 tequila El Jimador

2x 0,7 Cachaca Pitu

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

to Roman I...ty wolle, dobrý....a co žena na to? :)

Tý jó to je fakt dost hustej nákup :clap: pevně věřím,že měla manželka radost, ta moje by teda určitě měla :argue:

Moje paní byla šťastná, protože je šťastná, když vidí, že já jsem šťastný. Miluji ji. :)

Odkaz ke komentáři

Dneska mě vyslala žena na nákup do hypermarketu pro pečivo, mléko a šunku.

V regále s chlastem měli 50% slevu.

Donesl jsem domů:

1 toustový chleba

2 mléka

15 dkg šunky od kosti

0,7 Camus V.S.O.P.

0,7 Martell V.S.O.P.

0,7 Remy Martin V.S.O.P.

0,7 Glenmorangie single malt

0,7 Glenlivet single malt

0,7 Chivas regall 12 yrs

0,7 tequila El Jimador

2x 0,7 Cachaca Pitu

predavacka musela cumiet...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...