Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Fakt mi udělal radost narozeninovej dort. Čekal jsem nějakej hodinkovej, ale můj oblíbenec je lepší varianta...

všechno nejlepší ? máš velké štěstí, že máš kolem sebe někoho, kdo si dá takovou práci, aby Ti udělal radost ...

Odesláno

Fakt mi udělal radost narozeninovej dort. Čekal jsem nějakej hodinkovej, ale můj oblíbenec je lepší varianta...

Vše nej!! A dort, to je moc povedená záležitost ;) 

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Honza Kovář!!!!

Loni titul s Plzni, letos ten ruskej :))

Odesláno

Mě potěšilo tohle video s 250 GTO:

Pekny. Koukal jsem na to s 6 letou dcerou a ta rikala, ze to auto je asi z Ostravy, ze tam ma toho konika :-)

Btw, co to mel pan na ruce?

Odesláno

koupil jsem si Holga objektiv (spis objektiv v uvozovkach, je to plastosrandoobjektiv) a vratil me o tricet lez zpatky. dokonale nedokonale fotky, je to nadhera! to me teda potesilo, uplne maximalne.

Odesláno

koupil jsem si Holga objektiv (spis objektiv v uvozovkach, je to plastosrandoobjektiv) a vratil me o tricet lez zpatky. dokonale nedokonale fotky, je to nadhera! to me teda potesilo, uplne maximalne.

:clap:

Odesláno (upraveno)

...Jordin Tootoo (Detroit red Wings je borec, velmi pěkné gesto, hokejka za dva litry fuč, ale ta radost....k nezaplacení!!!!!! 

Takový hodně upřímný a nepředstíraný výbuch radosti.....hned je dnes na světě krásněji.

Ono vôbec tie zámorské profiligy toto majú dosť premáknuté, nielen v týchto pekných "maličkostiach". Každý z nich má nejaký ten make-a-wish foundation, mimo pravidelných návštev v nemocniciachNapríklad postihnutý verný fanúšik San Jose Sharks, mal možnosť zúčastniť sa úvodu zápasu. Mimochodom, má dve srdcové komory namiesto štyroch. Viem, že niečo podobné existuje aj u nás. V mojom okolí však také nič poriadne neexistuje. Ledva zvládnu údržbu štadiónu.

http://youtu.be/5OSJHQFHbGA

A hráči? Mňa vždy poteší video s Pamätnými cerémoniami hviezd. Silná vec (1995) s bývalým hráčom Boston Bruins Normanom Leveille, ktorý dávnejšie v zápase upadol do bezvedomia. Ostal čiastočne paralyzovaný. Alebo Guy Lafleur. Na sklonku kariéry v ´89 putoval do Rangers. Už v drese súpera prišiel na prvý zápas do bývalého domovského Montrealu. Dva góly a všimnite si aká odozva.

media]

[/media]

http://youtu.be/UTnbTAzOOw8

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Finále Madrid - Madrid se těším a fandím Atléticu!

+1 :)

Odesláno

Příjemné prožití svátků čarodějnic" Tedy pouze do té doby, než jsem nablil profesionálnímu hasiči kokosové mléko do jeho velmi cenné helmy, udajně v hodnotě deseti tisíc.... Hamiltonky, co na to říct.... Zítra se máme sejít, protože se mnou nebyla řeč, nebo co :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Afri ty jsi skutečně exot..kdybych tě neznal tak tyhle příhody budu brát jako human legend..i když v tém případě bych čekal spíš něco ve smyslu "vjel jsem s hasičským autem přím do vatry vylezl na střechu a začal křičet já vám dám že tu nebudou pořádný plameny"

Odesláno

Afri ty jsi skutečně exot..kdybych tě neznal tak tyhle příhody budu brát jako human legend..i když v tém případě bych čekal spíš něco ve smyslu "vjel jsem s hasičským autem přím do vatry vylezl na střechu a začal křičet já vám dám že tu nebudou pořádný plameny"

Hi,Hi, to jó,vypadá to celkem strašidelně co? Je to ale nějaký odlesk od helmy, já se sice opil, ale v mezích, všude bylo hodně dětí, tak jsem jim nechtěl jít příkladem :-)

Odesláno

Příjemné prožití svátků čarodějnic" Tedy pouze do té doby, než jsem nablil profesionálnímu hasiči kokosové mléko do jeho velmi cenné helmy, udajně v hodnotě deseti tisíc.... Hamiltonky, co na to říct.... Zítra se máme sejít, protože se mnou nebyla řeč, nebo co :lol2:

No tvl.. Díky za report :lol2:  :cheers:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...